Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Alemsiniz ya gülmekten kırıldım . bende nişanlıyım ama hiç böyle anılarımız yok
Bu arada bende urfada yaşıyrum hatta

iyi zehirlenmemiş

ayy aklıma gençlik anısı geldi anlatayım
17 yaşındayken deli çaglarındayız tabi ajanslara kayıt olduk
sanatçı görcez diye bide 14 şubat sevgili mevgilide yok
telefon çaldı ajanstan arıyolar 14 şubat programı var çok
müthiş sanatçılar var dendi tabi ben kızları topladım 4 kişiyiz
servisler bizi aldı gittik dekor falan süper bizz vayyy acaba kim gelcek
serdarmı teomanmı yoksa yoksaa kenan dogulumu diye yorum yapıyoruz
neyse içerden sunucu çıktı dansöz çıktı biz dahada bir heyecanlandık
allaaaaaaahhh neyse sunucu başladı çıkacak sanatçıyı övmeyee
pembe kalbin arkasından çıka cıka ARTO çıktı tabi biz dumurr
şoktayız adamın bilmediğimiz sarkıları tabi sadece biz değil bütün gençlik dumur
mecbur yalandan eglenir gibi yapmıştık ay komik değil ama mal gibi kalışımız anlatim dedim

Kızlar aklıma geldikçe yazıyorum..Bizde eşimle o zaman flört ediyoruz Ramazan ayındayız gündüz buluşamıyoruz akşam olunca da evdekiler izin vermiyor yalvar yakar ablamla beraber çıktık ablam kız arkadaşı ile buluştu bizde sevgilimle ablamda sıkı sıkı tembihledi şu saatte burada ol diye tamam dedim.Sevgilimde dağa gidelim çay içeriz dedi.Dağ yolu burada meşhurdur manzara falan..Neyse çıktık çay içtik geri aşağı ineceğiz aman allahım bir sis bir sis göz gözü görmüyor.jandarma heryeri tutmuş kimseyi indirmiyor sis var diye ben gidecem diye tutturdum Yusuf yusufum yani:)) sonra biz yavaş yavaş inmeye karar verdik aralardan kaçtık tabi yol uzayınca sevgilimin çişi geldi ben bi yere yapıp geleyim dedi tamam dedim bende arabada bekliyorum..2 dakka sonra baktım bu pantolunu aşağıda içinde hıyarcı baba gibi içliği ile koşa koşa geliyor kendini arabaya bir attıki sormayın noldu demeye kalmadı 2 tane azmanmı azman köpek kovalıyor bunu..Ben tabi gülme krizine girdim arkadan köpeklerin sesine jandarma gelmesinmi bunun donlar aşağıda bize siz ne yapıyosunuz burda evlimisiniz dedi ben şok tabii yok abi böyle böyle oldu o anlatınca ben bir gülme krizine girdim dayanamadı jandarmada gülmeye başladı..Hadi gidin yavaş yavaş açtık yolu zaten dedi..Rezil olduğumuzamı yanayım geç kaldığımızamı yanayım sevgilimin içlikle koşması gözümde canlanınca krize girmeme yanayım bilemedim..

kızlar dun yorgunum başım catlıyor agrıdan falan neyse cıktım kayınvalıdem marketten yag ile recel alırmısın dedi aldım eve gıden otobuse bındım fakat hala durakta kalkmadı yanı otobusun en önundede amcaoglu oturuyormus adı fatih neyse ben yag ile recelı cantamı önume yerlestırıyorum derken bastım cıglıgı ''FATİH LAN EL FRENİNİN CEK EL FRENİNİN CEK ARABA GERİ GERİ GİDİYOR'' ama görmelisiniz nasıl bagırıyorum arkamda yaslı bır amca korkma kızım araba duruyor dedi sonra bı baktım yan tarafdakı otobus yavas yavas kalkısa hazırlanıyormus agır agır öne gidiyormus durumu farkeden amca ilk bende sen gibi sandım ama yan tarafdakı araba kalkıyor demezmi tabi eve gelene kadar gülmekden agladım resmen tabi utanmasıda bı baskaydı

