Eşinize böbreğinizi verirmiydiniz?

ben 2 ay önce kist amelyatı oldum ve cidden çok çok zor bir dönem geçirdim ben bedenen hem psikolojik olarak..Ben sevdiğim insana yakın zamanda tattığım acıya rağmen verirdim çünkü benim sevgilim yaşam kaynağımmm o olmazsa bende olamam var olurum ama ruhum nerde nasıl olur düşünmek bile istemiyorum..

bilmiyorum...
herşeyimi uğrunda seve seve feda edebileceğim güzellikte bir adam olursa belki...
ben kendi sağlığımı herşeyden çok önemserim de...

hemde seve seve verirdim :asigimbenim herşeyim o lmassa ben de olmamki
ve ameliyat geçirdim çok canın acıyor ama onun yokluğu kadar acımaz

ONU ÇOOOOOOOOOOKK SEVıYORUM :asigim::asigim:

Arkadaşlar bu konu açılmışken bişey anlatmak istedim
bizim akrabamız var kız böbrek hastasıydı annesinin böbreği uyduğundan annesinden böbreğinin birini istemişler
kadın nedese iydir ben kızımda olsa böbreğimi vermem demiş ve kızının 2çocuğu vardı 30,35 yaşlarındaydı galiba kadın öldü
böyle analarda var

ne kadar acı...
hani ana gibi yar olmazdı...
bi masal vardı ya o geldi aklıma...
belki eşinin böbreği uysa verirdi eşi...

Seve seve verirdim...En kısa zamanda ameliyatın gerçekleşip bitmesi için büyük bir çaba sarf ederdim...

canim feda ona, böbrek ne ki...
yeter ki ona birsey olmasin
ay ALLAH korusun, düsüncesi bile cok feci.

Gözünü kırpmadan yapacağın işler vardır. teklif, soru bile kabul etmez.

Eşinizin böbreği size uyuyor, tamam o zaman.

Hani allah korusun allah öyle bir gün yaşatmasın ama, düşünmem bile ben.

sevgilime aileme yakın akrabalarımdan biri ihtiyac duysun veririm goz gore gore ölmesinimi seyrediyim hemde cozum ben iken yok ya olurmu...

allah göstermesin. o yoksa bende yokum hiç düşünmem bile tabi ki veririm. nefret ettiğim kayın pederime kan vermişim ben kocamdan böbreğimimi esirgeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…