Eşinize hertürlü hizmeti yapar mısınız?

ee yok artık ..
kalksın alsın yada az yesın usak tutsun benım ısımı de gorsün..

arkadaşların şurayı okusa ne der merak ediyorum kendımı onların kocasının yerıne koydum da ne saçma olur insan sıkılır bı sure sonra yaa elini şıklatsın konuşmasına bıle gerek yok arkadaşlarının eşleri

ayy yok artık daha nelerr hizmetci alsaymış kendıne.. köle mi kadınlar anlamıyorum ! öldüresim geliyo böyle erkekleri bunlar çok abartlı şeyler yok kalk şunu getır bunu yap fılan.. evliliğin amacı bu değildir

ne saçma bi düşünce bi erkek sadece hizmet etsin diyemi evlenirmiş ben günü gelir eşime herşeyi yaparım bazende o yapar herşey karşılıklı

arkadaşlarına az bile.O mantıkta düşünen hem cinslerimiz hak ediyorlar bence.Aslında içten içe onların da hoşuna gitmiyordur ama topluluklarda böyle şeylerle övünmeyi demarifet sayıyorlar.Peygamberimiz bile eşlerini üzmez, kendi işlerini kendisi yaparmış.kadınlık eşinin eline kumanda ,su vermekten mi geçiyor şimdi?

esimde benden bazen ister ama herzaman sonuna 'getirebilir misin canim' der..bende getiririm..ama o da benim yesil cayima,kahveme kadar yapar neredeyse hergun:78:
arkadasinin esi gibi kaba ve saygisiz biri olsaydi..kesinlikle getirmezdim..

Ben size bunları söyleyen kadınların aklına tüküreyim, sanki hepsi birer geyşa olmak için evlenmiş, nerdeyse ağızları ile kuş tutarlar adamlar da ezdikçe ezer böylelerini, aldatmaktan da çekinmezler, sonra kocama her türlü vazifemi yaptım neden aldatıldım diye ağlarlar.

"adamı rahatlığa alıştırmak lazımmış ki o olmadığında kıymetin anlaşılsın" gerekçeye de bak onlar böyle düşünedursun, onlar olmadığında eşlerinin yapacağı belli hemen başka bir kadınla evlenmek. Hangi erkek karısının ardından yıllarca yas tutmuş ki. Böyle alıştırdıkları için yemeğin tuzunu ayarlayamasalar bir sürü zılgıt yerler eşlerinden, yüz verdikçe astarını ister eşleri.

Böyle şeylere şahit oldukça bütün feminist damarlarım kabarıyor. Bizim milletin kadınları, kadını erkeğin tüm ihtiyacını karşılayan bir metaymış gibi gördükçe erkekler aldatmayı dövmeyi kendilerine hakmış gibi görmeye devam edecek.

içimden geldiğinde ve vaktimiz olduğunda, tabi ki çalışmadığım günlerde, ihtiyacı olduğunda herşeyi yaparım. hasta olduğunda yemeğini yediririm ağzına, ameliyat olduğunda kıyafetlerini giydiririm, bazen şımartmak istersem duştan sonra saçını ben kuruturum. bi bebek gibi davranırım. ama hizmet etmiş olmak için ya da, kocam kendini üstün görsün diye değil.
aynılarını o da yapar, daha aşırılarını bile yapar yeri geldiğinde, içinden geldiği için. sevdiği için.
ama bu tarz işleri kadınlara vazife erkeklere de hak olarak gören kadınların yetiştirdiği erkeklerle evlenmemek lazım gerçekten.

Eşler,karşılıklı ve içlerinden gelerek birbirine bişeyler getirir götürür,çay kahve ve benzeri şeyler,bunlar doğal,ama sadece kadın hizmet ediyorsa bu hizmetçilik oluyor ,eşlerine tek taraflı olarak sürekli hizmet eden kadınlar kıymet göreceğini zannediyorlarsa yanılıyorlar bence,eşlerinin annesi konumuna düşüyorlar bi süre sonra,kocaları bencil birer çocuk gibi davranıyor,çevremde örnekleri mevcut, ve bu tarz kadınlara çok kızıyorum...kimse kimsenin hizmetçisi değil ki.

