Eşiniz yatağa sizden sonra gelmesi

Prenseslikten zeynalığa yumuşak geçiş mi:))) işaret parmağını Nazmi'ye bastırınca bodoslama geçiş yapmış oluyoruz, uykudan fırlayan Nazmi o parmağı yakalayıp ne yapacağına karar verdiğinde karşısında kararlı zeyna duruşu sergilemek lazım çünkü

Yalnız konuya bakınca şöyle bir sonuca varabiliriz, KK kadınların çoğunluğu yatağa en son giden taraf, maşallah herkes bu saatte ayakta, adamlar çoktan rüya alemine dalmıştır.

Benimki benlen birlikte telefonunu karıştırıyor yanıma aldım hala uyumadı adam yine gündem dinliyor benimde uykumu kaçırdı

Genelde eşim uyur ben sonradan yataga giderim 3 e kadar fln kahve içerim dizi izlerim evi toparlarım 1.5 senedir evliyiz başından beri böyle hiç birbirimize bunun lafını bile yapmayız hatta ben bazen sorarım kızıyomusun diye saçmalama uykun yoksa ne yapcaksn neden kızıyım askım der bence sizde takılmayın gayet normal

8 senelik evliyiz..
Genelde beraber yatarız beraber kalkarız..
Gun icinde uyursam eşimden sonra yatarim takilirim telde tvde yanına gidince öperim oda sarılır uyuruz..
ben ondan once uyusam oda aynısını yapar..

Tabi cocuk olduktan sonra durum nasil olur bilemicem

Takılmayın cok bence normal

Yok duskundur bana sever beni ama hamilelikten sonra cinsel konu da da uzaklaştık ondan mı yatağa gelme gereksinimi duymuyor acep
normalde soğuk değilse sorun yok demektir :) doktorunuza danışın belki cinselliği tamamen bitirmenize gerek yoktur

Bunu yapan eski eşim gizlice aldığı telefonla beni aldatıyormuş. Yakaladım, boşandım. Gece 2 lere kadar otururdu. Haber okuyorum diyordu. Biz birde yeni evliydik

Benimki de öyle. Önce ben giderim yatağa , o müzik dinler bangır bangır. Çağırırım en sonunda pes edip gelir . Dert edilecek bisey değil. En azından seninki son ses müzik dinlemiyor

Sorun yok diyorum düşük tehlikesi yok korkma bukadar diyorum icim rahat etmiyor orda bebeğim varken yapamam sana bunu falan sacmaliyor
hiç alakası yokk saçmalıyor cidden. son 4 haftaya kadar bi sakıncası yok tabi düşük tehlikesi yoksa. 9 ay boyunca hiç cinsellik yaşamadan mı duracaksınız çok saçma. bu konuyu internetten de araştırabilir

Y cocukmusunuz sureklinadamla beraber yatmak istiyosunuz anlamadim? Uykusu gelen yatar bizde hicde boyle biseyi mesele etmek aklimiza gelmedi yani

Beraber yatağa girilecek diye bir kural mı var? O zaman beraber tuvalete girelim, birlikte dişlerimizi fırçalayalım cynvklkhgl

Valla 2.5 senelik evliyiz ben tavuk gibi saat 10 da yatarım. Eşim 12 1 gibi gelir yatar.
Hiç aynı anda yatmadık.
Beni yatırır.
Kendi gider oyalanır.

Hımm hamileyim bugün neyi kafaya taksam , aa kocam benimle aynı anda, aynı saniyede yatmıyor yarın da benimle birlikte tuvalete girmiyor konusu gelebilir . Darlamayın adamı Allah aşkına bazen eşim bana yapardı hiç uykum yokken gel yatalım diye , sarılır onu uyutur geri kalkardım. Inşallah şu her şeyin bahanesi hormonlardır sebep de devam ettiremezsiniz, işkence karşı taraf için

onun da yanliz kalmaya ihtiyacı oldugunu dusunuyorum. bazen birlikte yatiyoruz bazen ben once yatiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…