eşinize kahvaltı hazırlarmısınız?

önceleri eşim çok erken çıkıyordu hazırlamıyordum şimdi 8.30 gibi çıkıyor, genellikle hazırlıyorum.
o da poşet çay, omlet, tost vs.

haftasonu güzel bir kahvaltı hazırlamaya çalışırım. eşim tatilde de olsa kahvaltı hazırlamaz . yılda bir kez belki.

ben elimden geldiğince hazırlarım..kıyamamki sabah altıda çıkıyo zaten 2 saat yol gidiyo kalkıyorum beraber bi çay içiyoruz hiç olmazsa beraber güzel bi vakit geçiriyoruz..
hazırlayamadığım günler vicdan azabı çekiyorum ne yalan sölim sonra aç aç sigara içiyo üzülüyorum.

Huff ben de hazirlayamiyorum
Hazirlasam bile esim yalniz yemiyor
Oglum geceleri uyumadigi icin cok yorgun oluyorum bu aralar :26:

ben hazırlamıyorum çünkü eşim erken kahvaltı yapamıyor benden yapamıyorum.ama sizin eşiniz haklı kızmakta babanıza hazırlıyorsanız eşinize de hazırlamanız gerekiyor.çocuklarla biraz zor olabilir ama kendinizi alıştırmanız lazım.hem ben hep birlikte kahvaltı yapmayı çok severim.ne güzel sizinde eşiniz sizinle bir kahvaltı yapmak istiyor.bence mutlu bile olmalısınız (laf aramızda benim eşimde kahvaltı istese bende hazırlamaya üşenirim o ayrı mesele )

hafta içi hazırlamıyorum ben ondan erken çıkıyorum, o benden yaklaşık 45 dk sonra çıkıyor ve uyuyor oluyor genelde. ben bile kahvaltı yapamıyorum evde..ama hafta sonu kahvaltılarının tadı bir başkadır çalışanlar için. ben de harika masalar hazırlıyorum. zaten bazen 1 bazen 2 gün evde oluyor. mutlaka özel şeyler yaparım.değişik tatlar denerim.

hazırlıyorum ben eşimden bi buçuk saat sonra evden çıkıyorum sabah altı buçukta kalkıp hazırlıyorum .. kahvaltı etmesem de yanında oturuyorum bi iki atal bişeylerin tadına bakıyorum sonra o gidiyo ben masayı kaldırıp tekrar yatıyorum ...

dün kavga ettik konuşmuyorum çok kötü kalbimi kırdı ama yinede sabah aç göndermeye içim elvermedi kalkıp hazırladım kahvaltısını

benim ailemdede oyledir babam hayatta kahvaltisiz ise gitmez esimde ayni bide cok erken ise gidiyo biz almanyadayiz sabah 6da isbasi yapiyo ve ben 4 bucukta kalkiyorum ona kahvalti hazirliyorum ama eslik etmiyorum cok erken kahvalti yapamam cunku
hatta soyle diyeyim benim babam yedigi baliklarin kilcigini kendi secmez annem alistirmis yillardir hamsisini secer tabaga koyar oda yer esimde bunu gorunce ayni senin esinin dedigi gibi bende baban gibi ozel ilgi istiyorum dedi bende ok yaparim dedim bide ustune espiri yapiyo ohhh boyle neguzelmis felan diye
saniyorum esinde babanda hazirladigini gorunce kiskanmis bende isterim demistir
bide ben zevkle yapiyorum eger mecburiyet olarak gormezsen hazirlaman daha kolay olur

Evlendiğimiz ilk zamanları hazırlardım hiç birşey yemeden çıkardı. Bende hazırlamamaya başladım.
Şimdi çalışınca ekmek arası yapıyorum kendime akşamdan, onuda istemiyor, oluruna bıraktım bende

Eşimde bende çalışıyoruz ikimizde erken çıkıyoruz işten evde kahvaltı etmiyoruz ama akşamdan ertesi günün kahvaltısını ve öğle yemeğini hazırlarım ikimizde evden getiriyoruz paramız cebimize kalsın diye hafta sonuda eşimde hazırlar kahvaltı bende yada dışarıda ederiz

evlenmeden önce ya her sabah benden kahvaltı isterse diye korkup stres yapıyordum şimdide başının etini yiyorum nedne sabahları kahvaltı yapmıyorsın hazırlıycam diyoru m o da gerek yok uğraşma diyo ve kahvaltı yapmıyo. ortada bi dengesizlik var ama anlamadım

aynen beni anlarmışsın ya bende kahvaltılık tabaklardan aldım bölmeli akşamdan çıkarıyorum çayda pek sevmez ama bir bardak içinede bir sallama çay daldırıyorum ona sadece ketılda su ısıtmak kalıyor e onuda kaynatıversin bi zahmet

ah keşke kahvaltı hazırladığımıza değse erkekler ..sihir bozulmuş gibi tek laflarıyla herşeyi berbat edebiliyorlar kadınlar çok hassastır bunu bilmiyorlar anlamak işlerine gelmiyor keşke herkes birbirnin kıymetini bilse....

annem akşlamdan herşeyi hazırlardı sabah kolay olurdu kahvaltı seti al sabah hemen çıkartırsın jmçmayı hazırla kettle la su kaynat sabah demle tabak bardak masada hazır olsun

demekki sabahları canı istemiyor bazı erkekler öle olur bunda bi dengesizlik yok

ben de eşim istese de hazırlasam diyorum çünkü biz öyle alıştık kahvaltı hzıralnır herkes yapardı kalabalık aileydik. ben kendime hazırlıyorum soruyorum sen de yermisin diye yok diyo tek başıma yiyorum hep bunların sofra adabıda yok yemekleri tepsilerde yiyolar tv karşısında yerkende üstlerine döküyolar yerlere döküyolar bide benim ailemi beğenmiyolar

sana katılıyorum arkadaşım ama o dediğin şeyi kendiside yapabilir zaten yani kahvaltılığı buzdolabından çıkarıp ketılda su kaynatmak bu kadar zor olmasa gerek die düşünüyorum yok illa kadın kalksın kadına eziyet olsun diyorsa bilemem tabi sabah yataktan kalkabilsek zaten tost da yaparız poğaçada:) hayat müşterek

Aynen ben de hıc hazırlamadım gerek yok bosa dıyordu sımdı de evdeyım
tartısınca hemen bunu öne suruyor..Çunkı pazar da o kahvaltı hazırlıyor:)

hazırlarım .sabah ondan önce kalkarım kaldırana kadar soframı hazılarım .her gün değişik şeyler yapmaya özen gösteririm .kahvaltı güne başlamak için gereklidir sağlık açısından da öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…