her sevgılıye... ımbayıldım bu yoruma, ibret alın kızcağız sevgililerine bile kahvaltı hazırlamış kocalarımızı sevelim, koruyalım, güçlendirelim
ay kardes formulu ne ben azına sokuyorm recellı elmekmıs efenm peynırmıs azını kapıyo cocuk gbı:26: bnde yımezsen bnde yımem dıyorum o zamnda herseyı bogulacak gbı azıana sokuyo..bu arada şunuda belirteyim, eğer fırsatım olsaydı ve işe o kadar erken gitmeseydim hazırlardım, o istesede istemesede. zorla yedirirdim, kendisinede söylüyorum zaten, sen benim oyuncak bebeğimsin, istediğim zaman yediririm, istediğim zaman istediğim gibi giydiririm, itiraz edemez
ay kardes formulu ne ben azına sokuyorm recellı elmekmıs efenm peynırmıs azını kapıyo cocuk gbı:26: bnde yımezsen bnde yımem dıyorum o zamnda herseyı bogulacak gbı azıana sokuyo..
ne yapmalıyım ben yedırmek ıstıyorm napmalıyım
Çalışmadığım için hazırlıyorum.Gönlüm razı olmuyor aç aç gitmesine dışarı da yağlı poğaçaları yemesine.Ama kızım doğduktan sonra düzenli yapamıyorum o da bir şey demiyor.Çalışsaydım hazırlayabileceğimi pek sanmıyorum giyinme makyaj vs vaktim kalmazdı
mutlaka hazırlarım hiç kahvaltısız yollamam eşimi
bazen kalkamadığımda da o bana hazırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?