• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinize cazgirliklami sozunuzu geciriyorsunuz yoksa tatli dillemi ?

Sözümü geçirmekle uğraşmıyorum açıkçası. İstediğim olmayınca moralim bozulur bazen ağlarım. Sonra öyle ya da böyle benim dediğime gelir. Tatlı dilim olsun yok onu bunu yaptırayım hiç bana göre değil. :duduk:

Ben de suan hiç biri ise yaramiyor :KK43: çok çaresiz im hamileyim beni görmüyor bile ne oldu bize anlamadim nazar mi başka bişey mi hiç bilemiyorum tek bildiğim o adam değil sanki

Hamiledir o. :sopa:
Bir de bunların lohusa kv sendromu olur. İnşallah ona yakalanmazsın..
Nedense bazı erkekler kadından çok hamilelik yaşıyor. Düzelir inşallah..

Aynen bende aglaya zirlaya kendimi cok yiprattim ... bizim asil mesele kaynana zaten. Su an hamileyim onun adi verilicel cocuguma ikinci isim olarak VE BEN ISTEMIYORUM.

Konu içinde konulara yorum yazıyorum.
VERME! Bu senin en doğal hakkın. Bırak söyler söyler susar. Çok abartırsa 'doğur bir tane daha kendi ismin ver bu çocuk benim' de

Haklısın İstanbul da geçim sıkıntısı oluyor ama beyinin bir ailesi olduğunu anlatmam gerekiyor ailen sana bakamaz ayıp iş bulması gerekirken İstanbul ne işi var ve doğum yapacaksın masraf şeker de çıkmış daha da strese girersen doğum da sıkıntılar yaşayabilirsiniz bunun için eşinle hiç konuşmadın mı ne zaman geliyorsun diye
Konuştum ama tuhafta davranıyor duygusallik mi yapıyor memleketinden ayrılacak die tam anlayamıyorum suan hiç sırası değil mantıklı düşünemiyor bu benim sınavım mi anlamadım gelecem diyor geçecek diyor o kadar bayramdan sonraya kaldık sanırım ve ev kiraladik kira başladı diğer kira gelecek daha beyfendinin işi yok nasıl bu hale geldik bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum tatlı dil konuşuyorum olmuyor kızıyorum olmuyor eşyalar toplanmış arasında nasıl yasiyor 15 gün oldu gideli çok kötüyüm depresyona girdim

Nişanlıyım ama baya uzun zamandır beraberiz. O yüzden tecrübemi şöyle söyleyebilirim.
Ne zaman direk bir şey desem büyük konularda (iş ev gibi.. ) aklını yatırmam gerekir ondan sonra harekete geçer.
Keyfi durumlarda ise tatlı dil...
Dün şehir dışına çıktı (yanında kuzeni vardı çok para yer) birikimimiz gitmesin diye cazgır bir mesaj attım gece aramış ayıp oluyor ama diye..demek ki bu adama tatlı dil iyi geliyor sadece dedim.

Hamiledir o. :sopa:
Bir de bunların lohusa kv sendromu olur. İnşallah ona yakalanmazsın..
Nedense bazı erkekler kadından çok hamilelik yaşıyor. Düzelir inşallah..
Evet haklısın bence ona da yakalanicam kaderim bu benim cekcem mecbur.duzelecegini sanmıyorum keşke ama umutsuzum

Konuştum ama tuhafta davranıyor duygusallik mi yapıyor memleketinden ayrılacak die tam anlayamıyorum suan hiç sırası değil mantıklı düşünemiyor bu benim sınavım mi anlamadım gelecem diyor geçecek diyor o kadar bayramdan sonraya kaldık sanırım ve ev kiraladik kira başladı diğer kira gelecek daha beyfendinin işi yok nasıl bu hale geldik bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum tatlı dil konuşuyorum olmuyor kızıyorum olmuyor eşyalar toplanmış arasında nasıl yasiyor 15 gün oldu gideli çok kötüyüm depresyona girdim

Para kazanmiyorsa iki evin kirası nasıl ödeniyor daha bunun nakliyesi var taşınmak en az 2 bin TL gidiyor ee birde kiralardi bebek masrafiydi acaba ailen çok mu güven verdi ?

Para kazanmiyorsa iki evin kirası nasıl ödeniyor daha bunun nakliyesi var taşınmak en az 2 bin TL gidiyor ee birde kiralardi bebek masrafiydi acaba ailen çok mu güven verdi ?
Canim nakliyeyi hallettik para var tazminat Aldi işyerinden.ordaki evi 5inde ödemiş ödeme konuş gel demiştim depozitoyu almak için ödedim daha oraya gelir işleri halletcem zaman geçecek ev sahibi ister dedi.eylül 5 te gene gelcek Kira mecbur gelecek yani.burdaki kirayi da bu ay sonu işsizlik alacak onla öderim diyodu ama hiç arayip sormuyor beni de anlaması lazım pesinden koşuyorm kirdiysam Özür dilerim dedim o kadar şey dedim kendisi de diledi hersey düzelecek dedi tatil mi yapıyor anlamıyorum ki ne yapcagimi bilmiyorum bu cumaya kadar elektrik su dogalgazi kapat kamyonu ayarla gel dedim tamam dedi oyaladi resmi kurumlar tatile girdi önümüzde ki hafta ici eşyaları getiriyim bayramdan sonra gidip kapatıp gelirim bi günlük dio dün sinirlendim bağırdım kapattım teli suan böyle kaldi

