eşiniz yada sevgiliniz sizi kıskanıyormu???

Benim sevgilimde aşırı derecede kıskanç. Her gün ne yaptın? Ne giydin? Kim rahatsız etti? Kimler geldi? Kimler aradı? bu tür soruları her gün soruyor. Bir de arkasına yemin ettiriyor. Herkesten kıskanıyor. 6 yıldır belki düzelir dedim ama düzelmek nerde, daha da arttı. Bana güvenmiyosun dediğimde ben sana değil, diğer insanlara güvenmiyorum diyor. Her ne olursa olsun ben aşkımı çooook seviyorum. Ömrümün sonuna kadar belki bu kıskançlığı devam edecek ama ben ondan hiç vazgeçmeyeceğim:)

benim eşim de çok kıskanç
ben de msn e girmem facebook a girmem
kıyafetlerime karışır onu giyme çok güzel olursun bunu giyme bakarlar
diikkat çeken şeyler giyme onunla konuşma bununla konuşmaa
çok makyaj yapma parlatıcı sürme oje sürme
hava kararmadan evde ol
eve bişey sipariş etme
çok gülmeee sesli gülme vs vs vs...
ama ben yine de onu çoooookkkk seviyorum
ben de onu çok kıskanıyorum
yapma dediğim birşeyi yapmaz genelde sözümü dinler
o böyle olunca ben de onun her istediğini severek yapıyorum:asigim:Şeniz

kıskanıorum kıskanılıorum :) benm sevgilimde askılıyı bırak kolsuz tişçrt dahi giymemi istemio oarfüm sıkmayaymışşım.staj yapıoruım her gün soruo rahatsızlık var mı sıkıntın var mı?bende diom ne olabilir fln bu dio yani asılan laf diyen var mı?bide der akıllı ol bnm aklımı bırakma süslenipte dikkat çekme

Sevgılınızın sarf ettıgı sozler,
neredeyse esımın sarf ettıgı sozlerle aynı.
'bır sorun var mı?
akıllı ol,
dıkkatlı ol,
onu gıyınme,
sen artık evlısın bıraz daha agır gıyın'
agırdan kastı herhalde sıyahlar
Beyaz etek gıyınmek yasak mesela ):
Ustelık cok da guzel beyaz bır etegım var,
oyle dolapta duruyor ):

Ustelık cok daz bır etegım guzel beya var,
oyle dolapta duruyor

ben alabilirmiyim cürüyüp gidecek yazik

:hooray::hooray::hooray::hooray:
esine bu kupalar

benim eşim fazla kıskanç değil yani dışarıdan bir müdahele gelmesse kıskanmaz çok rahatım beni kısıtlamaz güzel olmamı güzel giyinmemi ister çok memnunum bu konuda

:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
senin esinede tebrikler kizlar burda sadece 3 müzün esi farkli dusunuyor dikaat ettinizmi kiskanclikla sevgiyi esit gorenler cogunlukta bir erkek esinin mini giymesini kiskanmayip bunu seviyorsa o esini sevmiyor anlamina mi geliyor asla asla bence cok sevdini baska kadinlara degil esine bakmak istedini icinin temiz oldunu durustlunu gosterir yoksa gozu disarda radar gibi olup evdekine kan kustiuranlari biliyoruz dimi

Bılıyorum, benı dusunuyorsun
Ama sana zahmet vermek ıstemem bende
Sımdı taaaa Almanya dan kalkacaksın,
yola cıkacaksın,
havalımanına gıdeceksın,
bılet ayarlayacaksın,
ılk ucaga bıneceksın,
ıstanbul a geleceksın,
oradan benım adresımı bulacaksın...
bu kadar zahmete katlandıktan sonra,
bırde ellerın bos doneceksın sempatiksalakcinni
Yok, kıyamam ben sana

çoook kıskançtır. kıyafetlerime özellikle dikkat eder. ne giysem bir eğil bakalım otur bakalım diyip dener:) frikik var mı yok mu bakar :)
ben dışarı çıkıp gelince laf atan oldu mu diye sorar.

her an birileri bana asılacak sanıyoor.. sevimli bir kıskançlığı vardır.
benim bir yere gitmem onu rahatsız etmez ama asla tek yollamazz. annenle git der.

peki sırf eşinizi kıskandırmak için açık saçık giyilmeyen bir şehirde tüm vücüt hatlarınızı belli eden dapdar bir pantolon ve süper göğüs dekoltesi giyermisiniz.
eşiniz size ne der

ayni yorum iki topigede gozumden kacmadi hehehe:)

ya bu biraz basitlik olurdu bence kiskandirmanin bin tane yolu var ama oyle olur olmadik yerde herseyi rahat giymekle olmaz tabi benim dusuncem kimseyi yadirgamam asla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…