Merhaba arkadaslar,eşimizle kimi zaman mutlu kimi zaman mutsuz anlarınız muhakkak olmustur.Evliliginizde esinize nasıl davrandınız mutlu oldunuz??Herkesin huyu ve verdigi tepkiler farklı tabi ama genelde ya esin ailesinden yada kendi aramızdaki problemlerden tartısma cıkar...Evlilikte mutlu olmak ıcın ne yapmalı.Herkes bu konuya yasadıklarını,tecrübelerini yazabilir mi?Evlilikte mutluluk hep kadının susmasına mı baglıdır?
Benim esimle yasadıgım ve bunu nasıl asacagımı bilemedigım birsey var..Kücuk bir örnek vereyim,evde priz bozulsun hayatım su prizi yapabilir misin diyorum tamam diyor...Aradan 2 3gun gecıyor yapmıyor yine söylüyorum taamammm diyor aradan bir hafta gecıyor yine soyluyorum.Elli kere tekrar edıyorsun tamam dedim ya yapcam.Tamam dedigım seyi niye söyleyip duruyorsun deyip sinirleniyor.Söylüyorum cünkü yapmadıgın için,söylüyorum cunkü beni salladıgın için,söylüyorum cunku yapcaksın ama bir hafta bekleme nedenini bilmedigim için......Bu cok kucuk bir örnek.Evliligımde mutluyum esımın ailesi karısmadıgı sürece....Nasıl yol almak lazım tartısmamak ıcın
herkesin evinin içi başkadır canım yaaa
ben şimdi sana şunu yap diyemem
eşin galiba rahar davranıyor
benim eşimde deli olur bişey bozulsada yapsam diye
evde yok yok görsen ne ararsan hangi tamir malzemesini ararsan var
çeşit çeşit takım takım ben bıktım artık
canı sağolsun benimkide bozar yapar hemde en iyisini yapar ama
dağıttığı yeri toplama adeti yoktur hep arkasını biri toplayacak
eee benim sorunumda bu tamam tamama diyor gerisi yok
ben toplamasa orda dururda durur
ne yapayım tartışmakdan sa toplarım elimemi yapışır
canı sağ olsunda kıymetimi bilsinde
Evdeki işler en basit örnek.Niye yapmıyorsun dedigimde ev bizim degıl bu yuzden yapmıyorum diyor.Bunu ben üstüne gıttıgımde söylüyor.Bu acıklamayı yapana kadar beni sinir ediyor tamam tamam deyip,ben neden sorgulayınca günler sonra cevaplıyor.Acıklama yapıyor,özür diliyor ama ben sinir küpü olunca.
canım onun düşüncesi o sen eşine bak biz kira veriyoruz evde oturuyoruz kötü görüntü tehlikeli
şeklinde konuşabilirsin
anlamıyorsa üsteleme boşver üzülen sne oluyorsun
Merhaba arkadaslar,eşimizle kimi zaman mutlu kimi zaman mutsuz anlarınız muhakkak olmustur.Evliliginizde esinize nasıl davrandınız mutlu oldunuz??Herkesin huyu ve verdigi tepkiler farklı tabi ama genelde ya esin ailesinden yada kendi aramızdaki problemlerden tartısma cıkar...Evlilikte mutlu olmak ıcın ne yapmalı.Herkes bu konuya yasadıklarını,tecrübelerini yazabilir mi?Evlilikte mutluluk hep kadının susmasına mı baglıdır?
Kısa süre önce esımın ailesinin bana yaptıkları yuzunden esımle tartısmıstık.....esımın ailesi köyde,koyde esımın yapması gereken ufak tefek tadilatlar var.Köye gıtmek ıstıyor.Koye hıc gıtmıcem demiyorum ama arayada mesafe koymak istiyorum.Esıme söyledıgımde tamam her hafta gıtmıcez ama gıtcez,sende eskiyi unutup hiçbisey olmamıs gıbı davrancaksın diyor.Bana kimse eskiden yaptıklarını acmazsa bende kimseye söylediklerini hatırlatmam diyorum,kızıyor????Ben bu sorunu nasıl asıcam? Ahhh kaynana ahhh gorumce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?