Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimde evlenmeden once uzun bır zaman yalnız yaşadığıi çin tum yemeklerı yapar elinden gelir...ama evlendığımizden berı yapamıyor.ben istemem mutfağımı bırakmayı:)
Yaparrr :icecream: Allah için çok güzel yemek yapar. Ama benim yemeklerime çok müdahale ettiği için olmasa bile bir eksiklik var diyorum. Şımarmasın:asigim:
benimde eşim yemek yapar ama mutfağı çok dağıtıyo ya sinir oluyorum ben.. özellikle bayramlarda kavurmayı o yapar ben hiç karışmam.artık akrabalarına tarif vermeye başladı......
bikere alt tarafi omlet yapmisti ne zorla yedim uzulmesin diye, ben hastayim diye uyandirmamis kendi yapmis askim benim=) baska seferde ayni sekilde hazir køfte kizartmisti, onu nasil yapabildide øyle køtu yapti anlamiyorumki.. hazir køfte iste ama yenmedi...yani mutfaga giremez=)
Benim esim sahanda yumurta haricinde hicbir sey yapmasini bilmez. Ama yemek yemesini cok iyi bilir :)) Zaten, sahanda yumurta yaptigi zamanlarda da, arkasindan mutfaga gidip ocaga sicramis yaglari temizlemek bana düsüyor..Netice de, esimin mutfaga girmemesi benim icin daha hayirli:)))Düsünüyorumda, cesit cesit yemek yapmaya calissa kimbilir mutfagin hali ne olacak:)))
ohooo hemde ne yemekler yapar. Eşim evlenmeden önce 7 yil yanliz yaşamiş okuduğu zamanlar. Ve tek kelimeylen mükemmel yemek yapar. Süper olur vallah. Ben onun kadar yapamiyorum:icecream:
benim eşim kendi kafasından uydurma yemek çok yapar vee harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oluyo valla geçen sene ramazanda ana yemeği kendi yaptı misafirlerme harika yemek yapar ama mutfağa azcık çok batırıyo ama benden yüz bulmazsa batırmadanda yapar hehee
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 593 gün geçti.