- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.869
- 798
- Konu Sahibi alonedark18
-
Ben şuna takıldım hamilesiniz ve erken uyuduğunuz hiliniz mi 1??? Ben yatsıyı zor kılıyorum kanepede uyukluyorum. Gerci gece kaliteli utumadığımdandır benimkide ama bir çok gec hamile için. Gidin uyuyun rahat rahat, adamda bişey yapmıyomuş zaten.Hep böyle değildik son aylarda böyle oldu ben hamileyim erken uykum geliyor 1 deyince uyumuş oluyorum mutlka ...kendisi uykuyu pek sevmez ama önceden gelirdi yanıma şimdi cagarsam da uykum yok aşkım haberdinliuorum diyor yalnızım dediğim halde biraz oyalan gelirim diyor ...şimdide çocuğu yatağına yatırdı ve geri gitti salona ..pc de açık ama bişey yapmıyor biliyorum çünkü aniden gittiğimde maç la haberle ilgili şeyler oluyor veya araba bakıyor öyle oyalaniyor...hamile olduğum için zoruma gitmeye başladı ben uyuduktan sonra gelmiş oluyor ..salonda şekerleme de yapıyor sanırım görüyorum bazen su almaya kalktığımda .sizde durumlar nasıl...illaki hergece berabermi yatağa gidersiniz ...benim durumumda olan varmı ? Bu dert edilecek biseymi ?
e bizde 3,5 yıldır durum bu
kızlar kafaya takılacak bir durumda benden mi gizliyorsunuz? :))
sevgili konu sahibi 3,5 yıldır evliyim ve toplasak 10 defa anca eşimle birlikte yatağa girmişizdir ben hep erken uyurum.
tatiller de bile ben uyurum eşim eğlenir siz düşünün ama kafaya takmadım.
7 yıldır evliyim ama ilk günden bu yana bizde durum bu..
.
Hem bütün gün ilgilenilen bir çocuk olacak, hem hamile olacağım bir de adamla sarılıp yatmanın derdine düşeceğim. Çok hassas kalpler var.
Devrilip yatarım valla gelmezse gelmesin..
Bazen yatarken açıyorum gözümü bazen gece vakti uyanınca görüyorum yattığını..
Sabah 7 buçukta kalkıyoruz gecenin körüne kadar adam mı bekleyeceğim?
Yok artık ya bu kadar da bir insan sık boğaz edilmez isteyen istediği zaman yatar bu nedir böyle ? adam gece çalışıyor ben sabah 7 de işe gidiyorum tabi ki ondan önce yatıcam niye darlıyım yalnızım gel diye yani bizim ev 3 katlı bide kusura bakmayın da ben bunları gereksiz şımarıklık olarak görüyorumHep böyle değildik son aylarda böyle oldu ben hamileyim erken uykum geliyor 1 deyince uyumuş oluyorum mutlka ...kendisi uykuyu pek sevmez ama önceden gelirdi yanıma şimdi cagarsam da uykum yok aşkım haberdinliuorum diyor yalnızım dediğim halde biraz oyalan gelirim diyor ...şimdide çocuğu yatağına yatırdı ve geri gitti salona ..pc de açık ama bişey yapmıyor biliyorum çünkü aniden gittiğimde maç la haberle ilgili şeyler oluyor veya araba bakıyor öyle oyalaniyor...hamile olduğum için zoruma gitmeye başladı ben uyuduktan sonra gelmiş oluyor ..salonda şekerleme de yapıyor sanırım görüyorum bazen su almaya kalktığımda .sizde durumlar nasıl...illaki hergece berabermi yatağa gidersiniz ...benim durumumda olan varmı ? Bu dert edilecek biseymi ?
Prenseslikten zeynalığa yumuşak geçiş mi:))) işaret parmağını Nazmi'ye bastırınca bodoslama geçiş yapmış oluyoruz, uykudan fırlayan Nazmi o parmağı yakalayıp ne yapacağına karar verdiğinde karşısında kararlı zeyna duruşu sergilemek lazım çünkü
Yalnız konuya bakınca şöyle bir sonuca varabiliriz, KK kadınların çoğunluğu yatağa en son giden taraf, maşallah herkes bu saatte ayakta, adamlar çoktan rüya alemine dalmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?