- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Benım esımde oyle ama takılcak bir durum değil hamıle oldugunuz ıcın belkıde hassassınızdırHep böyle değildik son aylarda böyle oldu ben hamileyim erken uykum geliyor 1 deyince uyumuş oluyorum mutlka ...kendisi uykuyu pek sevmez ama önceden gelirdi yanıma şimdi cagarsam da uykum yok aşkım haberdinliuorum diyor yalnızım dediğim halde biraz oyalan gelirim diyor ...şimdide çocuğu yatağına yatırdı ve geri gitti salona ..pc de açık ama bişey yapmıyor biliyorum çünkü aniden gittiğimde maç la haberle ilgili şeyler oluyor veya araba bakıyor öyle oyalaniyor...hamile olduğum için zoruma gitmeye başladı ben uyuduktan sonra gelmiş oluyor ..salonda şekerleme de yapıyor sanırım görüyorum bazen su almaya kalktığımda .sizde durumlar nasıl...illaki hergece berabermi yatağa gidersiniz ...benim durumumda olan varmı ? Bu dert edilecek biseymi ?
Bizde aynı öyleyiz işte ama cagardigim halde gelmemesi zoruma gidiyor artık ustelemek de istemiyorumBenım esımde oyle ama takılcak bir durum değil hamıle oldugunuz ıcın belkıde hassassınızdırben yatıyorum mesela o oturuyor oturadabılır tv ızlıyor telefondan komık vıdeolar ızlıyor sonra gelıyor öpüyor sarılıyor hıssedıyorum zaten ben de hemen uyuyamıyorum ‘ya yatak soğuk gelsene sarılayım’ diye sesleniyorum
Eskiden bende öyleydim eşim yanimda mışıl mışıl uyurken takilirdim telde falan şimdi tam tersi oldu ama benim zoruma gidiyor nedenseBen tüm ev halkı uyuduktan sonra tek başıma vakit geçirmeyi sevdiğim için eşimden sonra yatarım genelde.
Hiç sorun olmadı bu.
İlla aynı anda uyumak zorunda değiliz.
Sorun edilecek bir durum yok bence.
İş stresi,gecım stresi,yeni bebek gelişi stresi,ve bazı streslerden dolayı uyku sıkıntısı cekıyor olabılır biz kadınlar hemen başka şeyler düşünürüz ama onların içinde neler kopar bılemeyız bence guvenmelıyız eşlerime destek olmalıyız bende hamıleyımBizde aynı öyleyiz işte ama cagardigim halde gelmemesi zoruma gidiyor artık ustelemek de istemiyorum
Bizde her gece yataga beraber geliyoruz bir kez ben yatıyorum dedi esim kizdim alındım simdi küs dahi olsak hadi yatalım derHep böyle değildik son aylarda böyle oldu ben hamileyim erken uykum geliyor 1 deyince uyumuş oluyorum mutlka ...kendisi uykuyu pek sevmez ama önceden gelirdi yanıma şimdi cagarsam da uykum yok aşkım haberdinliuorum diyor yalnızım dediğim halde biraz oyalan gelirim diyor ...şimdide çocuğu yatağına yatırdı ve geri gitti salona ..pc de açık ama bişey yapmıyor biliyorum çünkü aniden gittiğimde maç la haberle ilgili şeyler oluyor veya araba bakıyor öyle oyalaniyor...hamile olduğum için zoruma gitmeye başladı ben uyuduktan sonra gelmiş oluyor ..salonda şekerleme de yapıyor sanırım görüyorum bazen su almaya kalktığımda .sizde durumlar nasıl...illaki hergece berabermi yatağa gidersiniz ...benim durumumda olan varmı ? Bu dert edilecek biseymi ?
Peki seninkide mi her akşam.boyleİş stresi,gecım stresi,yeni bebek gelişi stresi,ve bazı streslerden dolayı uyku sıkıntısı cekıyor olabılır biz kadınlar hemen başka şeyler düşünürüz ama onların içinde neler kopar bılemeyız bence guvenmelıyız eşlerime destek olmalıyız bende hamıleyım
Kaç senelik evlisinizBizde her gece yataga beraber geliyoruz bir kez ben yatıyorum dedi esim kizdim alındım simdi küs dahi olsak hadi yatalım der
Takılacak yer aramayın kendinize yahu zora gidilecek bir konu değil, uyku öncesi beraber vakit geçiriyorsanız, herkes istediği saatte uyusun.Eskiden bende öyleydim eşim yanimda mışıl mışıl uyurken takilirdim telde falan şimdi tam tersi oldu ama benim zoruma gidiyor nedense
Bizde ilk zamanlar oyleydik1birde 4aylik bebeğimiz var
Ah ilerde benimkide mi öyle olcak yaniBizde ilk zamanlar oyleydik
Yo belli olmaz herkes farklidirAh ilerde benimkide mi öyle olcak yani
Yanii genelde öyle diyelim bence normal bir durum genelde her ailede oluyordur diye düşünüyorum benım eşim alıştı birde geç yatmaya uzun süre çalışmadı hep geç saatlerde uyuduk ben hamileyim sanırım ondan erken uyku basıyorda aynı evın ıcınde de kısıtlayamıcam adamıPeki seninkide mi her akşam.boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?