eşinize kahvaltı hazırlarmısınız?

anem ne güzel yorumlar var
ama ben evlenince kahvaltıyı ondan beklerim, sabah sabah çok üşenirim ben, şöyle erkenden kalksın, yumurta krep kokuları ile beni uyandırsın
na na na

ben bi evlensem yatağına götürecem hergün kahvaltısını ama evlenemiyorum ki .

Başta hep öyle zannedersiniz ama evlenince değişir ha arkadaşım sana gelince bende 8senelik evliyim esim aşçı hayatta çok nadir akşam yemeği sıkıntım olur fakat her sabah kahvaltı ister, bende mümkün olduğu kadar kalkar kahvaltı hatırlarım sahada zor gelir biliyorum ama eşinin ağzına laf verme birgün kötü bi anınız olursa bunu hep koz olarak kullanacaktır

Çoluk çocuk yokken hazırlıyordum da şimdi yapamıyorum..Çocuklar biraz daha büyünce olur inşallah..Sabah ikimizin de telaşı çocukları giydirmek vs oluyor ....

bende nişanlıyım şu an nişanlımın annesi 5,30 da kalkıp hazırlıyor çayına kadar doldurup uyandırıyor, şimdiden söyledim eğer evliliği öyle sanıyosan çok beklersin diye, ben senin annen değilim eşinim ayrıca çalışan insanım ya kendin hazırlarsın yada işyerinde yaparsın , ki sonradan başıma kakmasın.... yani umarım

hergün hazırlıyorum.. ona da eşlik ediyorum. çalışmadığım için o gittikten sonra bazen tekrar yatıyorum, ama genelde işime gücüme bakıyorum.. bende her sabah hazırlanması gerektiğini düşünüyorum...

valla yorumları okudumda..hayat müşterek arkadaşlar insanız hepimiz sabaha yada akşam yemeğine kurulmuş hizmetçiler değiliz.kadınları artık, kadınlık görevi şunlar bunlar die değerlendirmenin bu çağda yanlış olduğunu düşünüorum.eğer kocanız vicdanlıysa merhamet ona uğramışsa zaman zaman sabahları kalkmak size zor geliyorsa yada kalkmak size eziyet veriyorsa bence bu makul karşılanmalıdır erkek tarafından.unutmayın erkekler sadece sabah kalkıp işe gidiyor sonra eve dönüyor akşam yemeğini yiyip yatıyor ve sabak tekrar işe.oysa biz onlar eve geri dönünceye kadar bi koşuşturmalarımız hiç bitmiyor çamaşır,bulaşık,temizlik,yemek vss. heleki çocuk doğsa zaten kadının başını kaşımaya vakti olmuyor.bu süreç böle srüp gidiyor yani sırf para kazanıyor die kul kölesi olmak zorunda değiliz eşlerimizin.elbette alt tarafı kahvaltı ama sabah kalkmak bana çok zor geliyor çünkü uyku sorunum var 4 den önce uyuyamıyorum uyanırsam kahvaltı hazırlıyorum ama zaten eşimin sabah iştahı olmuyor bana yat falan kalkma der ama arada yinede kalkmaya çalıştım hep baktım olmuyor benden kahvaltısını ya geceden hazırlıyorum yada o atıştırmalık nesfit yada o tarz şeyler yiyor bazen zaten seviyorda ..bende istiyorum beraber kahvaltı yapalım ama sabahın köründe sırf eşimin keyfi olcak die karşıklı kahvaltı yapmak da yapmacık geliyor.belki tepki vereceksiniz ama erkelre acımaya gelmez kendinizi ezdirmeyin bu hayat müşterek yeri gelicek osize hazırlıcak ..uyku problemi olan bilir yani erkeklerin gönlü olacak die kendinizden geçmeyin bayanlar hizmetçi değiliz yapmamız lazım ama kadında yorgun,uykusuz ,canı istemez olabilir bu bir görev değil severek yapılan bir eylem olmalıdır..eşlerde mümkün mertebe anlayışlı olmalıdır heleki çocuğu olan bayanlar için..

evli deilim ama evlensem hazırlamaz ve dediklerini de umursamazdım. yani hazırlayamıycağımdan. çünkü ben sabah kalkmakta sorun yaşıyorumn. sanırım sen de sorun yşıyosun. o yüzden takma bence. kahvaltısını da kendisi hazırlayıversin bi zahmet iki yumurta kırıversin . ama tabi bekara karı boşamak kolay diye de bi laf var :26: bilemedim

Sabah ki muhabbetimiz..