Sakami bu konu?
Benim cevremdede erkekler bizim her istedigimizi yapiyorlar. Mesela aksamlari eslerimiz cayimizi/kahvemizi getirirler.
Hafta sonu ev islerinde yardim ederler. Bazen yemekleri eslerimiz yapar.
Bizde böyle mutlu oluyoruz, cünkü bizler kendimizi köle olarak görmüyoruz onun icinde eslerimiz bizi kraliceler gibi el üstünde tutuyorlar....

aynen bende böyle düşünüyorum arkadaşım..beni hizmetçi gibi kullanmasına izin veremem dedim arkdaşlara onlarda seni dövmediğne dua et dediler ya
hastalık başka sağlık başka

Tabıykı cay ıster ben ayaktayım getırım ama o ayaktayken benı kaldırmasına ızın vermm
o yuzden mı benı dovecek kolemıyım ben

onlarında istedikleri bu herhalde hallerinden memnunlar mı
ne bilim o kadar uşaklık ya da kölelik derecesini de anlayamıyorum

22 yıllık evliyim çalışırkende böyleydik emekliyiz şimdide böyle .Mutfağa birlikde gireriz her işin ucundan tutar.Oğlumda öyle çok yardım eder hiç birşey istemezler.Ana kraliçeyim bende.Çoğunluk yorumda bunun üzerine aferin kızlar ezdirmeyin kendinizi.Ama karşılıklı sizde ezmeyin.

kesinlikle haklısın erkeklere annesi gibi davranınca bir süre sonra bir daha düzelmemek üzere bencilleşiyorlar.beklentileri hep artıyor...erkek olmanın kutsal oldugunu duymadım hiç ama kadın olmak kutsaldır.ayrıcalıktır...her hizmete,özveriye,saygıya biz kadınlar layıgız.biz kendimize saygı duyar deger verirsek sınırlarımızı belirlersek hizmetçi de olmayız,annede olmayız.iyi bir eş olmanın yolu hizmetçilikten ve gönüllü kölelikten geçmiyor!!!

gag gız su getir alırım ayağımın altına haaaaaaaaaa......
valla benim eşimde 6.5 yıllık evliyim git bana şunu getir bunu getir hiç duymadım insan gibi istediği zaman zaten getiriyorum o da bana getirir bazen ütü yapar ne bileyim bazen olur ki beraber bile yemek yaparız bunlar sevgi saygı çerçevesinde olur bir hizmetçiye bile öyle kaba bi şekilde bile söylenmez ya ne bileyim:44::44::44:

bi tür fantezi mi bu ya, bence sen o arkadaşlarla ailecek görüşme, eşin bak görüyon mu demesin sonra

Ilahi kizlar, yemin ediyorum gülme krizine girdim.
Hayal ettimde, söyle düsünsenize, bizler eslerimize öyle davransak nasil olur diye.
Vallahi esim beni direk akil hastanesine yatirmak ister galiba. Adam benim kafayi yedigimi düsünür bu kadar ilgi göstersem...Aaayyy koptum vallahi...Allah iyiliginizi versin emi?
Yahu saka degil degilmi bu konu?
Vallahi koptum birden....

Son düzenleme:
aynen bende böyle düşünüyorum arkadaşım..beni hizmetçi gibi kullanmasına izin veremem dedim arkdaşlara onlarda seni dövmediğne dua et dediler ya
hastalık başka sağlık başka

seni kiskanmislarda oyle demisler, demkki onlarin kocalari hizmet etmedikelrinde dovuyorlar...MUSTEHAK desem cokmu gaddar olurum... mustehak degilde, onlarda oyle konsumasinlar sanki mecburmus gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…