eşiniz yada sevgiliniz sizi kıskanıyormu???

kesin bizde bi sorun var ben sevgilicağızımı ondan daha çok kıskanıorum o beni kıskanıo ama pek belli etmes bende çok belli ederim bu huyunu sevmiorum keşke biraz merak etse kıskansa fln

kıskanmak yanında hiç kalır deli gibi bişey. bazen kokuyorum. geçen amkyaj yaptım dedim de, bir daha o yanımda yokken makyaj yapmicakmışım ne sözler verdirdi bee..

çok kıskanması hiç iyi değil..ama kıskansın da ister her bayan..bu sevginin bir işareti olsa gerek...
kararında ve dozunda..allaha şükür benim canımın hiç öyle sıkıcı kıskançlık adetleri yoktur...

kıskançlığın sevgiyle alakası yok bence. benim iş yerinden tanıdığım biri evli kendisi yine aynı iş yerinden bi bayana asılıyodu(gerçi 1 değil birsürü ) karısını sevmediğini sölemiş bayana.bayanda ozaman neden eşini çok kıskanıyorsun demiş oda benim nikahımda olduğu için yoksa sevmiyorum demiş inanabiliyormusunuz :1shok: tabi herkez bir değildir belirteyima.s

aslında kıskanılmak evet güzelde..sebebi daha önemli, sevdiği paylaşamadığı için mi? yoksa arkadaşın anlattığı gibi "nikahım altında" diye düşündüğü içinmi? Kıskanmayan kişi yoktur sanırım.eski erkek arkadaşım bana belli etmeden, hiç kırıp incitmeden sevmişti.sevginin tek göstergesi sürekli sorgulamak kontrol etmek değildir.hayatımda gördüğüm en medeni insanlardan biriydi. Allah'a şükür eşimde bu konuda çok incedir.kıskansa da soru şekliyle beni incitmez. aksi olsaydı alınganlık gösteririm.Allah kıskanç insanlara hidayet versin :)

herşeyin olduğu gibi kıskançlıkda ölçüsünde güzel
burdaki bazı arkadaşların eşlerinin kıskançlığının hastalık derecesinde olduğunu düşünüyorum
benim eşim çok şükür kıskanç bir insan değil bunu bana sevgisi yok diye değil güveni tam olarak yorumluyorumki- gerçekten böyle-o yüzden çok şanslı olduğumu düşünüyorum
zaten aşırı derecede kıskanç olsaydı asla dayanamazdım

hüzün yılı yenimi evlisin ben yeni evliyim evliliğimin ilk 4.ayına kadar ekmegimi bile alamazdım şimdi bütün ihtiyaçlarımı görüyorum. yılı yanlız şimdi düzeldi zamanla düzeliyorlar ama kıskançlık çok fazla var beni ailemden bile kıskanıyor.napıcagımı bilemiyorum.aslında bu eşlerimizin yaptıgı davranışlar bence hastalık dercesinde

evet esım kıskanctır ama abartılı bır sekılde degıl..
zaten abartmasına olanak vermem..
bende kıskancım..
ama bız orta yolu buluyoruz

açık giyinmem, akşam 7den sonra dışarı çıkmam, msne girmem, facebooka girmem, erkeklerle naber dışında konuşmam, erkek olan gruplarla dışarı çıkmam yasak.
bi çok yasağım var aslında ama bunlar net olanlar..
biz sevgilimle bunu konuştuk. aşırı mıyız acaba diye.. ama ikimizde aynı boyutta kıskanıyoruz. ona da bir kız dokunamaz. deliririm. banada dokunamaz..

senin adam uçmuş ,çetele tutuyo resmen allah sabır versin sana...
benim ilk nişanlım neden baktı diye adamın üzerine bıçakla yürümüştü lokantada...hastaydı yani,acayip bunaltmıştı beni ve eşimle tanıştığımda kıskançsan şayet hiç birbirimizi tanımaya uğraşmayalım demiştim.bazen eşim bunumu giydin dediğinde nasıl çemkiriyosam ona lafı değiştiriyo fikir vermek için söylemiştim diye....
saolsun diğer şahıs tüm krediyi bitirdiği için bende azına dahi tahammül edemiyorum...:1closedeyes:

ahhh ah zamanında neler çektim ben o kıskançlıktan....
allahtan evlenince normal dozuna indi....
her kadın kıskanılmak ister bu doğasında vardır ama aşırıya kaçmamak kaydıyla...
aşırıya kaçınca insanı boğuyo ve yıpratıyo....
herşeyin bir sınırı var
....:mymeka::1no2:mirmirmirmir

cok asırı kıskanclık ınsanı sıkar
hıc tahmul edemem ama napcaksın basa gelınce cekılebılır mecburıyetten
suan ne sevgılım ne esım var rahatım ouzden
senınkı bıraz abartıya kacıyo galıba ısın zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…