Eşiniz yatağa sizden sonra gelmesi

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.693
63
Hep böyle değildik son aylarda böyle oldu ben hamileyim erken uykum geliyor 1 deyince uyumuş oluyorum mutlka ...kendisi uykuyu pek sevmez ama önceden gelirdi yanıma şimdi cagarsam da uykum yok aşkım haberdinliuorum diyor yalnızım dediğim halde biraz oyalan gelirim diyor ...şimdide çocuğu yatağına yatırdı ve geri gitti salona ..pc de açık ama bişey yapmıyor biliyorum çünkü aniden gittiğimde maç la haberle ilgili şeyler oluyor veya araba bakıyor öyle oyalaniyor...hamile olduğum için zoruma gitmeye başladı ben uyuduktan sonra gelmiş oluyor ..salonda şekerleme de yapıyor sanırım görüyorum bazen su almaya kalktığımda .sizde durumlar nasıl...illaki hergece berabermi yatağa gidersiniz ...benim durumumda olan varmı ? Bu dert edilecek biseymi ?

Benım esımde oyle ama takılcak bir durum değil hamıle oldugunuz ıcın belkıde hassassınızdır ben yatıyorum mesela o oturuyor oturadabılır tv ızlıyor telefondan komık vıdeolar ızlıyor sonra gelıyor öpüyor sarılıyor hıssedıyorum zaten ben de hemen uyuyamıyorum ‘ya yatak soğuk gelsene sarılayım’ diye sesleniyorum

Bizde aynı öyleyiz işte ama cagardigim halde gelmemesi zoruma gidiyor artık ustelemek de istemiyorum

Ben tüm ev halkı uyuduktan sonra tek başıma vakit geçirmeyi sevdiğim için eşimden sonra yatarım genelde.
Hiç sorun olmadı bu.
İlla aynı anda uyumak zorunda değiliz.
Sorun edilecek bir durum yok bence.
Eskiden bende öyleydim eşim yanimda mışıl mışıl uyurken takilirdim telde falan şimdi tam tersi oldu ama benim zoruma gidiyor nedense

Bizde aynı öyleyiz işte ama cagardigim halde gelmemesi zoruma gidiyor artık ustelemek de istemiyorum
İş stresi,gecım stresi,yeni bebek gelişi stresi,ve bazı streslerden dolayı uyku sıkıntısı cekıyor olabılır biz kadınlar hemen başka şeyler düşünürüz ama onların içinde neler kopar bılemeyız bence guvenmelıyız eşlerime destek olmalıyız bende hamıleyım

Bizde her gece yataga beraber geliyoruz bir kez ben yatıyorum dedi esim kizdim alındım simdi küs dahi olsak hadi yatalım der

Peki seninkide mi her akşam.boyle

Eskiden bende öyleydim eşim yanimda mışıl mışıl uyurken takilirdim telde falan şimdi tam tersi oldu ama benim zoruma gidiyor nedense
Takılacak yer aramayın kendinize yahu zora gidilecek bir konu değil, uyku öncesi beraber vakit geçiriyorsanız, herkes istediği saatte uyusun.

bizde tam tersi eşim erken uyur ben ondan birkaç saat sonra geçerim yatağa.ama uyumaya gittiği esnada yanına gidip iyi geceler öpücüğü kondurmayı ihmal etmem.

Bizde durum tam tersi eşim yatar ben bikaç saat sonra yanına giderim. Çok kırılıyor bana bundan dolayı sana sarılıp uyumak istiyorum der ama napayım uykum gelmeyince imkanı yok yani. Simdi çözüm buldum onu uyutup yanından kacıyorum zor olmuyor zaten yastığa yatınca en fazla beş dk içinde uyur

Alinganlik edecek bi durum yok bence. Normalde soguk davranmiyorsa altında bisey aramayın.
Ben herkes uyuduktan sonra o sessizlikte tek başıma takilmayi cok severim o yuzden esim benden önce uyuyor. Ben bazen biseyleri bahane ediyorum mutfağı toplayim geliyorum falan diyorum o zaten uyumus oluyor sonra kendi kendime takiliyorum.
Bazen de sizin gibi alinganlik edecegi tutuyor illa da gel gel diyor ben de yatiyorum yanina. Ama uyku çökmezse mutlaka o uyuyunca geri kalkiyorum çünkü aklim icemedigim kahvede okuyamadigim sayfada takilamadigim bilgisayarda kalıyor

Peki seninkide mi her akşam.boyle
Yanii genelde öyle diyelim bence normal bir durum genelde her ailede oluyordur diye düşünüyorum benım eşim alıştı birde geç yatmaya uzun süre çalışmadı hep geç saatlerde uyuduk ben hamileyim sanırım ondan erken uyku basıyorda aynı evın ıcınde de kısıtlayamıcam adamı bacım yapan her yerde yapar bilirsin eğer o yönde ise düşüncen, yok benden uzak sanki diyorsan alakası yok o şuan En çok sizi düşünüyor

Okurken ruhum sıkıştı. Bilmiyorum gariplik bende mi ama sizin yaptığınızı eşim bana yapsa "az öte git, git öteye bi bıraah beni bıraah" diye carlarım.

Zira bence evlilik böyle bir şey değil. El ele tutuşup "pijamalar elimizde uzun don belimizde biz Gideriz yatağa hey yatağa" şarkısı eşliğinde gidilmez her gün yatağa. Ben gidemem, darlanırım. Belki uykum yok, belki oturmak istiyorum, belki gerçekten herkes uyuyunca yalnız kalmak istiyorum. Belki burnumu falan karıştırıcam ne bileyim.

Ne eşimin benden sonra yatağa gelmesini dert ederim ne de ben ondan sonra uyuyunca karışmasını isterim. Seks yapma planı yoksa evin her köşesinde isteyen istediğini yapsın. Bir de yalnızım diyormuşsunuz eşinize. Eşim bana bunu dese "hepimiz yalnızız hepimiz kabirde tek Kalacağız, Allah de Allah" der tüm romantizmini geri gelmemek üzere Allahu Ekber dağlarına gönderirim. Söylememe gerek var mı bilmem, darlanmaya hiç gelemem anacım. Nefes almam lazım, zaten oksijen çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…