- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Bu zihniyeti taşıyan bir kişiyle uzlaşabilmek, onunla tartışmasız bir hayat geçirebilmek, zaten en büyük başarıdır. Saygı duyuyorum size.. Hatasız insan olurmuş yani..benim annem bu yaşına kadar hiç hata yapmadı
Ayyy bende aynıyım kendi adıma tek olmadığıma sevindim :)O ananın oğlu olduğunu düşündüğümde bile nefret hissi kaplıyor içimiyani olur öyle şeyler çok şey yapmamak gerekiyo
Ailesi için eşinden neden soğuyorsun ne alakası var ki herkesin yaptığı kendine yani koskoca insanlara ne yapsın.İyi akşamlar. İki yıllık evliyim. Eşimle özellikle ailesi yüzünden tartismalarimiz olduğunda onlar yüzünden beni üzdüğü için eşimden çok uzaklasiyorum içimde nefret gibi bir duygu oluşuyor. Barisinca geçiyor tabi. Siz de böyle duygu oluyor mu yada böyle hissetmemeyi nasıl basariyorsunuz? Eşim yeni evlendigimizde benim annem bu yaşına kadar hiç hata yapmadı melek gibidir ben onlara çok fazla değer veririm onlar sana bir şey söylese bile sen onlara hiçbir şey söyleme bana söyle ben onlarla konuşurum derdi sonra bu düşüncesi tabi değişti ama ilk söylediği zaman ben çok etkilenmiştim acaba bu yüzden mi kavga edince uzaklasiyorum
AhahahAyyy bende aynıyım kendi adıma tek olmadığıma sevindim :)
Bazen sebepsiz yere adama gıcıklaşıyorum sırf annesine benziyor diye :):)
Evet tecrübeyle sabitBi çözümü yok maalesef. Ama bu gelip geçici öfkeler aslında bi yerlerde birikerek ilerleyen yıllarda su yüzüne çıkıyor onu biliyorum.
Huy değilde , fizik bitiriyor beni :):)Ahahahdaha nasıl büyük bi sebep olsun bende aynıyım gerçi adamın o kadının oğlu olmaktan başka bi suçu yok zerre benzemez annesine şükür ama olsun arada gelir o his
Mükemmel ötesi bir annenin evlâdı ile evlisiniz uzaklaşmak ne demek kendinize gelinEşim yeni evlendigimizde benim annem bu yaşına kadar hiç hata yapmadı melek gibidir
Tartışınca annesinin gözünün önüne gelmesi iyi olmamışHuy değilde , fizik bitiriyor beni :):)
Tartışınca annesi geliyo gözümün önüne :)
Evlenmeden tanısaydım detaylıca annesini gardımı ona göre alırdım
Neyse idare ediyoruz işte , hepimiz dediğin gibi arada geliyo o his...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?