çatladım resmen yaaa

ben dünden beri okuyorum bu topigin tiryakisi oldum dünden beri kendi kendime evin icinde güllüyorum
hahaha

yeni evliydik 1 haftalik falan esim isten saat 23 de falan cikardi bende korktum icin kapinin arkasina anahtar koyardim dügünden vs.... cokda yorgundum ben uzanmisim uyuya kalmisim adam gelmis 2 saat kapiyi calmis telefonlar acmis ben uykuda bu sonunda otur merdivenlere saat 1 oldu bu arada sonunda demis bu kadin yoksa icerde bayildi falan bu kapiyi kirdi yatak odasina bi geldi ben uyuyorum bu zehra napiyon bende hiccc gözlerimi dinlendiryorum bu tabi sinirlendi sen manyakmisin falan... diyor bende hadi ya sende ne abartiyorsun ben aldim yorganimi yastimi misafir odasina gittim bu basladi gülmeye bende tabi .....hahahaha sonra kalkti gecenin vakti kapiyi tamir etik

Kızlar bunu anlatmadan geçemicem..Bekarım sevgilim yok..Evli arkadaşım onlarda kalmam ve sabah beraber kahvaltı yapmamız için yalvarıyor.E tamam diyorum annemden izin alıyorum çıkıyoruz eve doğru..Ben kontör alıcam diyom bunlarda bir telefoncunun önüne park ediyorlar arabayı..Arabada arba değil aslında kamyonet hyundai h-100 anlayın işte hepimiz önde oturuyoz..Ben indim kontörü aldım elimde cüzdanım çanyata koyamadın daha arabaya bindim çocuğun biri telefoncunun kapısının önünde bana noluyo gibilerinden bir haket yapıyo bende bu haketi elimde cüzdan olduğu için bozuk para soruyo anlıyorum bozuk yok diye bağırıyom duymuyo sanıp camı açıyorum ve bağırıyorum bozuk yok diye bir anda çocuk yere çömelip gülme krizine giriyor ne olduğuna anlam veremiyorum veee sol tarafıma bir bakıyorumki iri cüsseli bıyıklı bir amca şok olmuş gözlerle bana bakıyor..Meğer benim arkadaş sandığım koyunda beslenen yılanlar arabayı arkadaya çekmişler yerine anı model başka araba gelmiş ve bunlar beni uzaktan sevredip uyarmıyorlar üstüne birde gülüyorlar gerçi sonra bende kendimi tutamadım yaa çok güldüm

hehe süper topikmiş:)birtanede benden:)

eşimle yeni evliyiz alışverişe markete gidiyoruz,et reyonunda kıyma bekliyouz,o sırada gözüme bi yazı ilişiyor''KOÇ YUMURTASI ... TL ''diye çok şaşırıyorum,eşime dönüyorum soruyorum ama adam duymuyor bende bağırıyorum ''AŞKIIIIIM KOÇ YUMURTASIII NEEE DEMEK DİYEE''adam kızarıyo bozarıyo,derken bi teyze yanıma geliyo koçun ..şakları kızım diyo...yerin dibindeyimmmmmmm...

ooooo bu baya kötü olmuş işte

Eşimin bir rezilliği geldi aklıma, hatta bir değil bir kaç rezilllik yapmıştı o akşam.

