Esinize annesi hakkındaki gerçek düşüncelerinizi anlatıyor musunuz?

Ben sonuna mutlaka şaşkın bir "Değil mi?" ekliyorum. O onaylasın ki düşündüklerimin sorumluluğunu ona da yıkayım
Örneğin: "Annen ne çok insanla kavgalı değil mi?"

Benim taktik :halay: Ben de bunu yapiyorum :KK49:

Ben de böyle söylerdim eskiden ama artık söylemiyorum.

Böyle durumlarda, "Keşke annen anlaşabilse apartmanda, en azından bir tane bile olsa ona iyi gelirdi." Derdim sizin yerinizde olsam.

İnsanlar hakkında böyle konuşmaya başladığımdan beri kafam çok rahat sizin de rahatlar diye düşünüyorum.

Eşimle bu konularda çok rahatım ikimizde ailelerimizde gördüğümüz yanlışları hataları değişik özellikleri falan sürekli söyleriz birbirimize hatta aramızda baya da eğleniriz bi yerden sonra komik oluyor

İkimizde aklı başında neyin ne olduğunu bilecek yaşlarda insanlarız o yüzden çok şükür 5.5 senelik evliliğimizde böyle şeyler hiç sorun olmadı aramızda

Ben eskiden söylemezdim artık söylüyorum. Zaten 2 türlüde kötüyüm gözlerinde :) bari içimde kalmasın
Se
Hep söylerim o bana gurbette anne olsaydı ben de ona evlat olurdum ki ilk başta gerçekten bu şekilde yaklasmistim. Sonra o kayınvalide olmayı seçti ben de gelin oldum.
Yaşadığım sıkıntıları özet geçecek olursam sezeryanim sekiz saat kadar gecikince basımda burada yaşlı insanları bekletiyorlar diye söylenmesi, eltinin doktoruna gitmedin deyip bana fırça atip on altı tansiyonla ameliyata girmeme sebep olması, doğumdan sonra çocuğu yikamayalim diye anneme bağırması, esimi anneme karşı kışkırtması ( güya annem ona emir veriyormus), kısaca lohusaligimi bana zehir etmesi ve o halimle kucağımda parmak kadar çocukla onun evime soktuğu fitnelerle uğraşmam.
Bu duruma kendimce tepkimi koydum iki yıl geçti aramam sormam, ayda bir defa çocuğu gorsun diye götürür mümkün olduğunca az sohbet eder donerim.
Bu insan sıkıntılı bir insan çünkü yanında bir tek akraba eş dost komşu gormedim. Neredeyse beş yıl oldu her lafinda gelinleri kötü ( erkek kardeşlerinin eşleri) ,dunurleri kötü, komşuların hepsiyle kavgalı, eltimin annesinin arkasından da konusur, benim anneme yaptıkları malum.
Bugün musluğu bozulmuş eşim gitti tamir etti. Geldi diyor ki iste evine bir tadilat lazım ama o komşularla zor annemin komşuları çok kotu. Bunu surekli söylüyor. Ben de bu sefer dayanamadım. Dedim ki senin annen başka bir yere de tasinsa kavga edecek birini bulur. Bir insan bir apartman dolusu insanla dükkanına varıncaya kadar kavgalı olabilir mi yani böyle bir durum varsa dönsün kendine baksın dedim. İnanılmaz bozuldu iste kaynanan ya göm hemen falan dedi. Muhtemelen birkaç gün de konuşmaz benimle. Ne yapayım gerçek dusuncemi soylemeyeyim mi? Kendimi tutmaya çalışıyorum ara ara bu şekilde patliyorum. Biliyorum konusmasam daha iyi ama bir yerden sonra dayanamıyorum. Siz bu durumlarda nasil davraniyorsunuz?[/QUOTE
Ben de sinir oluyorum söylüyorum ama eşim çok üzülüyor. O üzülünce ben de üzülüyorum. Ama annesi bana haksızlık yaparken idare et diyor. Annesi ona ufakbir şey söylese lafi annesjnin ağzına tıkar. Sen öz anneni çekemiyorsun da benden niye çekmemi bekliyorsun. Aslında erkekler herşeyin farkında ama kendilerine yapılmadığı sürece ses çıkarmıyorlar. O zaman ben de tıkır tıkır söylüyorum.

Neden öyle düşündüğümü sebebi ile söylerim o da kabullenir.sadece olanları söylerim ama.sonuçta o eşimin annesi ve cok da üzülsün istemem

Ben soylerim dusuncelerimi. Alinirsa alinsin. Benim annem bir haksizlik yapsa onu da soylerim

ben söylemek istemiyorum cunku esim bana sen bana dediginde ben anneme bileniyorum dedi. bende bu vebale girmek istemem.

Back
X