Tespitleriniz cok dogru bence..Hm sonuçta yalnız işte, zamanında herşeyi uçlarda yaşayıp tüketmiş, sen nasıl karşılıklar veriyorsun, o öyle yapınca susuyorsan sakince konuşmayı dene, veya adamın huyu böyle de uzaklaş, e boşanacaksan da kimse sana boşanma demez
Öyle olsa bile gitsin tedavi olsun. Karısı o, psikoloğu ya da stres topu değil.Bir insan herşeye sinirleniyorsa sevgiye ihtiyacı var demektir, çok mu yalnız? Yada geçmişte yaşadığı kötü şeylerle hesaplaşamamış, şimdiye kadar anlamadın mı? Ne yapacağın belli Ya düzeltmeye çalışacaksın sevgiyle ya da bu diyardan gideceksin
Harikasın cok tesekkür ederim size.. dinleyecegim siziKonu sahibi cocugunuzun yaninda bagirip kufur etmeye basladiginda isin icinden cikamazsiniz. Kendi duygularinizdan cok babaligini sorgulayin derim. Evlilik sorumlulugu agir geldi diyen bir erkegin babaliginda da eksiklikler,sorumsuzluklari beklerim. Yasayip ogrenmeye gerek yok. Esinizin sigortali iste calismamasi cocuga nafaka veremeyeceginin bir isaretidir. Bosanma lafini bile etmiyor diyorsunuz. Isiniz daha zor. Hem kendine ceki duzen vermiyor hem de sizi birakmiyor. Bu boyle olmaz. Cocuk oyuncagi degil evlilik. Bu yapidaki erkege sevecen de davransaniz kendinizi geri de cekseniz mayasi ne ise onu sergiliyor. Yani zaman kaybetmeyin. Su anda bagirmasi cocugunuzda korku duygusunu yerlestirirken bir sene sonra daha da olumsuz etkilenecek. Oturup konusun. Ve bitirin. Bu kisiden size es, cocugunuza sevecen,ilgili baba olmaz. Yasayarak teyidini almaniz mumkun. Ancak cocugunuz hayata pisarak baslangic yapar. Bosanma sonrasi annesiyle sevgi dolu yasamasi onu eksik degil huzurlu yapar. Su anda zaten babasi ona zarar veriyor. Ilk 3 yil cocugun huzurlu,sevgi dolu bir evde yasamasi onu bir omur nasil bir insan olacaginin da yol ayrimi. Soru sormustunuz,ne zaman bitti kararini verirsiniz diye? Bizde hakaret yoktu. Fiziksel siddetin imasi ve bir kadinin en zor anlari olan dogumun hemen oncesi ve sonrasindaki lakayt bakislari bitirme karari almami hizlandirdi. Bir kadin icin bu anlarda neredeyse hasmani bakislari gormek bu evliligin bittiginin zil sesidir. Esinizden bu zamanlarda sevgi,sefkat,merhamet gormedikten sonra o kacayi ben ne yapayim bakis acisi sizi ve cocugunuzu tantanali bir yasamdan huzurlu bir hayata yonlendirir. Bagirmasi vardi ama bir kez olsun hakaretini duymadim. Yanlis anlasilmasin. Iyi ozelligi olarak yazmadim. Hakaret edemez. Etmemesi de onu duzgun insan sinifina koymaz. Size bagiramaz,mal diyemez. Cocugunu doktora goturdugunde yanlislik olduysa bunu insan gibi sorumlu,yetkili kisiye iletir,biter gider. Uzun lafin kisasi, bu kisi ile yasam bir omur torpusu olur size ve cocugunuza. Sakince oturun dusunun. Ailenizle ve bir avukatla da istisare edin. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Yıllar önce Haydar Dümen'e, kadın eşini anlatıyor. Yok onu yapıyor, yok bunu yapıyor hocam neden, diye sormuştu. Cevap :Eşiniz ruh hastası
Olablr tedavi kabul etmıyorManik depresif olabilir mi?
Evet uzatmalardayız sanki oyle hissedıyorum uzn zamandır yeniden olurmu severmıyom dıyorum yok yapamıyorum b hareketini görüp iğrenıyorum herseyi gozume batıyor her sözü agzı kaşı gözüKalpte bitmisse bitiyor zaten gerisi sadece uzatmalari oynamak. Yeniden de sevilmiyor eskisi gibi. Soguyunca bitiyor. Sonrasi da her hareketi batmaya basliyor.
Daha da uzatirsaniz birbirinize sayginiz kalmayacak. Zaten adamin yok da. Siddette baslar cunku sevgi de yok saygi da. Uzatmanin bir anlami var mi?Evet uzatmalardayız sanki oyle hissedıyorum uzn zamandır yeniden olurmu severmıyom dıyorum yok yapamıyorum b hareketini görüp iğrenıyorum herseyi gozume batıyor her sözü agzı kaşı gözü
Antipatik, dengesiz ve yakışıksız davranışlarıyla gözünüzden düşmüş anladığım kadarıyla. İşte böyle birine saygı duyamıyorsun. İçinde kendisine saygı uyandırmayan birine ne gibi hislerin kalsın ki... Çok haklısın.Başlık biraz tuhaf gelebilir ama baska birsey aklıma gelmedi acıkcası..
üc senelik evliyim ve bosanmayı düşünüyorum yani galiba tamamen bitirdim kafamda kalbimde bitti ama kafamda bir soru işareti var 1 yasında bebegim var yeni bir ev aldık ödüyoruz eşimin özel sektörde sigortasız calıstogı ama iyi kazandıgı bir işi var ( bu konuda sigorta yaptır yada duzenli b işe gir kpss ye calıs gbi bir cok kez soylendim sözler verdi ama hala sgk sız calısmaya devam edıyor ve umursamıyor ) bir cok konuda beni yıprattı cift karakterli acaip sinirli mesela dğn kızımızı hastaneye götürdük sekreter girişimizi sisteme yapmamıs bosa bekledik diye sekreter ede doktora demedik laf bırakmadı tehditler savurdu herkes bizi izledi rezil olduk susturamadım aslaa .. bişey almak istiyorum asla tamam nasıl istersin b bak al demez bagırır cagırır ne salaksın ne gerek var sen ne bicim karısın herkes akıllı akıllı davranıyor sen mal mal der durur .. sonrada gelir yanasır canım karım gel bi öpümm der inanamıyorum bazen .. ben calısıyorum kimseye muhtac yanım yok artık icim ona karsı cok soğudu hic bir sey hissedemıyorum vazgectim ben sanırım yani nasıl emin olurum onuda bilmiyorum.. Bana bir yol gösterin lütfen ne hissediyorum ne kimseyle konusabiliyorum biirine bsey anlatmaya kalkayım hemen dedikodu dönüyor vah vah lar havada ucusuyor.. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?