Canim nakliyeyi hallettik para var tazminat Aldi işyerinden.ordaki evi 5inde ödemiş ödeme konuş gel demiştim depozitoyu almak için ödedim daha oraya gelir işleri halletcem zaman geçecek ev sahibi ister dedi.eylül 5 te gene gelcek Kira mecbur gelecek yani.burdaki kirayi da bu ay sonu işsizlik alacak onla öderim diyodu ama hiç arayip sormuyor beni de anlaması lazım pesinden koşuyorm kirdiysam Özür dilerim dedim o kadar şey dedim kendisi de diledi hersey düzelecek dedi tatil mi yapıyor anlamıyorum ki ne yapcagimi bilmiyorum bu cumaya kadar elektrik su dogalgazi kapat kamyonu ayarla gel dedim tamam dedi oyaladi resmi kurumlar tatile girdi önümüzde ki hafta ici eşyaları getiriyim bayramdan sonra gidip kapatıp gelirim bi günlük dio dün sinirlendim bağırdım kapattım teli suan böyle kaldi

Resmi kurumlar tatile girmedi daha dün haberlerde söylediler her resmi kurumun nobetcisi olacak. Kirayı yada vergi ödemesi vb. Gbi seyleriniz varsa odeyin yoksa ceza yersiniz diye her yerde söylüyorlar sende ATV haberin bu haberini bul ve eşine gönder iki gün daha çalışıyorlar resmi tatil olarak geçti ama idari izin verdiklerini her kurumda çalışan olacağını söylediler. Ve kirayı yatirmayalim için dahi ev sahibi evden mahkeme kararıyla haklı çıkabileceğini söylediler. Arayın palgazi suyu elektriği öğrenin ki büyük ihtimal çalışan olacak birde şöyle birşey var benm eşim muhasebeci eğer resmi kurumlar tatil olsaydı bız tatile çıkardık

Aynen bende aglaya zirlaya kendimi cok yiprattim ... bizim asil mesele kaynana zaten. Su an hamileyim onun adi verilicel cocuguma ikinci isim olarak VE BEN ISTEMIYORUM.
Ay şu büyüklerin toruna isim verme merakı nedir ya. Bendede cok karısmıslardı bende tatlı dille demistim kaynanama bak anne sen ne guzel hepsinin ismini vermissin izin verin bizde kendimiz verelim cocugumuzun ismini diye. Hamile bir kadın icin büyük stres meselesi gercekten. Rabbim saglikli bir dogum nasip etsin sana

yorumları bir erkek gözüyle okuyum dedim de.
ayy bu kadınlarda ne fena korkulur.
sırf istediği olsun diye taktik geliştiren canlılar :olamaz:
vay be görüyor musun birader biz hanım dugulandi ağladı yazık diye gittik aldık istediği vazoyu.
hanım meğer taktik deniyormuş üzerimde.
vazoyu kucaklarken gözünden cikan ateşten anlamaliydim.
derdim herhalde:deli:
ha ha:KK48:
erkek olmak varmış valla.
taktik tuktuk yok dümdüz adamlar.:bicak:

yorumları bir erkek gözüyle okuyum dedim de.
ayy bu kadınlarda ne fena korkulur.
sırf istediği olsun diye taktik geliştiren canlılar :olamaz:
vay be görüyor musun birader biz hanım dugulandi ağladı yazık diye gittik aldık istediği vazoyu.
hanım meğer taktik deniyormuş.
vazoyu kucaklarken gözünden cikan ateşten anlamaliydim.
derdim herhalde:deli:
ha ha:KK48:
erkek olmak varmış valla.
taktik tuktuk yok dümdüz adamlar.:bicak:

Ay hakediyorlar ya biz neler gördük okuduk burada müstahak onlara :sinirli::rolleyes:

Resmi kurumlar tatile girmedi daha dün haberlerde söylediler her resmi kurumun nobetcisi olacak. Kirayı yada vergi ödemesi vb. Gbi seyleriniz varsa odeyin yoksa ceza yersiniz diye her yerde söylüyorlar sende ATV haberin bu haberini bul ve eşine gönder iki gün daha çalışıyorlar resmi tatil olarak geçti ama idari izin verdiklerini her kurumda çalışan olacağını söylediler. Ve kirayı yatirmayalim için dahi ev sahibi evden mahkeme kararıyla haklı çıkabileceğini söylediler. Arayın palgazi suyu elektriği öğrenin ki büyük ihtimal çalışan olacak birde şöyle birşey var benm eşim muhasebeci eğer resmi kurumlar tatil olsaydı bız tatile çıkardık
Tamam canım çok saol hem dinlediğin için hem bu haber için ben bilmiyordum arayip öğrenelim 2 günde halleder onları.

Tamam canım çok saol hem dinlediğin için hem bu haber için ben bilmiyordum arayip öğrenelim 2 günde halleder onları.

Aynen canım bir arayın çünkü haberlerde iki üç kere döndü bu konular

ama ben bazen erkekere daha çok üzülüyorum:olamaz:

Aman uzuldugumuz için üzülüyoruz boşversene onlar uzulsunler hayatın her alanında öyle biri üzülmesin diye cabaladigimiz her an iki gün sonra biz üzüldük yani :KK55::KK71:

Yazdırma kütüğüne de ki göbek adı olsun kuşağına okunsun ama kütüğüne yazılmasın de ben öyle yaptırdım benim kaynanamın kaynanasının adını vermek istediler göbek adını koydum

Back
X