eşinize kahvaltı hazırlarmısınız?

ben kesin bamlanıcam o zamaniyi olur az ders çalşırım bende sınava hazırlanıorum burası yuzunden ihmal ediyorumbağlılık yapıyor
neyse daha fazal sapmayalım

sana ozel mesaj atilmiyor:26:yorum yazmayacaktim sapmayalim

Bendee varıım Benim eşimde annesinde alışkın sabah kahvaltısına bende o alışkanlığı bozmak istemedim kayınvalidem alt katımda her sabah annesine iniyo kahvaltıya sonra işe

tatlım sakın ama sakın eşini her sabah annesine yollama kahvaltıya
biraz erken kalk sen hazırla öp kokla kaldır kocanı da evini bilsin evine alışsın
birlikte yapın sen yapmıyorsan bile
yanında otur sadece yiyomuş gibi yap ucundan bir iki lokma olsa da ye
hem muhabbet de hoş olur yemek yerken

Yemezse bile o kahvaltı ortamını evinde yaşaması bile güzel bence..

Bayanlar sabah kahvaltı bile yapamazsa, en azından bir süt ya da kahveyle eşlik etse iyi olur-oluyor.

......

Erkekler şart gözüyle bakıyorlarsa, hep hazırladıklarında, bazı zamanlar hazırlanmadığında kızıyorlarsa işte bu büyük sorun olur kadının içinde.

canım merhaba bende 5 senelik evliyim benim ailmedede kahvlatı kültüürü vardır annem ne bababmı ne bizi kahvaltısızz çıkarmazdıı, evlendim eşime hazırladım yapmak istemeidğin söyledi ikimizde çalışıyor kahvaltı yerine uyuymayı tercih ediyor, birkaç defa sorduğumda gerek yok dedi halada istemezzz, ben hamileiym şuanda hersabah kendime hazırlıyorumm bir tabak eşimede diyorum senin içinde hazrılayım tabak gerek yok ilkoş diyor bend eo yüzden rahatım. Ama mutlaka kendisi bir bardak süt bir kaçten yulaflı biskübi yer gider.

Eğer eşin kahvaltı istiyorsa sabahları hazırlamak zor geliyorsaa akşamdan ona göre bir tabak hazırlaya bilirsin canım, biraz peynir birkaçtane zeytin tüm bir domates koyabilirsin kendisi yerke dimileri, küçük reçel kaplarına reçelde koyabilirsin streçleyip masanın üstüne bırak canım bir bardakta süt dışarıya çıkar sabaha kadar ılır onuda içer, yumurta sebiyorsa akşamdan arada yumurtada haşlayabilirsin.
bunun için eşinle kötü olduğuna değmezz canım

biz ilk günler kahvaltıyı yapıp öyle gidiyorduk işlerimize fakat bu kısa sürdü..

bir saat erken kalkıp kahvaltı yapmaktansa.her ikimizde uykuyu tercih ettik.

o işyerinde arkadaşlarıyla yapıyor.bende tek başıma dışarda yapıyorum.

çünkü kalkAR kalkmaz iştahımız almıyordu kahvaltıyı.yalandan kuruluyordu.işe gidince bir saat sonra acıkıyordum ben :)

Valla ben evlendiğimde ilk 4 ay çalışmadım 4 ay boyuncada kalkıp hazırladım kahvaltı. Bazı sabahları çok uykum oluyordu hastayım diyordum yalandan :) Ama bir iki kere hazırlamadığımda kızıyordu yani ne oluyorsa. Ben çalışmaya başladığımdan beri evde sadece pazar günleri kahvaltı yapıyoruz.

