- 26 Temmuz 2023
- 193
- 52
- 28
- Konu Sahibi turuncu kadin
-
Ne olursa mi? Yoksa direkt sen de cinsel olarak hoşuna gitmeyen bir şey mi yapardınBenim hoşuma gitmeyen bir şeyi yapsa bende onun hoşuna gitmeyecek bir şey yaparım
Konu cinsel olarak ise evet olabilir ama benim dediğim hepsi için geçerliNe olursa mi? Yoksa direkt sen de cinsel olarak hoşuna gitmeyen bir şey mi yapardın
Bu durumda ne yapabilirim peki misilleme olarak yani? Tavsiyen var mıKonu cinsel olarak ise evet olabilir ama benim dediğim hepsi için geçerli
Sağlam ayar çekBu durumda ne yapabilirim peki misilleme olarak yani? Tavsiyen var mı
Üzerinden birkaç gün geçti o gün ciddi tepki verdim ama yukarda da söyledim süt dökmüş kedi gibi durdu öyle saçma sapan. Acımadım tabi ki ama şimdi bir anda durduk yere ne yapabilirim ki. Bir daha yapacağını sanmıyorum aslında ama bilmiyorum işteSağlam ayar çek
Birkaç kere yaptığını söylüyorsun daha ne kadar yapmasını bekliyorsun acabaÜzerinden birkaç gün geçti o gün ciddi tepki verdim ama yukarda da söyledim süt dökmüş kedi gibi durdu öyle saçma sapan. Acımadım tabi ki ama şimdi bir anda durduk yere ne yapabilirim ki. Bir daha yapacağını sanmıyorum aslında ama bilmiyorum işte
İki defa gördüm üçüncüyü mü bekliyorum nedir anlamadım. Basiretim bağlanmış gibi gerçekten bak. Enerjim yok sanırım uğraşmaya ve her defasında bir şekilde tatlıya bağlandı onun da etkisi var belki. Hata ediyorumBirkaç kere yaptığını söylüyorsun daha ne kadar yapmasını bekliyorsun acaba
İkinizin de hatalı olduğunu iyi bilinİki defa gördüm üçüncüyü mü bekliyorum nedir anlamadım. Basiretim bağlanmış gibi gerçekten bak. Enerjim yok sanırım uğraşmaya ve her defasında bir şekilde tatlıya bağlandı onun da etkisi var belki. Hata ediyorum
Haklısın gerçekten. İnşallah bir daha olmaz olursa bu kez ipler tamamen kopacak gibi hissediyorum. Zaten sallantıda bazı şeylerİkinizin de hatalı olduğunu iyi bilin
Siz daha iyi bilirsiniz fazla yorum yapmak bana düşmez ne de olsa ilişki uzmanı değilimHaklısın gerçekten. İnşallah bir daha olmaz olursa bu kez ipler tamamen kopacak gibi hissediyorum. Zaten sallantıda bazı şeyler
Karşılamadım zaten ama aklımdan da atamıyorum tam olarak. Yeterince tepki verdiğimi düşünmüştüm ama hala aklımda olduğuna göre yetersiz mi geldi verdiğim tepki anlamadımbunu normal karşılayamazsın herhalde
yok bundan sonrasına bak bunu hata olarak görüyorsan bir daha yaparsa ona asla güvenmeyeceksin böyle uyarılarla olmaz.Yok tepkini vermişsin bundan sonrasına bak derimKarşılamadım zaten ama aklımdan da atamıyorum tam olarak. Yeterince tepki verdiğimi düşünmüştüm ama hala aklımda olduğuna göre yetersiz mi geldi verdiğim tepki anlamadım
Evet haklısın. Bundan sonra bir daha olursa gerçekten tamamen güvenilmez olacak benim için. İnşallah yaşamam bunuyok bundan sonrasına bak bunu hata olarak görüyorsan bir daha yaparsa ona asla güvenmeyeceksin böyle uyarılarla olmaz
Tam olarak anlattığın gibi olmuş ya koltukta uzanırken bakmış geçmiş. Ne değişik iradesiz varlıklar bunlarBakarlar bacım bakarlar bazen benim önüme iç çamaşırı sayfaları düşüyor ben bile çamaşırdan çok kadınlara bakıyorum bunlar ne böyle be diye
Yani düşünsene adam telefon elinde koltukta uzanmış kaydırıyor, hiçbir çaba sarf etmeden önüne böyle kadinlar çıkıyor inanılmaz bir irade olması lazım ki bakmadan geçsin. Ha keşke bakmasa tabi hepimizin gönlü bunu ister ama bu devirde artık önüne geçmek imkansız.
Ama özellikle meslek haline getiren kadınları kendi aratmışsa onu bilemem
Benzerini yapmıştım.Bende cillop gibi erkeklere bakarım napıcam başka?
Yapılacaksa böyle bir şey yapılsın bari ya aklımda olsunBenzerini yapmıştım.
Eşim Victoria bacının meleklerinden birine hayrandır. Kadının sosyal medyasını takip ediyordu. Öyle gizli de bakmazdı. Kadın defile videoları da paylaşıyordu, onları izlerdi.
Bir gün tv de gezerken Mehmet Aslantuğ çıktı. Dur dur dur dedim. Adam röportaj yapıyor. Çocukluğumdan beri hayrandım zaten. Şuna bak ya, yakışıklılık, karizma, asalet, kibarlık, yarebbim hepsi de bir adamda toplanmaz ki azıcık bizimkilere de dağıtsaydın. Böylesi herkesin karşısına çıkmaz ki dedimBenimle kavga etti, iki gün de küstü. Sonra sen o bacıyı beğenince sorun yok ama dedim. Takipten çıktı
İşe yarıyor. Çok uç durumlar değilse bazen kısasa kısas yapılmalı. Zamanla alışıyorlar. Bir şey yapacakları, söyleyecekleri zaman karşılığının geleceğini ögreniyorlar. Kendilerinin hoşuna gitmeyecek şeyi bize de yapamıyor, söyleyemiyorlarYapılacaksa böyle bir şey yapılsın bari ya aklımda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?