- Konu Sahibi hxuxzxuxn_yxixlxix
-
oy oy oy benim sevgilimde kıskanç değilim diyo ama ben kıskandırmasını biliyorum:) neyse
ya kıskanclığın fazlası zarar bence o kadarda olmaz ya ne demek rapor alıyo falan niye bu kadar kıskançki
kıskanılmak çok güzel bişeyyyyy:asigim:
gercekten asırı kıskançlık çok kotu bırsey ınsan nefes alamıyo daralıyorum artıkkkkkkkk kafamçokkarıştıklava:
benimki çok kıskançtır ama çok kısıtlamaz da beni,önceleri sıkılırdım kıskançlığından,şimdi hoşuma gidiyor,eee 15 yıllık beraberliğe rağmen hala kıskanıyor olması çok güzel...(tabii bence)
Amin canım Allah kimseyi ayırmasın sevgiler,aşklar daimi olsun inşallah.15 yıllık maasallah allah ayırmasın sızı(amin) hala kıskanması güzel degıl bence mukemmel....a.s.
evet bayanlar esınız yada sevgılınız sızı kıskanıyormu?en çok kımlerden kıskanır?bu benım çok offff dedıgım bır sorun çunku esım felaket kıskanç bır ınsan herkesten herseyden kıskanıyo hatta evden dısarı bıle çıkartmıyo???bılgısayara bıle program yukledı aksam gelınce neler yapmısım nerelere gırmısım hepsını okuyup rapor alıyo!:bbo:sizde boyle sorunlar yasıyomusunuz?
:Roflol::Roflol::Roflol:her eve lazım bole erkekler bazen aklıma gelıyo gulme krızı gecırıyorum...yaptıklarını esıme anlatınca verdıgı tepkı aynen su oluyor ben rızelıyım baska erkeklere benzemem!:mymeka:selam canim kiskanclikmi benimkisi asmis artik ruh hastasi yaptiklarini anlatsam sikayet uzerine bakir koye kapatirlar heraldesırnaşık şey kocami evliligimdeki en buyuk problemim kiskansligi olmasa 4 4luk es aslinda gulu sevenŞeniz dikenine katlaniyo iste
:Roflol::Roflol::Roflol:her eve lazım bole erkekler bazen aklıma gelıyo gulme krızı gecırıyorum...yaptıklarını esıme anlatınca verdıgı tepkı aynen su oluyor ben rızelıyım baska erkeklere benzemem!:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?