Aynen ben de hıc hazırlamadım gerek yok bosa dıyordu sımdı de evdeyım
tartısınca hemen bunu öne suruyor..Çunkı pazar da o kahvaltı hazırlıyor:)
Bendee varıımBenim eşimde annesinde alışkın sabah kahvaltısına bende o alışkanlığı bozmak istemedim kayınvalidem alt katımda her sabah annesine iniyo kahvaltıya sonra işe
malesef benim eşim cumartesi pazar benden erken uyandığı halde(öle alışmış 9 gibi kalkar en geç)yinede benden ister birgün de kahvaltı hazırlasın isterim nerdeeee erken kalkar yinede benden bekler uyansında kahvaltı hazırlasın die valla zoruma gidiyor kendimi hizmetçi gibi hissediyorum insanın içinden gelecek bazı şeyler.
benım esım de benden erken uyanıyor aynı dedıgınız gıbı sonra da ''senı bekleyene kadar aclıktan
ölmektense ben hazırlaırm''dıyordu bu da alıskanlık oldu ama bır tartısma olsa hemen yuzume de vuru
yanı ıcınden gelmıyor da benım ıcımden de pazar erken kalkmak gelmıyor
doğumumdan önce hep hazırlardım bende, kızım doğdu gece geç saatlere kadar uyumadığı için ara sıra kalkamaz oldum ama şimdide eşim hazırlıyor sağolsun haftanın 3 günü ondanımhalbuki evlendiğinde kahvaltı alışkanlığı yoktu bende saf gibi 2 ay boyunca alışsın diye yemediği halde hazırladım şimdide fena halde alıştı ki sormayın yani ama allahtan kendiside hazırlar kaldırır beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?