• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizden uzaklasmamayi nasıl basariyorsunuz?

Evlenmeden önce benim önceliğim sensin herzaman ,kimse sana hiçbirşey diyemez,herşey aramızda diyen adam,evlendikten sonra onlar ne dese doğrudur,onlara sormadan birşey yapamam diyen biri oldu,sonuç boşanıyoruz

İlk evlendiğim zaman defalarca yaşadım bunu.. içimden lanet olsn evlendiğim güne diyorsun 10 dk sonra barışınca iyki evlenmişiz oluyor.. çok çok yaşadım bunu 5 yıl oldu..
Şmdi İçmde hiçbi his Yok içim ölmüş gbi.. ne hediyeler ne özürü ne başka bşeyi.. şmdi hiçbi yumuşama yok nefret ettiğim yerde kaldım ben.. umarım sizdede zamanla böyle olmaz..

İyi akşamlar. İki yıllık evliyim. Eşimle özellikle ailesi yüzünden tartismalarimiz olduğunda onlar yüzünden beni üzdüğü için eşimden çok uzaklasiyorum içimde nefret gibi bir duygu oluşuyor. Barisinca geçiyor tabi. Siz de böyle duygu oluyor mu yada böyle hissetmemeyi nasıl basariyorsunuz? Eşim yeni evlendigimizde benim annem bu yaşına kadar hiç hata yapmadı melek gibidir ben onlara çok fazla değer veririm onlar sana bir şey söylese bile sen onlara hiçbir şey söyleme bana söyle ben onlarla konuşurum derdi sonra bu düşüncesi tabi değişti ama ilk söylediği zaman ben çok etkilenmiştim acaba bu yüzden mi kavga edince uzaklasiyorum
Valla ustunden bir yil gecti hala isinamadim yani olmuyor bir daha cunku esin sana benim icin 1. Sirada olan annemdir diyor sen 2. Plansin diyor bir daha cok zor:KK14:

4 yillik evliyim ilk yillar anali ogullu cok uzduler esimede kin guduyorum anasinada..

Hatta esimin olum haberi gelse donup bakmam birak sogumayi..

Back
X