- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
arkadaşların şurayı okusa ne der merak ediyorum :1: kendımı onların kocasının yerıne koydum da ne saçma olur insan sıkılır bı sure sonra yaaelini şıklatsın konuşmasına bıle gerek yok arkadaşlarının eşleri
aynen bende böyle düşünüyorum arkadaşım..beni hizmetçi gibi kullanmasına izin veremem dedim arkdaşlara onlarda seni dövmediğne dua et dediler ya
hastalık başka sağlık başka
Sakami bu konu?
Benim cevremdede erkekler bizim her istedigimizi yapiyorlar. Mesela aksamlari eslerimiz cayimizi/kahvemizi getirirler.
Hafta sonu ev islerinde yardim ederler. Bazen yemekleri eslerimiz yapar.
Bizde böyle mutlu oluyoruz, cünkü bizler kendimizi köle olarak görmüyoruz onun icinde eslerimiz bizi kraliceler gibi el üstünde tutuyorlar....
Eşler,karşılıklı ve içlerinden gelerek birbirine bişeyler getirir götürür,çay kahve ve benzeri şeyler,bunlar doğal,ama sadece kadın hizmet ediyorsa bu hizmetçilik oluyor ,eşlerine tek taraflı olarak sürekli hizmet eden kadınlar kıymet göreceğini zannediyorlarsa yanılıyorlar bence,eşlerinin annesi konumuna düşüyorlar bi süre sonra,kocaları bencil birer çocuk gibi davranıyor,çevremde örnekleri mevcut, ve bu tarz kadınlara çok kızıyorum...kimse kimsenin hizmetçisi değil ki.
aynen bende böyle düşünüyorum arkadaşım..beni hizmetçi gibi kullanmasına izin veremem dedim arkdaşlara onlarda seni dövmediğne dua et dediler ya
hastalık başka sağlık başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?