ALARM ÇALAR..

Ben: saat kaç
O: 7
Sana kahvaltı hazırlim
O: uykun varsa boşver yavrum
Ben:yok yok nolcak 2dk hallederim,
O:!?!?(uyudu bile)
3-5 defa çağırmaya zor ayılttım o ayrı dava gözler kapalı konuştu uyudu

Anlıcan eşim illede hazırla demez çok erken gitcekse ve ben duymamışsam hiç uyandırmaz bile
ama içime sinmiyo bi tost çay bişi ille tıkarım ağzına bide hazırcıyız çayını felan doldururum..

5,00 kalkıyor dusunu alıyor tras oluyor suslenıyor 05.50 6,00 gıbı evden cıkıyor bende 6.30da evden cıkıyorum hazırlıyamıyorum elbette

ben eşime mutlaka kahvaltı hazırlarım hatta çoğu zaman o hazırlama der ama benim içim rahat etmez ama istisna durumlarda eşim evden çok erken çıkacaksa ben hastaysam veya gece kızım uyutmadıysa hayatta kahvaltı hazırlamama izin vermez.Birlikte yapamasak da hazırlamaya gayret ederim ve zevk alırım eşime kahvaltı hazırlamaktan ama bi düzen oluştursam birlikte kahvaltıca oturucaz :)

bizde kim erken kalkarsa o hazırlar oda genelde eşimin izin gününde yada işe geç gittiğinde ben ondna önce uyanırsam ben hazırlarım zaten amerikan mutfak buzdolabından al ve masaya koy domates doğrama yumurtayı tavada pişirme falan onları ben yaparım portakal suyumu hep eşim sıkar ama , o çay içer be çay içmem poşet içer o yuzden demletmez akşam yemeklerdede hep yardım eder aramayız yanı kımın kolayına gelirse o yapar

Bende 7 aylık evliyim. 6 aya kadar hep hazırladım. Erken saat te olsa birikte kahvaltı yaptık ama sonra ikimiz de saat 10:30 gibi yeniden acıkıyoduk. Eşim şimdi farkına vardı ve kahvaltı istemiyo erken saat yapamıyorum diyo. Bir de hamile olduğum için erken saatte midem bulanıyo şimdilik yapmıyoruz evde

Konu bizim evlendiğimiz gün açılmış
Konunun içeriğine gelince bizim eşimle sadece pazar kahvaltılarımız vardır o gün tatil diye ben hazırlarım..
O da öğleni bulur tabi anca uyanırız.. hele ben

Onun dışında hiç kahvaltı hazırlamadım.. Sormuştum ilk günlerimizde ben evde kahvaltı yapmam demişti
Ben kahvaltısız olmaz falan dedim ama neyseki iş yerinde kahvaltı var orda yapıyo :)

bende anlatayım sabahki maceralarımı...

hafta içi; eşim çayı akşamdan hazırlar (sallama çayı)... sabahta dolaptan atıştırmalık birşeyler çıkartır yeriz. bazen uyku tatlı gelir yiyemeyiz... öle idare ediyoruz.

hafta sonu ise güzelce kahvaltı hazırlarım. bazen şibit(gözleme gibi birşey) açarım, bazen krep, bazen tost... yanına çeşit çeşit kahvaltılık. hasta olduğumda ise bazen eşim kalkar tost yapar bana.

diğer işlerde de senin görevin benim görevim olayı yok. kim kendini iyi hissediyorsa o yapar.

ben kahvaltısız işe gitmediğim için mecbur hazırlıyorum beraber yiyoruz

ama sen bölmeli kahvaltı tabaklarından al akşamdan hazırla sabah önüne koyarsın hazır şekilde bide sallama çay tamamdır.
Yada tost ekmekleri al kaşarıda dilimle bi kaç günlük sabah 2 dakkada yaparsın

Akşamdan hazırla dolapta hazır dursun kahvaltılıkların.
Birde yumurta falan kırarsın tamam.
Sabahları çorba sever erkekler, eşin seviyorsa arada çorba da ısıtırsın.
Yapmaya çalış canım.
Babana yaptığın gibi.

ikimizde çalışıyoruz 7de uyanıyoruz ben kahvaltı hazırlarken o hazırlanıyo, sonra kahvaltı yapıyoruz yedikten sonra ben mutfağı ona bırakırım süslenmeye giderim, eşim mutfağı toplar, o 8de çıkıyo ben 8.30da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…