esiniz yemek yapar mı

Benim eşimde çok güzel yapar ama eli çok yavaştır mutfağa sokmam, ayrıca mutfağıda alan taran eder, bir keresinde patatesli omlet yaptı içerdeydim omleti afiyetle yedim ama mutfağa bir girdim oda ne, tezgahın üstünde ne ararsan var, tabaklar kalk gidelim diyor, bardaklar işin yok otur oturduğun yerde diyor.

evet yapar hem de gayet güzel yemek yapar özellikle et yemeklerini hep eşime yaptırırım meyhane pilavı ve makarnayı da çok güzel yapar:nazar:

evet yapar hatta sürekli o yapar ben yerim :) birde öyle güzel yaparki canım kocacım birgün parmaklarımı yemekten korkuyorum :roflol:

ay nazar degmesin ben çok korkarım nazardan valla :asigim:

ah nerde bide bana gönderin öyle becerikli koca esim bazen yalniz kalir mis evdee evlenmeden önce yaparmis yemekte ama evlendim evleneli görmedim bi yemek daha arada bi sofrayi kurmama yardim eder ah nerde ogunler bide ben görcemmi kocamin bikere olsun yemek yaptigini sekerini bile ben atiyorum cayina bide karistiriyoruz cok simartmisim bende ya cok güzel yemesini bilir öyle herseyide begenmez valla bu huyuna cok sinir oluyorum seytan diyoki..... neyse yinede cok seviyorum ben kocisi

Bana her zaman yardım etmek ister,
Elinden de herşey gelir,
Her bişeye de karışır :oklava:
O işteyken yaptıysam en güzel yemeğe bile illaki şu da şöyle olsaydıyla biten bir laf söyler.
Ben de acayip sinir olup hemen savunurum yemeğimi :dance: o da anlar sinir olduğumu.
Ben savunmaktan o eleştirmekten vazgeçemez.
Ama birlikte daha tatlı olur herşey :teytey: En son geçen hafta aşure yapmıştık aşkuuummla yerimseniben

Benim eşim de severek ve hakikaten güzel yapar yemeği. Eee ustası kim sengözlerimebaksanab Evlenene kadar bekar yemeği yapmış omlet,makarna gibi. İlk pilavı yaptığında tutturamamıştı. Öğrettim ve son zamanlarda benden güzel pilav yapıyor. Ben hasta olduğum zaman yemekleri o yapar. En güzel yaptığı yemekler pilav,midye dolma ve mayonez :) Yemek yapmasını benden çok seven kocanın olması çok iyi. Arada bir ev temizliğinde de yardım ediyor. Tamirat konularında da yetenekli. Her konuda paylaşım yapıyoruz. :içelim:

grip yaparmısın desem kesinlikle yapar ama ben yapmasını tercih etmem. çünkü bana sürekli seslenmesine sinir oluyorum tencere nerede,tava nerede vsvsvs.kalkıp kendim yapsam daha hayırlı.bana seslenmeden yaptığı tek şey balıkları ayıklayıp kızartmak.o da bana yetiyo zatensengözlerimebaksanab

ben almayayım yaaa.
sonrası facia oluyor.....

bi yumurta bile kırsa mutfağa bomba düştü sanırsınız.....

benim eşim biz evlenmeden önce uzun zaman yalnız yaşadığı için çok güzel yemek yapmayı öğrenmiş :)

biz yeni evlendiğimizde ben ymek yapmayı hiç bilmezdim. sağolsun bana çok yardım etti zamanında...

pilav, patlıcan, tavuk yemekleri çok güzel yapar. sigara böreği bile sarar kızartır :) bide onun salatasını çok severim :)

şimdi ben evde olduğum için hep ben yaparım yemekleri ama işe başladığımda o da yardım eder artık yoksa aç kalır :)

grip yaparmısın desem kesinlikle yapar ama ben yapmasını tercih etmem. çünkü bana sürekli seslenmesine sinir oluyorum tencere nerede,tava nerede vsvsvs.kalkıp kendim yapsam daha hayırlı.bana seslenmeden yaptığı tek şey balıkları ayıklayıp kızartmak.o da bana yetiyo zatensengözlerimebaksanab

aynene canım yapar güzel yapar kacam ama tava yok bıcak nerde sürekli bana sorar birde mutfak dağılır tabi:1hug:

Benim eşim tüm dünya mutfaklarından anlar ve süper yapar bu yüzden çok şansılıyım:1closedeyes: ve ben hala düzgün yemek yapamam bu yaşımda o süper bi aşçı ama:asigim: ve benden daha derli topludur bitanem:asigim:

ay varya benim eşim çok güzel yemekler yapar benden daha güzelde olur yani eşim sadece yemek konusunda değil her şeyde benden daha beceriklidir ben sevmem öyle yemek yapmayı ev işi yapmayı keşke diyorum elimde bir değnek olsada rolleri değişseklülülülülülü

eşım çok guzel yemek yapar ben mantara dokunama o mantarlı tavuk sote yaparda..

işine gelırde yapar...sureklı soylemen lazım ona....

Et, tavuk ve balıkla ilgili herşeyi eşim yapar. Ben ise arkasından onun yemek hazırladığından çok daha fazla zamanı mutfağı toparlayarak geçiririm. Sağolsun eşim açtığı kavonozun bile kapağını kapatmaz. Çok dağınık çalışır,çook:roflol::roflol:

yapar kıymalı yumurta,omlet,sahanda yumurta,rafadan yumurta pek bi marifetlidir benim kocam

yapar kıymalı yumurta,omlet,sahanda yumurta,rafadan yumurta pek bi marifetlidir benim kocam

benimkide cok becerikli ya:oklava::oklava:cok uc yasinda bi oglusum bide 37 hFTA BES GUNLUK HAMILEYIM :GECEN AGRIM VAR BUGUNDE SENHAZIRLA KAHVALTIYI DEDIM ADAM ILK DEFA SAGANDA YUMURTA YAPICAK EVLENDIGIMIZDEN BERI:NEYSE YAPTI SAG OLSUN KENDI BILE YEMEDI :AHHHHH AHH

eşimin benim için yemek hazırladığını hiç görmedim ama kahvaltıda çay falan demler.işte bende bunlarla teselli ediyorum kendimi:1no2:CADIARZU

valla yapar, benden güzel yapar bazı yemekleri hatta. Hatta bazı yemekleri ben bir kere bile yapmamışımdır o yapmıştır (örn: zeytinyağlı enginar). ben yemek ve mutfak işlerinden hiç hoşlanmam. O da bir boğa burcu mensubu olarak yemeğe meraklı, sonuç olarak güzelce yapar hep beraber yeriz. Balık zaten onun işidir, elimi sürmem. Hsonları da genelde ona aittir yemek yapmak. Hafta içi ise kimin işi yoksa o yapar. Bir maşallah diyim benim kocaya. :nazar:

Back
X