Aynen öyle. Ben de bir iki kere geç yattığım halde uyandım kahvaltı hazırlamak için.
Eşim zorla geri yatırdı. Ben kahvaltı edecek olsam zaten yaparım, sen yat, bakma geç kalkıyorsun falan diye takıldığıma dedi..
Gerçekten de, ne var ki, bir zeytin bir peynir çıkarmakta.
Kendisi de alışmamış kahvaltıya, aramıyor zaten.
E benim de bahanem var :) Öyle yuvarlanıp gidiyoruz haftaiçi..
Ama pazar oldu mu, bizim evde kahvaltı adeta bir törendir!
Alt tarafı 2 kişilik sofrayı bayram sofrası gibi donatırız beraber.
2 saat kalkmayız o masada. Çaylar, kahveler, sigaralar, gazeteler havada uçuşur.
Her gün kahvaltı etsek o kadar keyifli olur mu bilmem
aynen bende onunla dalga geçiyorum dedeler bile senden daha aktif diye oda tavuk gibi erkenden uyur tv izlerken uyuklamaya başlar benim gözler cin gibi tabi 11 buçukta koltukta uyudu yine. dedim hadi gel yatağa götüreyim seni o uykulu haliyle bile laf sokuyo bana tabi beraber gidemeyiz yatağa vs. vs. bende karşılığında ona 11 de devrildin gene böyle böyle uzayıp gidiyor ama işin aslı bende istiyorum normal saatlerde kocamla birlikte uyumak
bence evin hanımı çalışmıyorsa..kaçta yatarsa yatsın eşi için kalkmalı..en azından bir sandviç hazırlamalı niye boşu boşuna para versin dışardaki poğaçaya simide hem sağlıksız ...sonuçta geçirince yine yatar insan..istediği saate kadar uyur..ama uyanınca uyuyamayan bir yapısı varsa insanın o zaman başka akşamdan hazırlayı dolaba koyabilir eşide alır giderken çareler tükenmez..ama çalışan bayana mümkünse kimse dokunmasın:)
Valla bir ara yaptım geceden ama benimki göbeğe bağladı güzel güzel ekmeklerden yapılmış çeşit çeşit sandiviçleri yutunca. Sonra artık yapma dedi. Ben de ok dedim tabi =)
Ama ben hostesken, gece uçuşlarına gideceğim zaman gecenin 2'sinde 3'ünde kalkıp alelacele kahvaltı hazırlardı bana ben saçımı makyajımı yapıncaya kadar.
Bazen de kıyamaz, senin uykun ağır Allah korusun birşey olur diye arabayı da kullandırtmaz taaaa havaalanına kadar pijamalarıyla bırakırdı beni
Şu an çok kötü hissettim yalnız.
Bu sabah kahvaltı var, kızlar. Utandım :)))
Bebeler gelince hayırlısıyla bir de güzel kalkarsınızzzz ki :)))
Çocuklar neredeyse 8-9 yaşlarına kadar sabahın köründe uyanır.
Öyle olunca anneler de uyanır =)
Ben de mi yapsam diye düşünmüyor değilim yavaştan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?