Eşinizden uzaklasmamayi nasıl basariyorsunuz?

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
İyi akşamlar. İki yıllık evliyim. Eşimle özellikle ailesi yüzünden tartismalarimiz olduğunda onlar yüzünden beni üzdüğü için eşimden çok uzaklasiyorum içimde nefret gibi bir duygu oluşuyor. Barisinca geçiyor tabi. Siz de böyle duygu oluyor mu yada böyle hissetmemeyi nasıl basariyorsunuz? Eşim yeni evlendigimizde benim annem bu yaşına kadar hiç hata yapmadı melek gibidir ben onlara çok fazla değer veririm onlar sana bir şey söylese bile sen onlara hiçbir şey söyleme bana söyle ben onlarla konuşurum derdi sonra bu düşüncesi tabi değişti ama ilk söylediği zaman ben çok etkilenmiştim acaba bu yüzden mi kavga edince uzaklasiyorum

benim annem bu yaşına kadar hiç hata yapmadı
Bu zihniyeti taşıyan bir kişiyle uzlaşabilmek, onunla tartışmasız bir hayat geçirebilmek, zaten en büyük başarıdır. Saygı duyuyorum size.. Hatasız insan olurmuş yani..

Öncelikle eşiniz bu sabit fikirlilikten kurtulmalı. Tamam kimse annesine toz kondurmaz anliyorum ama bu da çok iddialı yani.. Herşeyden önce iletişim ve ortak bir noktada buluşmak şart..

Evlendigim ilk yıllar eşimin ailesine hicbirsey söylemez beni inciten durumları eşime söylerdim.Gunun sonunda eşimle birbirimizi yemeye başlardık ama hicbirsey değişmedigini gördüm çünkü eşim ailesine birşey aktarmiyor,karşısına alıp onlarla
konuşmuyordu.Simdi söylemek istediğimi direk yüzlerine gülerek söylüyorum.Daha mutlu ve huzurluyum

Tartışır tartışmaz, eşimin biraz sonra ölebileceği ve aslında vaktimizin çok kıymetli olduğu düşüncesi sarıveriyor beni. Haliyle yumuşuyorum.

Ama bu düşüncede biriyle evlenmemiş olmamında katkısı var tabiki.

Maalesef bizde de annesinden dolayı kavga oluyor. Ama eşim küs kalmaya dayanamayan bir insan hemen gelip biz bu gemide ikimiziz biz kurduk bu yuvayı kim olursa olsun hayatımı da bakmamız Sadec e kendimizi düşünelim çünkü bizi kimse düşünmedi diyor sonra yumusuyorum. Yani soğumaya fırsat olmuyor:)

O ananın oğlu olduğunu düşündüğümde bile nefret hissi kaplıyor içimiyani olur öyle şeyler çok şey yapmamak gerekiyo
Ayyy bende aynıyım kendi adıma tek olmadığıma sevindim :)
Bazen sebepsiz yere adama gıcıklaşıyorum sırf annesine benziyor diye :):)

Ailesi için eşinden neden soğuyorsun ne alakası var ki herkesin yaptığı kendine yani koskoca insanlara ne yapsın.

Ayyy bende aynıyım kendi adıma tek olmadığıma sevindim :)
Bazen sebepsiz yere adama gıcıklaşıyorum sırf annesine benziyor diye :):)
Ahahahdaha nasıl büyük bi sebep olsun bende aynıyım gerçi adamın o kadının oğlu olmaktan başka bi suçu yok zerre benzemez annesine şükür ama olsun arada gelir o his

Annesi hiç hata yapmamışş..

En büyük hata kocanızın yetişme biçimi bir kere .

bsk drn duns onlar sana bırsey dese bıle sen onlara bırsey deme , ben aıleme cok deger verırım lafları ılerde eslerı cok sıkıntıya sokuyor yaa bızım gıbı aıle bırlıgını en ust duzeyde yasayan evlense bıle anasının sozunden cıkamayan erkekcıkler oldugu surece kadınların canı dahaa cook sıkılır. bız sıze ne tavsıye edelım kı baskın bır karakter dedıklerını yapın da aranız acılmasın

Ahahahdaha nasıl büyük bi sebep olsun bende aynıyım gerçi adamın o kadının oğlu olmaktan başka bi suçu yok zerre benzemez annesine şükür ama olsun arada gelir o his
Huy değilde , fizik bitiriyor beni :):)
Tartışınca annesi geliyo gözümün önüne :)
Evlenmeden tanısaydım detaylıca annesini gardımı ona göre alırdım
Neyse idare ediyoruz işte , hepimiz dediğin gibi arada geliyo o his...

Tartışınca annesinin gözünün önüne gelmesi iyi olmamışbrnim gözümün önüne gelse dayanamaybilirimAllahtan tartışrken gözüm hiç biley görmüyor da benim durup dururken aklıma geliyor ıyyyyy ıy oluyorum

Benim esimde bazen babasinin taklidini yapar. Anlik sinir oluyor sonra guluveriyorum
Kvlerde yemek yeriz adam bikmadan usanmadan bu yemegi kim yapti diye sorardi. Ben dersem yok bu eksik yok su derdi , sonra esim babasinin yaninda bunu kim yapti dedi bende ben dedim. Tuzu eksik.pulbiberi olduica fazla salca kavrulmamis gibi soylemlerde bulundu ve kpederim bidaha asla kendince hayati onem tasiyan soruyu sormadi

Bende uzaklasma olmuyordu ama butun sinir hucrelerim ayaga kalkiyordu. Sonrasinda zamanla yumusuyorsun tabi..

Valla ben kendi adıma basaramiyorum. Hatta gittikçe uzaklaşıyorum bu kafa yapısı değişmediği sürece

Ben ediyorum hatta ailesi yuzunden bosaniyorum da basta bana ailesinden efret ettiginu diyen istemeye kendi basina gelmek isteyen bir insandi sahis ama evlenince bir kiymetli.oldu ailesi masallah babasinin gazino borcu icin bile alti aydir her ay o para istendi bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…