Esiniz ?

Kapıyı sen aç..gülümseyerek aç haklısın ama...

Kapiyi anahtarla acarsa hosgeldin denmiyor muymus :)
Benim esim anahtarla acar. Gelisini gorur ya da duyarsam o calmadan acarim.

zile basar ama yaninda anahtar tasir.
aksam gec gelecekse kapinin arkasinda anahtar birakma uyuyacaksan der.
her seferinde unuturum yine mecbur zile basar.
bende de aliskanlik olmus galiba.
zil calinca cocuklarla baba geldi baba geldi diye
kostur kostur kapiya gitmeyi seviyoruz.

Ben bu konuda esınle aynı fıkırdeyım. Neden anahtarla girsin bencede kapıyı sen aç ve hosgeldın de Güleryüz'le. Adamın ıstediği cok bişey değil ki. Ben eşime anahtar dahi vermem ben acıcam kapıyı diye. Sonuçta az cok bılırsın eşinin eve geldıgı saati. O saatte bişey yapma sende

Benim esimde anahtar ile girer.. bende anahtar sesini duyar duymaz kapiya yonelirim. Oglum babasini gorunce alkis yapar bende operm hosgeldin derim. Gelis gidis saatlarini biliyorsan ona gore ayarla kendini istersen. Mesela 4demi gelecek yemegini onceden yap o gelince isitirsin. Esin oyle istiyorsa oyle yap buyuk bir mesele degil.

Ayy bu açılan konular gerçekten çok komik olmaya başladı artık

Bebis olana kadar kapıyı çalardı, bebis olunca kendi anahtarla açıyor canım, bende kapı sesini duyunca koşa koşa karşılamaya gidiyorumm ah ask ah :)

Az once ayni konuyu konuştuk benimde esim anahtar taşimiyor hic iyi olmuyor valla gec geliyor cocuk ya memede oluyor ya uyutuyor oluyorum her gun anahtar al yanina diyorum ama yok bizimkide oyle yanliz yasayanlar gibi kapiyi anahtarla acamazmis
yanliz yasayanlar gibi mi :)

Uyumuyorsam kapiyi calar . Elindeki posetleri alirim. Hosgeldin derim.
Uyuyorsam zile basar zaten duymam kendi acar girer.
Ese kapi acmanin guzel bir sey oldugunu dusunuyorum. Adam eve gelmis ilgi bekliyor sonucta. Eve gelipte kapiyi birinin sana acmasi gibi guzel bir sey var mi.

Zilede bassa anahtarla da açsa ben o geldğnde kapıya koşarım. Sarılıp hoşgeldn falan öperm. Bir zamanlar hayalimdi neden sıkılayım? Birde hergün gelemezken eve...

Kapıyı anahtarla açmak sizin hoşgeldin demenize engel değil ki. Uygun bir vaziyetteyseniz zaten kapının açılma sesini duyup gider hoşgeldin dersiniz. Özellikle zile basmak saçma geldi bana.
Bir de eşim asla anahtar taşımaz diyenler olmuş. Hanımlar siz 7/24 evde misiniz? Bir yere çıkmanız gerekse adam kapıda kalmıyor mu? Çok saçma geldi anahtar taşımamak. Liseden beri evin anahtarını taşıyorum üstümde, yurtdışına giderken bile nerdeyse.

Benim eşim öyle incedir ki önce zili çalar sonra arkasından kapıyı anahtari ile açar
Müsait bir durumda değilsem toparlanayım diye
Bende öyle yaparım zaten eve gelmeden de arar beni birsey istiyor musun diye

Benimki de geliyorum diye arar sonra zile basar. Kapıyı ben açarım. Çok da dert edilecek bir şey göremedim ortada. Dertsiz başınıza dert aramışsınız

Önceden anahtarla girer baskın basanındır tarzı.. artık zile basıyor karşılanmak istiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…