Eşiniz yatağa sizden sonra gelmesi

Ben şuna takıldım hamilesiniz ve erken uyuduğunuz hiliniz mi 1??? Ben yatsıyı zor kılıyorum kanepede uyukluyorum. Gerci gece kaliteli utumadığımdandır benimkide ama bir çok gec hamile için. Gidin uyuyun rahat rahat, adamda bişey yapmıyomuş zaten.

Bunun dert edilecek birşey olduğunu buradan şimdi öğrendim. Bizde kimin uykusu geldiyse o gider yatar. Start verilmedi hiç şimdiye kadar.

İlk evlendiğimde üzülüyordum bende ama sonra baktım benim uykum 11de geliyo diye onunda yatakta uykusunun gelmesini beklemesimi lazım.zaten 6 aydır gece çalışmaya başladı haftatatili hariç birlikte uyuyamıyoruz bile.resmen yatağı nöbetleşe kullanıyoruz artık

Aynı anda yatağa girme olayına bu kadar anlam yüklemeyin ya

e bizde 3,5 yıldır durum bu
kızlar kafaya takılacak bir durumda benden mi gizliyorsunuz? :))

sevgili konu sahibi 3,5 yıldır evliyim ve toplasak 10 defa anca eşimle birlikte yatağa girmişizdir ben hep erken uyurum.
tatiller de bile ben uyurum eşim eğlenir siz düşünün ama kafaya takmadım.

Ben hamile olmayalı bu hamilelikler epey değişmiş gerçekten, herşeyi kafaya takar olmuş yeni nesil hamileler.
Özellikle hamileyken sürekli bir uyku halim olurdu, bana dokunmayında naparsanız yapın ben yatıcam modundaydım sürekli. 8de ben yatmaya gidiyorum sen çocuğu yatırırsın dediğim çok olmuştur. Adamda 8demi yatsaydı benimle birlikte.
Hamileliği geçtim, farklı günlerde dizilerimiz oluyor. 12 den önce bitmiyor dizi benim 10 da uykum gelse adama hadi boşver diziyi beraber uyumamız lazımmı demeliyim. Yada o bana yapsa nekadar hoşuma giderki.
Demem o ki, adamı bunaltmayın. Uykunuz varsa gidin yatın yoksa yanında oturun. Uyurken yanınıza kimse lazım değil, yanlızım ne

Evliliğin hep ilk gün ki gibi süreceğini sanan bir konu daha..

Adam uyku sevmiyor diye niye gecenin kör vaktine kadar oturayım. Ya da az uyuyan birini neden zorla yatağa sokayım ki? He imza attık tabi oradan..
Ne desek acaba? Adama uyku hapı mı içirseniz?

7 yıldır evliyim ama ilk günden bu yana bizde durum bu..
.
Hem bütün gün ilgilenilen bir çocuk olacak, hem hamile olacağım bir de adamla sarılıp yatmanın derdine düşeceğim. Çok hassas kalpler var.
Devrilip yatarım valla gelmezse gelmesin..

Bazen yatarken açıyorum gözümü bazen gece vakti uyanınca görüyorum yattığını..
Sabah 7 buçukta kalkıyoruz gecenin körüne kadar adam mı bekleyeceğim?

Ben alınacaklardanım zira eşimde öyle. Her ilişki potansiyeli farklı tabi. Koşullar, yaşananlar hepsi farklı.
Bizde sadece yatakla sınırlı değil bu. Oturma odasında 2 dk başka yerde yatsam bakarım kedi gibi gelir yanıma yatamıyorum tek başıma der yada ben hemen yamacına yatarım. Kaldı ki yatağa yatsa kokum olmadan uyuyamıyor. Ama bizde çok sık göreve gittiği için özlem var. Yeri geliyor 3 ay 5 ay ayrı yatıyoruz. Sanırım hamile olsam bende git öte daraldım bunaldımlara girerim ama benim kedi gitmez gibi geldi.
Alınıyorsanda söyle iletişimsizlik böyle böyle başlar. Oturup senin için saçma olabilir ama sensiz yatağa gitmek istemiyorum de. Oda eşek değildir seni anlayacaktır.

Oncelikle gece 1 erken bi saat değil. Hamilelikten olsa gerek fazlaca alınganlık yapmışsınız. Bazen ben geç yatarim bazende eşim benden cok sonra yatar. Şu zaman kadar asla sorun olmadi, herkes istediği saatte yatabilir, eşle uyuyup eşle kalkicaz diye birşey yok

kesinlikle, yapılarımız farklı. bende bir kaç defa hayatım gelsene uyuyalım birlikte dedim sen çok erken uyuyorsun benim uykum gelmiyor, erken uyuyunca kendimi hasta gibi hissediyorum dedi tamam dedim bende.

ben tavuk adam gece kuşu ne yapalım :)

şuan hamileyim plan yapıyorum, ben erken uyuyacağım eşim gece 12-1 e kadar çocuk bakacak çocuk uyumazsa, sonra ben devralacam :)) bakın olumlu yönleri de var :)))

Bebeğimiz olmadan önce beraber yatağa girerdik.Şimdi eşim yatıyor ben sonra gidiyorum.
Ilişkinizde sorun yoksa takılı kalma bence.

Yatağa beraber girme zorunluluğumu varki bende hamileyken çok erken uyurdum çünkü uyuşuk gibi gezerdim hep çoğu zaman film izlerken kanepede uyur kalirdm eşim yatağa götürürdü ben 9 da yatağa giriyorm 7 de işten gelen adama hadi sendemi yat deyim izlesin filmini dizisini şahsen o erken yatsa bana illa gel sende yat dede hiç hoşuma gitmez bu durum uykum yok ne yapacağım sabaha kadar yatakta dönüp duracakmym garip ne bileyim olur böyle şeyler takmayın.

Benim eşimde hepimiz uyuduktan sonra vakit geçirmeyi sevdiği için yatağa beraber girmeyiz.Salonda takılır genelde bende yanına kıvrılır yatarım.uyuyacağı zaman hepimizi toplar gideriz yatağa.

Biz 8 senelik evliyiz evlendiğimiz ilk günden beri eşim benden sonra gelir yatağa çünkü o çok geç uyur ben sorun etmedim hiç

Yok artık ya bu kadar da bir insan sık boğaz edilmez isteyen istediği zaman yatar bu nedir böyle ? adam gece çalışıyor ben sabah 7 de işe gidiyorum tabi ki ondan önce yatıcam niye darlıyım yalnızım gel diye yani bizim ev 3 katlı bide kusura bakmayın da ben bunları gereksiz şımarıklık olarak görüyorum

Ajsjsjsj bizim Nazmi de çok sinirleniyor. "kaç kere dedim sana parmağınla dürtme beni diye. Alıcam o parmağı... Tövbe tövbee" diyerek yatağa geçiyor. Ben de boşalan koltuğa kuruluyorum.

Valla günün en sevdiğim saatleri, asla vazgeçmem. Oğlan 9da uyuyor. Tavuk eşim de 11de. Sonra bana sabahlar olmasın :) netflix, kitap, çikolata çay Allah ne verdiyse. Kadınlar kulübü de var tabi. En tatlı gecelerin iç gıcıklayan dertleri ile sabahlara akıyorum ahsjsjs.

Ben genelde bebek uyuduktan sonra esimin yanında koltukta uyuyakalıyorum sonra o çağırıyor beraber odaya gidiyoruz. Bence farklı yerlerde uyumadıktan sonra önce veya sonra ne farkeder ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…