• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinize cazgirliklami sozunuzu geciriyorsunuz yoksa tatli dillemi ?

CmreKck

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
410
278
103
Iyi aksamlar arkadaslar,

Esinize nasil sozunuzu geciriyorsunuz ? Cazgirlik ? Tatli dil ? Aglama ? Surat asma ?

Ben deneyimler yapiyorum, son zamanlarda tatli dil daha cok ise yariyor gibi ama tabi hamile oldugum icinde oyle saniyor olabilirim :) tabi bu biraz eslerimizin karakterinede bagli sanirim, mesela benimki surat asmamdan NEFRET eder. Ya sizinki ?

Iyi aksamlar arkadaslar,

Esinize nasil sozunuzu geciriyorsunuz ? Cazgirlik ? Tatli dil ? Aglama ? Surat asma ?

Ben deneyimler yapiyorum, son zamanlarda tatli dil daha cok ise yariyor gibi ama tabi hamile oldugum icinde oyle saniyor olabilirim :) tabi bu biraz eslerimizin karakterinede bagli sanirim, mesela benimki surat asmamdan NEFRET eder. Ya sizinki ?
Cazgırlık yapamıyorum benim kaynanam var başımda
Ama bir süre tatlı dil çok işe yaradı
Gözyaşı hiçbir işe yaramıyor kendimi yıpratıyorum

Sözümü geçirmek için uğraşamam. Normal konuşunca kabul ederse eder etmezse suratım düşer ama yine normal şekilde anlatırım. Yine anlamazsa kendisi kaybeder hep meleye meleye benim dediğime gelir. Ben mantıklı bir insanım çünkü.

Iyi aksamlar arkadaslar,

Konusuna göre değişiyor valla ikisini de kullanıyorum Hoppa

Back
X