Eşiniz Ya da Sevgiliniz Size Ne Sıklıkla çiçek Alir?

sanırsam 2 yıl öncemiydi neydi hatırlamıyorum...
birkeresinde çiçekçinin önünden geçerken alımmi diye sormuştu sanki ihtiyacın varmı dergibi...klava:

ve ben o cicekleri devamlı saklarım. yani gülü mesala kurumuş halde

benimkide çok ormantiktirrrr.1.5 yıldır çıkıyoruz.hayatında ilk kez çiçek aldı oda bana sevgililer gününde onda da alsam mı diye tereddüt etmiş utanıyodaa arkadaş hemde benim sevgim bi çiçeğe bağlı değil diyor orsı doğru ama bi sevdiğini mutlu etmek için bi jesttir diyorum ama anlayan kimmmmm.ama bigün büyük ihtimal doğumgünü olucak iş yerine ben göndericem bi buket çiçek...:):)

ne çiçeği yanerde o incelik.eşim sevmiyo böyle şeyleri.bir kere çok kızdırmıştı kırmıştı beni ozaman bir buketle geldi şaşırdım.hoşuma gitti ama yüz vermedim.sevgiliykende bir iki defa getirmişti.şimdi hiç yok.sevgiler

Eşiniz Yada Sevgiliniz Size Ne Siklikla çiçek Alir??

CANIM İLK ZAMANLAR HERGÜN ALIRDI...

DAHA DOĞRUSU HER YANIMA GELDİĞİNDE..

BAZEN TEK GÜL BAZEN ÇİÇEK BUKETİYLE GELİRDİ...

AMA BEN TAŞIMAKTAN SIKILMAYA BAŞLADIM SÜREKLİ ELİMDE ÇİÇEK VE ÇANTAYLA DOLAŞMAK ZOR GELDİ ....

SONRA ARTIK ÇİÇEK AĞIR GELMEYE BAŞLADI DEMEYE BAŞLADI...

VE ŞİMDİ ARADA BİR GETİRİR...

ÖZEL GÜNLERE DEK GELİYOR ...

AMA ÇİÇEK OLAYINA PEK TAKMIYORUM BEN...

FAZLA ROMANTİK DEĞİLİM...

ne zamandı ımmmmmmm du bi düşünimmmm uzun zamandan beri almıyo klava: özelliklide nişanlandığımızdan beri yani 4 ay olduuuuuuuuuu öf ya ama dur doğum günüm geliyo hele bi almasın sorcma ben ona benimkide aynı taşımaktan utanıyomuşşşşşşşşşşş pehhhhh tatlicadiarzu

sevdigi kadın icin bisey yapma erkekler arasinda utanilcak bi durum zaten
klava:

özel günler hariç almaz önceden yani evlenmeden önce her dargın olduğumuzda barışmak için bir buket gülle gelirdi işte erkeklerin evlendiktemn sonra değiştiğinin göstergesiiikafamçokkarıştı

Erkekler özel günler dışında, sevgilisini ya da eşini kırdıklarında haa birde onları aldattıklarında (vicdanılarını rahatlatmak amacıyla) çiçek alırlar.
a.s.
yani sık sık çiçek almıyorum diye üzülüyorsanız bence kaşınıyorsunuz.
sırnaşık şey
ne yapacaksınız ayol çiçeği böceği aşk var mı (gerçek aşk) siz ondan haber verin?

6aydir evliyim 1defa aldifisfisfis buda biseydir bakalim bidahaki nezaman olcak..

sevgilim bir kere çiçek almıstı sonu felaket oluyodu almıyo artık almasında zaten.
gül almıstı bende günlügümün içine koymustum o an için annemde bulmus gülü günlügümüde okumus sağolsunklava: kötü olmuştu sonucu.:çok üzgünüm: evlenince alır artık:asigim:
bahçemizde çiçekler açtıgında yolar yolar askıma görüeüeüm ama ben:asigim::1hug:
ayrıca her zaman karsı tarafdan beklememek lazım diye düşünüyorum
siz ona alın ki oda size alsın. çicek sadece bayanlara alınmaz bence

Benimki en son bundan tam 3 sene 10 ay önce almıştı bir gül ondan sonra hiç görmedim. Ha birde bundan 5-6 ay önce K.Maraş' a gitmiştikte çiçekçinin önünden geçiyorduk güllere dik dik baktım birde kocişe baktım şöyle uzunca al al der gibi baktım almadı ben de kendi kendime almıştım.:Roflol::Roflol::Roflol:

11 aydır birlikteyiz 3 aydır nişanlıyız ama 1 kere aldı sevgililer gününde almıştı poşete koydurmuş bidaha hiç almadı :çok üzgünüm: evlendiğmizdede hiç umudum yok :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…