Eşinize hertürlü hizmeti yapar mısınız?

mvkrnlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
545
5
96
Muğla
kızlar bugün en yakın arkadaşlarım bana geldi..neyse hoş beş derken mağlum konu gene erkeklere geldi.2 arkadaşımda eşlerine hertürlü hizmeti yapıyorlarmış
yani oturduğu yerden kumandayı ver su ver sigaramı ver gibi şeyler..yani öyle ütü temzlik yemek değil..bunlar zaten yapılır ama.benim eşim evde kendi yapacağı işleri bana yaptırmaz.sigarasını gider mutfakta içer.herşeyini kendi alır.tmm çaydır pastadır zaten bunları ayağına getiriyorum ama.
böyle ufak şeyleri benden istemesi hoşuma gitmezdi..arkadaşlarımla bayağı bu konuyu tartıştık.
hatta senle nie evlenmiş o zaman bile dediler.yani o işleri kendi yapacaksa zaten evlenmezmiş
adamı rahatlığa alıştırmak lazımmış ki o olmadığında kıymetin anlaşılsın.
ben yapamm dedim.zaten eşimde istemez..
siz nasıl düşünüyosunuz?kafam çok karışık:44::44:
ben mi yanlış yapıyorum

Çok şükür eşımın elı ayagı tutuyor
benımde ıkı elım var onunda ..benımkıde can onunkıde
Her seyı bende yapmıyorum tabı elden ayaktan duser hastalanır o zaman baska

bu kadar fedakarlık yaparsan ılerıde uzulursun

Kumandasını getirsin diye mi evlenmiş ?
Keşke bir köpek alsaymış o zaman terbiyesiz adam..!

Son düzenleme:
bende eşimin ütüsü,yemeği,çayı ,pastası vs yaparım.ama dediğin gibi eşim benden şunu getir bunu götür.otur kalk otur kalk yapmaz..oda bana getirir bende ona..istese bile canım,tatlım getirirmisin der...öyle mecburmuşum gibi kalk şunu getir ,bunu götür demez....sana katılıyorum...............

böyle düşünen birisine müstehaktır bırakın daha fazlasını yapsınlar çişe falan tutsunlar.....

ben bir insanın kendisi yapabileceği işleri başkasına yaptırmasını ben büyük haksızlık olarak görüyorum...

aynen bende böyle düşünüyorum arkadaşım..beni hizmetçi gibi kullanmasına izin veremem dedim arkdaşlara onlarda seni dövmediğne dua et dediler ya
hastalık başka sağlık başka

saol arkadaşım...

yok artık hadi istiyosun madem rica edersin getirebilirmisin hayatım gibilerinden.

bende yapmam neyya hiçmi kendime zaman kalmasın
onu getri bunu götür
hizmetcimiyim bende çok hazıra alıştırırsan
adam kıymetini anlamaz

Eli ayağı tutan insana hiç birşey yapamam mutfak orda kumanda orda derim. Ki ben onun hizmetçisi değilim. Hizmetçi olarakta beni almadı. Ama allah korusun hastalık olur birşey olur ozaman başım üstüne her şeyini yaparım. :)

tabiki hasta olduğunda herşey yapılır..ama oda ben hasta olunca benimle ilgilenir..çocuklara bile bakar...

içimden gelir ayaklarını bile yıkarım. utanır olmaz der. her akşam çayını demlerim sevdiği kekleri yemekleri yaparım. eksiği olmasın isterim. bana tşk ede ede bi hal olur. değerimi bilir dile getirir. tatlı dillidir. hayatta hizmetçi olarak görmez kullanmaz. dahada ben yapsam bana kızar benimde elim ayağım var der. mutfakta yanlız bırakmaz. illa işin ucundan tutar. ütüsünü yapmaya çalışır.
inanınki şu yaptıklarımı eşim bana yap dese itici gelir zorla yaparım belkide yapmam bile.

yani neden eşim oturduğu yerden bana emirler yağdırsın ki
hiç sevmem
eğer ben ona bu tarz yaklaştığımda bana bağlılığı artacaksa artmasın daha iyi
ben şuna inanıyorum ERKEĞİ RAHATA ALIŞTIRMICAN ARKADAŞ,
ipleri eline bi kere verdin mi gerisi gelir

her türlü hizmet kapsamına girmiyo bence o türlü şeyler... eşim de öyle şeyler hiç istemedi zaten ama erkek kardeşim o tür biri ve insan sinir oluyo resmen .

ben nisalinlima seve seve hizmet yaparim ama hergun her dk biraz zor, sonucta bende insanim bende yorulabilirim. bide oyle ufak seyleri nisanlimda benden istemez (evlendigimizde de istemez). ve bence bi erkegi okadarda simartmamak lazim dengeli bi sekilde herkes bisi yapmali. ben pasta yapmissam esimde cay demleye bilir, ben yemek pisirmissem oda tabaklari servis edebilir, bunlar benim dusuncem, sonucda hayat musterek, herseyi bi kisinin ustune veremezsin.

anahtar kelime bu içimden gelirse...istersem
zorla ne bu ya
köle gibi

haklısın..madem ortak bi hayatı paylaşıyoz..neden tek bi taraf verici değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…