valla kizlar benim esim
ev isine yardim eder cocuk konusunda ilgilidir hatta ben bazen ikisini yalniz birakir cikarim disari bundanda 10 puan aileme tutumu gayet iyi 10 puan kendi ailesine tutumu beni ezdirmemesi gayet iyi bundanda 10 puan maddi acidan tutumu iyi diyemem yazik bi harclik alir benden parayi kazanan o ama harcayan ben bundanda 10 puan
biraz maco cabuk sinirlenir ama zararsizdir bundanda 10 puan ama
bunu kendime verdim cünkü onu sinir etmeyen alttan alan benim her neyse
özel gün konusundada gayet düsüncelidir buda 10 puan
sadece bi kusuru var gece horlar yatinca ama inkar eder
inanin bazen kafayi koyar koymaz horlar yatmadan ya horlusorsun diyincede yatmadimki horlayim der
bende artik hayatim kendini astin bu konuda artik yatmadanda horlaya biliyorsun diyorum
kisacasi esim hepsinden 10 aldiiiii
ev isine yardim eder cocuk konusunda ilgilidir hatta ben bazen ikisini yalniz birakir cikarim disari bundanda 10 puan aileme tutumu gayet iyi 10 puan kendi ailesine tutumu beni ezdirmemesi gayet iyi bundanda 10 puan maddi acidan tutumu iyi diyemem yazik bi harclik alir benden parayi kazanan o ama harcayan ben bundanda 10 puan
biraz maco cabuk sinirlenir ama zararsizdir bundanda 10 puan ama
bunu kendime verdim cünkü onu sinir etmeyen alttan alan benim her neyse
özel gün konusundada gayet düsüncelidir buda 10 puan
sadece bi kusuru var gece horlar yatinca ama inkar eder
inanin bazen kafayi koyar koymaz horlar yatmadan ya horlusorsun diyincede yatmadimki horlayim der
bende artik hayatim kendini astin bu konuda artik yatmadanda horlaya biliyorsun diyorum
kisacasi esim hepsinden 10 aldiiiii