- 26 Temmuz 2023
- 193
- 52
- 28
- Konu Sahibi turuncu kadin
-
Bende cillop gibi erkeklere bakarım napıcam başka?Kızlar eşiniz Instagramda bu işi meslek haline getirmiş erotik videolar fotoğraflar paylaşan kadınlara baksa ne yaparsınız? Sürekli değil ama denk gelseniz ve sorunca bir kere oldu özür dilerim vs dese. Önce kabul etmedi tabi sonra gösterince kabul etmek zorunda kaldı.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Erkeğin cillop gibi olanı nasıl oluyor yaBende cillop gibi erkeklere bakarım napıcam başka?
İnstada vardır illa. Model erkekler var, cıbıl resimleri var onlara bak bacım için rahatlar gözün gönlün açılırErkeğin cillop gibi olanı nasıl oluyor yaiçimden gelmiyor bakmak
Onu dedimGetir birlikte bakalım neyine baktın kaltakların boyu devrilesi derim.
İşte o da ordan bakmış zaten ama ne bileyim erkek göresim yokİnstada vardır illa. Model erkekler var, cıbıl resimleri var onlara bak bacım için rahatlar gözün gönlün açılır
Evet var 5.5 aylık kızım varÇocuğun var dimi minik
Hayırlı uğurlu olsun, ömrü güzel olsun, eşin beyin gözünü korkutta çok takılma, kesin sonraki adımı o kadınları izlemek değil görüşmek olur o zaman yapacagini yaparsın.Evet var 5.5 aylık kızım var
Çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun, ömrü güzel olsun, eşin beyin gözünü korkutta çok takılma, kesin sonraki adımı o kadınları izlemek değil görüşmek olur o zaman yapacagini yaparsın.
Benim de 4aylik kızım bir de 4 yaşında oğlum var, bakmış etmiş diye çok takilmam, güzel kadın adam görünce bı bakıp geçiyorsun da, işi ileriye götürmesi beni hiç tereddüt ettirmez, o dk basar giderim, yalvarsa da "utanıyor gibi" yapsa da gözümde değeri olmaz, iki dk durup düşünmem.Çok teşekkür ederimdeme ya görüşür mü dersin? Çok saçma sapan utandı güya mahcup oldu niye baktım bilmiyorum vs diyip durdu ama bunları demesi bile umrumda olmadı içten içe kızmadım bile niye bilmiyorum. Sen olsan sadece gözünü mü korkuturdun nasıl yapardın
Güzel günler görünBenim de 4aylik kızım bir de 4 yaşında oğlum var, bakmış etmiş diye çok takilmam, güzel kadın adam görünce bı bakıp geçiyorsun da, işi ileriye götürmesi beni hiç tereddüt ettirmez, o dk basar giderim, yalvarsa da "utanıyor gibi" yapsa da gözümde değeri olmaz, iki dk durup düşünmem.
Ay meslek haline getirmişi görünce ben hemen boşarım dedimKızlar eşiniz Instagramda bu işi meslek haline getirmiş erotik videolar fotoğraflar paylaşan kadınlara baksa ne yaparsınız? Sürekli değil ama denk gelseniz ve sorunca bir kere oldu özür dilerim vs dese. Önce kabul etmedi tabi sonra gösterince kabul etmek zorunda kaldı.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Çok net olduBoşarım
Çoğu zamanını değil ama bir iki kere yakaladım. Ben uyurken bakmış bir de 3 yıllık evliyiz. Çok mu sinirlenmek lazım yani ortalığı karıştırmalı mıydım. Ortalığı biraz karıştırdım ama cinnet geçirmeli değilÇoğu zamanını o paylaşımlara Bakarak harcıyorsa o telefonu parcalarim kafasında
³ yıllık evlisin. Ve başka kadınlara niye bakiyormus sende bulamadığı şey neymisÇoğu zamanını değil ama bir iki kere yakaladım. Ben uyurken bakmış bir de 3 yıllık evliyiz. Çok mu sinirlenmek lazım yani ortalığı karıştırmalı mıydım. Ortalığı biraz karıştırdım ama cinnet geçirmeli değil
Ay birde bir kerede değil , boşamıyosan cinnet şartÇoğu zamanını değil ama bir iki kere yakaladım. Ben uyurken bakmış bir de 3 yıllık evliyiz. Çok mu sinirlenmek lazım yani ortalığı karıştırmalı mıydım. Ortalığı biraz karıştırdım ama cinnet geçirmeli değil
Ay üzerinden birkaç gün de geçti şimdi durduk yere nasıl cinnet geçirsem acil taktikAy birde bir kerede değil , boşamıyosan cinnet şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?