Esiniz ?

O geldiginde her zaman evde olmuyorumki.. parka gidiyoruz bazen iste oluyorum vs. Mecbur anahtarini alacak ve kullanacak yani..ayrica evde bi ton is yapiyorum vs. Her an kapiya gidemeyebilirim..Oyle bi beklentiside yok zaten neden olsunki :)

Anahtarı var ama zili çalar zaten bende ona kapıyı açmayı seviyorum zaten istesede giremez arkadan kapatıyorum kilidi hep içerden ayrıca zaten çıktım geliyorum der beklerim bende bazen uyursam yazıyorum anahtarıyla giriyor

Çalışmamak da ayrı lüks..Biz hemen hemen aynı vakitlerde eve geliyoruz anahtarla giriyoruz içeri..Kim zile basacak kim kapıyı açacak derdimiz de yok şükür.

esın haklı ..bi zahmet o gelince uyuma butun gun senın zaten

Ne hoşgeldin demesem küs olsam bile illaki kapıyı ben veya çocuklar açar yüzde 90 ben açarım evlendigimde beri böyledir 9 senedir

3 vardiya çalışıyor bazen gecenin koru geliyor bazen akşam bazen sabah

Ve yemeği o geldiğinde hazır olur açarım kapıyı yemeğini yer

Ve kaç kere bundan memnun olduğunu defalarca hissettirdi

Bende memnunum

İlk başlarda sen geldiğinde girsen diyordum ben kalkmasa uyuyo olursun hırsız sanarsin korkarsın filan dedi

O gün bu gündür hep ben kapidayim .... :)

Canım benim eşim de kapıyı tıklatır açmazsam (bir işle uğraşıyorumdur) anahtarla açar.
Ama bence eşinin isteği çok güzel birşey.
Sana "tüm gün evdesin bi zahmet kapıyı aç" gibi hödükçe de konuşan bir kocan olabilirdi..
Ama ne güzel "beni karşılamanı istiyorum" demiş..
Sevinmen lazım canım, bu seni önemsediğini gösterir..

Ilk evlendigimizde kapiyi calar ben acardim. Bebekten sonra anahtarla girmeye basladi cunku bebekle ilgilendigimde musait olamayabiliyorum. Bebegi uyutmaya calisirken kapinin calinmasina cok kiziyorum.
Ama esime kapiyi acmayi da seviyorum. Onu kapida karsilamak hosuma gidiyor. Simdi de anahtar sesi gelince musaitsem bebegi alip kapiya cikiyorum.

Eşinizin isteği güzelmiş. Sizi karşısında görmek istiyor ne güzel:) kapıyı kilitlendiğim için kapıyı ben açarım eşime...

Once kapiyi calar acmazsam anahtarla kendi acar, esim de kapiyi benim acmami ister, benim karsilamami istedigini soyler.

Anahtarla açmayı bırak anahtar bile taşımaz. Fobisi var sanki:)

Ben açarım.Seviyorum karşılamayı.Hoşgeldin deyip sarılmayı.Çocukluğumda annem de babamı öyle karşılardı.Gördüğümü yapıyorum sanırım.

Ben korkuyorum die zile basar, sonra kapıyı anahtarla kendisi açar.
Eğer kapıya yakınsam bende kapıyı itiyorum kilitli sanıyor üst kilidi açmaya çalışırken kapıyı açarım. :)

benim eşim de anahtarı olmasına rağmen asla açmaz, zile basar.

3 çocuk ve ben, cümbür cemaat kapıda karşılayınca mutlu oluyor. çocuklar bacaklarına sarılıyor, çok hoşuna gidiyor. :)

Benim eşimde asla anahtar kullanmaz hep ben açarım kapıyı zaten. Gün içinde kitlerim istesede acamaz

işten dönerken otobüs yolculuğundan sonra elimi zor kaldırıyorum. anahtarım olmasına rağmen hep kapıyı çalarım, üşenirim.

ayrıca eşinin az çok ne zaman geleceği belli. o vakitte uyumamak ya da namaza durmamak zor olmasa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…