• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizden gizli birikimler yapar mısınız?

eşinizden gzli birikimler yaparmısınız..

• Ankete Katılan
    250
büyük meblağları eşimle birlikte ufak ufaktaa kendimm atarımm köşeyee habersizdenn :hulya:

evet biriktiriyorum. kesinlikle kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum. eninde sonunda bu parayı ben kazanıyorum. evimede yateri kadar veriyorum. biriktiririm yani para benim param. ha bide şu var eşim bunu h:sm_cool:akediyor....
Aynı fikirdeyiz yarın ne olacağını kimse bilemez bide kendimden başka kimsye güvenmem eşim bile olsa.Sonra yaya kalmak istemem.

ben öyle çok büyük birikimler yapamıyorum.ufak çaplıda olsa sıkıştığımız zaman öyle işe yarıyorki.şöyle bilezik falan yapanlara imreniyorum valla.bencede kötü bişey değil eşinden gizli birikim yapmak.sonuçta ailen için yapıyorsun,çocuğun için yapıyorsun.kendi için yapan kadın çok azdır bence

hatta eşim çok sıkıştığı zaman hadi hadi vardır senin kıyıda köşede der.yada ne kadar paran var diye sorar bazen ben 50 dediysem bu söylediğin acaba söylemediğin ne kadar der.yani en fazla 50 100 olur kıyıda .ev hanımıyım anca o kadar oluyor.bazen küçükte olsa çok işe yarıyor

yapıyorum ama gizli değil..
getirir tüm maaşı verir bana bende sair giderleri ayırır ay içinde harcamamız gerekenleri ayırır kalanını koyarım bankaya...

hiç onu becremem işte çünkü para biriktiremem eşim bana para verdiğin an o ogün olmassa dışarı çıktığım gün yok olduğu için kaydirigubbakcemile3 hiç biriktirmem bizim evin kasası eşim gideri sadece ben hesaplar ona göre paramı alırım asla ondan gizli para biriktirmem muhakkak bilir bizim bi arkadaş biriktiriyor adama en lazım günde çıkarıp vermiyor kendi kendine kar yaptığını sanıyor evlilik öyle olmaz öyle olanlara karşıyım sadece öteki türlü birikim tabiki hoş güzel bişey keşke olsada biriktirsek şu krizde.:umursamaz:

eşimden gizli saklı yaptığım hiçbir şey olmadı şu zamana kadar .yapmam da ..biriktiriyorsak beraber biriktiririz ne olacak ki ..zaten bir gün boşanacak olsanız evlendikten sonra sahip olduklarınız yarıya bölünüyor o yüzden bana ya da ona ait olması farketmezki ..gerçi ben hiçbir zaman bir gün boşanabileceğimi düşünerek hareket etmedim etmem de ..bu şekilde hareket etmek o ilşkideki güvenin ve sevginin bittiği anlamına gelir...insanın ileride başıma bir şey gelirse diye düşünmeye başladığı an zaten o ilşki bitmiş demektir....eşimin de benden bir şey saklmasını istemeyeceğim gibi ben de ondan saklamam ...

şu an para biriktirmemiz imkansız
borcumuzu zar zor ödeyebiliyoruz
ama biriktirebilseyidim kenara koyar ve bir gün çıkarır verirdim eşime
onu mutlu etmek isterdim

insan özelliklede kadın her duruma hazırlıklı olmalı
gizli olması hoş değil ama kadının kendine ait bi birikimi olmalı diyorum

aslında birikim yapmak istiyorum ama yapamıyorum sanki ihanet ediyormuşum gibi geliyor pantolunu ütülerken cebinden 10 tl çıktı aldım eşime söylemeden duramadım bi aklım söyle bi aklım söyleme dedi
yinede içim içimi gemirdi söyledim
hayat müşterektir

bence herşey birlikte olmalı.
Şahsen o benden gizli para biriktirirse şüphelenirim hayırdır başka planların mı var diye.
Güvensizlik başlar akla farklı sorular gelir. Evlilik çatırdar.
Adam kullanılıyorum hissine kapılır. Arkamdan iş çeviriyorsun der.
Olmaz öyle şey herşey birlikte.

Bir kadın kendini güvende hissetmek istiyorsa önce ayaklarının üzerinde durmayı bilecek.
ışi, mesleği, kendine güveni olduktan sonra o kadının sırtı yere gelmez merak etmeyin.

bende biriktiririm hayat bu ne olacağı belli olmaz biz bayanların bir köşesinde mutlaka kötü günler için para bulunmalı diye düşünüyorum.

ben yapıyorum valla.Oğluna biriktiriyo oğlunun harcamalarını yapıyo bunlar benim cebimden de gidiyo ohhh ne ala.gizli gizli biriktiyorum valla umrumda değill.Zamanında arkadaşım eşinden ayrıldı.Adam zırnık vermedi. Sağdan soldan ev taşımak ayrılmak için borç aldı durdu krediler çekti. Yazık 3 sene oldu ancak toparladı kendini maddi açıdan her kadın koymalı kenara ne olacağı belli mi? Bazenbenimde çıkarasım geliyo ortaya ama yapmam.Vicdanım rahatsız mı rahatsız ama pardon oğlanla eski karısı yiyeceğine kenarda dursun.ben yiiiim

ben kesın yaparım.hatta nısanlıma da söylüyorum senden 5 lıra alıp 3 lıra harcıosam 2 lırasını kenara koyarım ama harcadım derım sımdıden soylım dıyorum :1:

ailemde birikim yaptıgımı bilir..baba ocagında böyleydı koca evınde de aynı özelliğimi devam ettiririm..

evlenınce de bırıkım yaptıgımı bılır ama ne kadar oldugunu solemem..gerektıgınde de cıkarır mutlu ederım eşimi

sıklar eksık bence evet yaparım ve hıssettırırım de olmalııı :37:

valla bende yapamazdım gizli birikim ancak şu şekilde yaparım bi süre biriktiririm kocacığıma süpriz yapardım para biriktirdiiğimi söylerdim yoksa ondan habersiz ben hiçbişey yapmam kiii:69::69::69::69:

illa art niyet olarak düşünmemek gerekiyor bazende aile içi sorunlarda hoopp diye cıkarınca aaa karıcım sen bıtanesın durumu oluo.yada cocuga ıs kurulucak hooppp surda 20 bılezık vardı dıyınce alnından kac kere öpüldü annem.:)) ayrıca blue rain gülüm bayıldım cok haklısın madolyonun bu yönüde var gün akşamlı dünya ölümlü.Allah kötüye rastlatmasın.ben hersekılde kenara koyarım arkadaslar buarada.:)

Bende size katılıyorum kocadan ayrı para biriktirmek kötü birşey deil.Cok zor durumda kalınca o parayı kullanacak olanlar yine karı-kocadır.Eşimiz Allah korusun battı diyelim bir anda böyle bir para cıkması eşinizin de size olan sevgi saygısını kazandırmazmı.Bende 10 lira olsun 2 lirasını kenara atarım.Dogru bişey aslında.

Kenarda 1 tl m bile yok
dogru söylüyorsunuz birikim yapmak lazım
gizli bile olsa sonucta onu kendimize gizli gizli harcamıyoruz
yine eve-eşe gidiyor bende bırıktırıcem artık

Back
X