• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizden gizli birikimler yapar mısınız?

eşinizden gzli birikimler yaparmısınız..

• Ankete Katılan
    250
ben ailemden böyle bise görmedim anneminde, abiminde benimde param babama geliyo eve giren para ortak ihtiyaci olan istedigi kadar alir harcar falan yani öyle senin paran benim param muhabbeti yok

evlenincede bunu degistircemi düsünmüyorum kocamin parasi yada benim param farketmez eger biriktirme geregi duyuyosam (ilerde nolur nolmaz lazim olur düsüncesiyle) onunlada paylasirim mantikliysa zaten itiraz ediceni düsünmüyorum

zaten sevgilimde öyle parayi sacip savuran biri diil tabi evlenince degismezse sırnaşık şey

nasılkı esımın benden gızlı saklı biyerde para saklamasını istememiyorsam bende onun bılmedigi bi şekılde para ayırmam kenara.. zaten maas kartı bende duruyor ne gerek var boyle seylere :))

gizli birikim yapmadım ama ona söylemediğim alacağım vardı (bekarlıktan kalan).
parayı aldığımda dayanamayıp söylemiştim.

evvet yapiyorum elime gecdimi kenara ayiriyorum ama esimde biliyo ondan gizli hic yapmadim yapmamda hatta kumbarama kendisi bile koyuyo saolsun

hıcbır zaman esımden gızlı ıs yapmam hele maddı konuda ondan para saklamak aklımın ucundan gecmez.
bırıktırıyorum ve kendısınınde haberı olur ama asla paramı ıstemez o senın kızlarımın der herzaman.hatta bazen kendısıde yardımcı olur kızlarıma harclık nıyetıyle verır bende yatırımımı yaparım.
esım benden gızlı boyle bırsey yapsa cok ıncınır kırılırdım bende ona yapmam aynısını

para biriktiririm ama kendimi güvence altına almak için değilll ,ailemi güvence altına almak için elimden geldiğince bişiler biriktiriyorum eşimde birikim yaptığımı bilir illaki zor dönemlerimiz oluyor ve her zor dönemimizde elimize yapışır o para .bu sayedede zor günlerden çabuk geçiyor ve atlatıyoruz..eşimde bundan çok memnunnn...

tabiki de biriktiriyorum...yanlis bisey degil ki bu.kotu gunler icin biriktiriyorum..annemden boyle gordum.hep arkada parasi olur.canim benim

evli değiilim ama evli olsam gizli asla para biriktirmezdim.biriktirdiğim paradan eşimin de kesin haberi olurdu,aksi yanlış geliyo bana.

birikim elbette harika birşeydir ama bunun eşten gizli yapılmasını doğru bulmuyorum.
bir kaç tanıdığımdan duydum ki, maaşlarını kocalarına eksik söyleyip kalan parayı ayrı hesapta biriktiriyorlarmış...

anlayamadım. söyleseler ne olacak ki yani, kocası zorla elinden alıyorsa o başka da,

sebepsiz yere böyle bir şeyin yapılması güven eksiliğinin göstergesi bence.

paranın nerede kullanılacağı değil konu, eşten gizli bir şey yapmak, bana göre değil.
benim o tanıdıklarım ise resmen kandırıyorlar eşlerini, çok kızdım ben.

ben yaparım da gizlilik yok ama
ortak hesabımız var oraya yollarım maaşımı,hesap kitap işine o bakar
ama 3-5 kuruş da atarım kenara,
hesabımda para mutlaka olmalı içim rahat etmez
hep yatırım yaparım,
ani paraya ihtiyaç oldu mu da kili çıkı bi koltuk çık kocana der
silkenirim ben de:)

yaparım ama eşimden gizli değil
şahsen eşim gizli yapmış olsa ben çok rahatsız olurum neden gizli yaptı diye

Back
X