- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Kapıyı sen aç..gülümseyerek aç haklısın ama...Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
Ben esimin anahtarla girmesini istiyorum elim yemekte oluyor namazda oluyorum uyuyor oluyorum ve ya kitap okuyorum o an da mutlaka bisey oluyor heleki uyurken zil calinca deli oluyorum esime bunu defalarca soyledim ama o israrla kapiyi calma taraftari nedenini sordugumda senin hosgeldin demeni istiyorum diyor haksiz miyim sizce ?
Ben bu konuda esınle aynı fıkırdeyım. Neden anahtarla girsin bencede kapıyı sen aç ve hosgeldın de Güleryüz'le. Adamın ıstediği cok bişey değil ki. Ben eşime anahtar dahi vermem ben acıcam kapıyı diye. Sonuçta az cok bılırsın eşinin eve geldıgı saati. O saatte bişey yapma sendeKizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
Ben esimin anahtarla girmesini istiyorum elim yemekte oluyor namazda oluyorum uyuyor oluyorum ve ya kitap okuyorum o an da mutlaka bisey oluyor heleki uyurken zil calinca deli oluyorum esime bunu defalarca soyledim ama o israrla kapiyi calma taraftari nedenini sordugumda senin hosgeldin demeni istiyorum diyor haksiz miyim sizce ?
Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
yanliz yasayanlar gibi mi :)Az once ayni konuyu konuştuk benimde esim anahtar taşimiyor hic iyi olmuyor valla gec geliyor cocuk ya memede oluyor ya uyutuyor oluyorum her gun anahtar al yanina diyorum ama yok bizimkide oyle yanliz yasayanlar gibi kapiyi anahtarla acamazmis
anahtar gunahAnahtarla girse hirsiz girdi sanirim babamda esimde bize illallah yani kapi bir calar kosacagiz iki hemen ardindan mumkun degil anahtar gunah bizde sekerim :)))))))
Başlığı görünce eşim ne halt yedi acaba dedim
Anahtariyla da girer kapıyı da çalar ..
sagol cnmUyumadan önce mesaj atın "canım yatıyorum, geldiğinde zile basma lütfen" deyin. Diğer zamanlarda da siz açın, gönlü olmuş olur. Banyoda vs olursanız, açamazsanız o açar zaten.
aminAllah başka dert vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?