Haha :)) Bu çok doğru bizde denedik 1 2 kere evde yapmayı. İşe geldik 1 saat geçmeden acıkmaya başladım :))

valla şahsi fikrim çok fazla da alıştırmayın kahvaltı için söylemiyorum sadece. örneğin ben iki yıldır her sabah hazırlıyorum bi gün bi adet olsam bişey olsam yine de bekliyo. bence yapın ama sürekli diil. elinin veren kolunun kaptırıyo bu erkek milletine. örneğin akşam çay doldurdum eşime koydum masaya oyun oynuyo kendisi.şekerini de at dedi benim de felaket başım ağrıyo. kendin at atamam o kadar da değil dedim sen misin bunu diyen benle konuşmuyo dünden beri.yani sözün özü fazla alıştırmamamk gerek

bende yenı evlıyım esım 6:30 da ıse gıdıyo ve bende calısıyorum zaten 6 da kalkamıyrm zaten yeterınce yorgun oluyrm oda sımdılık ıstemıyo aman o bana hazırlasın bıkerede hep bızden hep bızden beklıyolar herseyı bızde calısıyoruz burda ınsanız yaneeeee :))))

Biz birlikte hazırlıyoruz.
doğum izninden sonrada hazırladım hep,yorgunda olsam hazırladım
birlikte yaptık kahvaltıyı.herşeyi sizden bekliyorsa kötü..
istiyorsa hazırlamalısın.tabiki sana da yardım etsin

Ben 4 aylık evliyim ilk iki ay hazırlamadım oda istemedi hiç. Neyse son iki aydır hazırlıyorum ama ben kahvaltı yapamam hiç o yapıyor.Akşamdan ona kahvaltı tabağı hazırlıyıp jelatinliyorum.Sabahta bir bardak süt ısıtıyorum.Hiç de zor olmuyur o yüzden...

benim eşim kahvaltı yapmayı pek sevmez, çok aç olduğu zamanda kendisi çay yapar tost hazırlar yer, bazen banada yapar yatağa getirir
ben sadece pazar günleri kahvaltı hazırlıyorum

Son düzenleme:
4 yıllık evliyim bende annemden gördüğüm kahvaltı kültürüyle ilk zamanlar kalktım hazırladım ama iki hafta bile sürmedi.eşim gülom istersen kahvaltı hazırlama yiyemiyoruz ikimizde dedi.boşuna hem uykundan oluyorsun hemde zahmet ediyorsun dedi.ogün bugündür hafta içi kahvaltı yapmıyoruz.ama cumartesi pazar kahvaltı sofram mutlaka güzel olmalı.

Kızlar biz eşimle beraber çalışıyoruz. Evde her zaman yapmak zor oluyor. Çünkü ne kadar erken kalksakda zaman yetişmiyor. Kızıma pratik bir şeyler hazırlarım (Muzlu süt Sarelle ekmek gibi) Kendimiz içinde yumurta haşlarım, Domates Salatalık Zeytin Peynir alırım yanımıza işe gelirken simit alıp yeriz.

Ben böyle bir çözüm buldum. Bazende çorba varsa onu ısıtırım Kızıma ve eşime. Kış sabahları süper oluyo.

Sizde yanına birşeyler koysanız hazırlayamadığınız zaman. Yada evde kek poğaça da olabilir bence değer verildiğini sevildiğini hisseder.
Yani iki gün kalkıp kahvaltı hazırlayın. İkigün yanına yumurta peynir zeytin domates salatalık koyun.
Bir çorba ile işi çözebilirsiniz. Naçizane fikirlerim bunlar.

hazirlamaniz lazim tabiki,canim istemiyor ne demek.Ben evli bile degilim ama ayni evde yasadigim sevgililerime dahi hazirliyordum.

bayıldım bu yoruma, ibret alın kızcağız sevgililerine bile kahvaltı hazırlamış kocalarımızı sevelim, koruyalım, güçlendirelim

ne demek alısmasın olurmu ya ben cay sekerını bıle karstırırım her zaman. alıssın . benım gorusumde yetrkı yesın ıcsın guclu olsun hastalanmasın da ben her seyı yaparım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…