Yeğenime gittik. İkimiz de İstanbul'dayız ama onlar bir yakada biz diğerinde. Onun için gece de orda yatacağız. Öyle olunca, eşim yemek sırasında bir güzel rakısını içti. Yemekten bir süre sonra yeğenin kocası yakın zamanda Rusya'ya gitmişti, ordan votka ve havyar getirmiş, onları çıkarttı. Nazdrovya idi sanırım kelime, Rusça şerefe, sağlığına falan demekmiş. Bunlar başladı dakka başı Nozdrovya deyip deyip votkaları yuvarlamaya. Bir süre sonra yeğen ve ben yukarı çıktık yattık. Ben odamın kapısnı kapatıp uyudum. Yeğenim uyuyamamış bunların sesinden, bir ara bakmış bunlar Çırağan otelinde bir müzisyeni dinlemek üzere evden çokmaya karar vermişler, ama ikisinin de ayakta duracak hali yok tabi. Önce bir arabayla gidelim, taksiyle gidelim muhabbeti olmuş, neyse taksiye karar vermişler Allahtan. (Yoksa direkt polisi arayıp, ihbar edecektim bunları diyor, sonradan yeğenim).

Neyse ben gece bir gürültü ile uyandım, baktım benimki paldır küldür odaya girdi. Ben de uyku sersemi bakıyorum buna. Pantolonunu çıkartmaya çalışırken pat yere oturdu, ben iyice uyandım tabi zor, zar yatağa almaya çalışıyorum. Bu da bir hareketlendi ve attı kendini yatağa, ama enine yattı ve yorgan da altında kaldı. Hava da soğuk, e doncak da yatınca anında üşüdü tabi. Ben altındaki yorganı çekip bunu düzgün yatırmaya çalıştıkça bu başladı avaz avaz hain kaadıın, hep böyle yapıyosuun, sen hep böylesiin diye ve durmadan bunları sıralıyor. Neyse ben zor zar bunu düzgün yatırdım, çektim üstüne yorganı, bir iki kere daha hain kadın dedikten sonra uyudu bizimki.

Sabah maceralarını geri kalanını anlatıyorlar. Bunlar taksiyle gitmişler otele, ama tabi İstanbul'da başka taksi bulamazlar ya, benim kocam kalkmış, zorla taksi şöförünü de sokmuş otele, barda adama da zorla birşeyler içirmişler, sonra da gayet memnun mesut dönmüşler eve. Rezillik bununla da bitmiyor, eve gelince bir farketmiş ki kocam, bütün bu süre boyunca ayağında terlik varmışşş. O gün bu gündür Çırağan otelininin önünden bile geçemez olduk.

madeofhonor kullanıcısından alıntı
hehe süper topikmiş:)birtanede benden:)

eşimle yeni evliyiz alışverişe markete gidiyoruz,et reyonunda kıyma bekliyouz,o sırada gözüme bi yazı ilişiyor''KOÇ YUMURTASI ... TL ''diye çok şaşırıyorum,eşime dönüyorum soruyorum ama adam duymuyor bende bağırıyorum ''AŞKIIIIIM KOÇ YUMURTASIII NEEE DEMEK DİYEE''adam kızarıyo bozarıyo,derken bi teyze yanıma geliyo koçun ..şakları kızım diyo...yerin dibindeyimmmmmmm...

ben de bunu anlamıyorum. insanlar eşiyle her şeyi konuşabilir sanarken; böyle basit bir soruya bile cevap alamayışın bana komik değil trajik geldi.
gerçekten garibime gitti. ben, tanımadığım bir adam dahi bna sorsa; koçun yumurtalıkları derim. anlamıyorsa da cinsel uzvu altındaki takımları diyebilirim yani bilmiyorum bu benim densizliğim mi, ama bunlar ayıp kelimeler değil ki :) orda bi hayvandan bahsediliyor ve satışta olan bi uzvundan. bunun neresi cinsellik? tuhaf geldi bana eşinle iletişimin. :)

Son düzenleme:
Birgun msn'de kuzenimle konusuyorum. Biriyle cikmaya basladigini soyluyor. Tipini merak edip, fotograf yollamasini istiyorum. Yolluyor. Ama fotografta iki kisi var. Soruyorum "Hangisi" diye. "Sagdaki" diyor. Cevap beni tatmin etmiyor; "iyi de senin sagin mi, benim sagim mi?!" ve azari yiyorum; "ikimizin sagi gerizekali" :2: Neyin kafasini yasiyodum o an bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…