eşinizden sakladığınız sırlarınız var mı??

Vardır bir kaç tane belki.
Genelde boşboğazımdır lüzumlu lüzumsuz herşeyi anlatırım.

hayır yok... her ne olursa konu ne olursa olsun bırbırımızle ılgılı seylerde karsılıklı olarak seffaf olmaya ozen gosterıyoruz... a.s dogrusu da bu gıbı gelıyor bana.. :lepi: sonucta bu bı flort veya sevgılık donemı degıl kı.. EVLILIK.. :asigim: Nasıl kı onun benden herhangı bısey saklamasını ıstemıyorsam bende aynı sekılde ondan saklamam..aılem kendı cevrem vaya arkadaslarımla olan bıseyse tabııkı bılmesıne de gerek yok... ama konu o ve bensem acık olunmalı.. :1closedeyes:

Eşim değil ama benimde sakladığım hiçbir şey yok.Olan herşeyi özel dahi olsa anlatırım ona o da bana anlatır..Annem bu huyumdan dolayı kızıyor bana.Erkek kısmına herşey anlatılmaz diyor kaydirigubbakcemile3

benımde anlatmadıgım seyler var elbette. olmalı da bence. kocam bıle olsa bı bayanın ozel seylerı olabılır mutlaka klava:

benim yok sayılır ama eşim çok sır saklıyor nasıl konuşturabilirim adamın geçmişi dünü bugünü sır

öyle eşimden saklayacak çok büyük sırların felan yoktur benim :umursamaz:
herşeyi de eşimle paylaşan biride değilim lmaz:
ama bilmesi gerekli dediklerimi mutlaka konuşur paylaşırım
buyrunnnnnnnnn

geçmişimi anlatmam daha doğrusu anlatmaya çalışırken terlikler havada uçuşuyor
biliyor ben anlattım sende anlat diyecem
yoksa geri kalanları anlatırım :tomato:

sırmı oda nekaydirigubbakcemile3anam benım agzım kocama karsı pek gevsek
onun vardır ama benım yok
eskı ılıskıme kadar bılır
bu marıfet dıye solemedım
ama baskasından duymaması ıcın bunu bıle anlatım

elbette olmalıymışşş
bunu geç anlayanlardanım
herşeyi anlatrıdım arkadaşımla ne konuştum ne oldu bittti vs
gün geldi eşim terslenmeye başladı begenmiyorum
konuşmanı istemiyorum vs

yada aile sırlarımı
sonradan başa kalkmalar falan

anladım ki gerek yok bilmesineee

anlatacaklarımı seçerek anlatıyorum

gerisini bilmese de olur

hatta bilmese daha ii olurrr

çok büyük sakladığım bişey yokturdur dayanamam bişeyde olsa hemen söylerim.ama o saklar o zaman deliririm..

bazen antalmayacak seyler vardir...onlari asla anlatmam...ama genelde ikimizde birbirimizden sir salamayiz..bazen olur ki o da ,ben de uzun sure konusmayiz ama bir sure sonra dokuluverir tum laflar ortaya...bazen cok kizarim neden daha once solemedin diye....ama hersey de anlatilmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…