Eşiniz yapsa ne yaparsınız?

Bunu yaptım evet
iyice bunalt ama, sürünsün biraz. yalvart yani, üzerine düşsün, seni şımartsın biraz, ekstra çaba sarfetsin seni ikna etmek için, sadece yatak değil gün içindede laf sok, pişman olsun yani. tabiri caizse ayağına kapansın, yazık sana yaa, evinde mutlu olup dışarda bişey arayanları boğasım geliyooo!

Uzerinden birkaç gün geçti yine de işe yarar mı ki? Bazen bu kadar laf sokma trip olunca ters tepiyor nedense sinirleniyor ortamı gerebiliyor. Ben bu olsun istemiyorum haklıyken bir de onun tribiyle uğraşamam çünkü

Uzerinden birkaç gün geçti yine de işe yarar mı ki? Bazen bu kadar laf sokma trip olunca ters tepiyor nedense sinirleniyor ortamı gerebiliyor. Ben bu olsun istemiyorum haklıyken bir de onun tribiyle uğraşamam çünkü
artık geç bence, o an aksiyon almalısın, tekrarklarsa umarım olmaz o zaman tepesine binersin

İnşallah olmaz. O zaman da tepki verdim zaten tepkisiz değildim ama yine de içimde kalmış sanırım
en kötüsüde bu biliyormusun, bişelerin içte kalması ve görünce akla gelmesi. aynı yatağa girince çağrışım yapacak, bence mutlu bir evliliğin var, bebişinde varmış, kötü düşünceleri aklından çıkar çook zor biliyorum ama o benim eşim, iyi günde kötü günde, hatada yapsa olmuş bikere özürde dilemiş temiz sayfa aç çünkü içinde ddurdukça büyür, soğutur, evliliğinizin temelini sarsana kadar gider.

Herkesin kocası aynı değil ki arkadaşlar herkesin taktiği herkeste yaramaz kocanizi en iyi sizler tanırsınız kendinize göre bı yol belirleyin bence Kaş yapayım derken göz çıkarmaya gitmesin olay

Çok haklısın inşallah bir daha olmaz da dediklerini yaparak kafamdan atabilirim. Umudum var açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…