eşinize kızıpta yaptığınız en çılgınca sey neydi?

Bacım hangisini anlatayım ya bir keresinde tatilde kızıp denizde gidebildiğim kadar açıldım sadece kafam gözüküyordu arkamdan geldi korktu.Yine birgün kendimi kaybedip yatak odasını dağıttım kıyafetlerini dolaptan alıp yerlere savurdum.O yetmedi çok sevdiği polar hırkasını makasla kestim,çok kerelerde çamaşırlarımı kesip atıyordum bir nevi rahatlama herhalde.Ama bence en güzeli kızlar bu ruh halinde gidip alışveriş yapmak o zaman acayip zevkli oluyor tavsiye edilir arkadaşlar.EEEEEEEEEE tabi serde arnavutluk var tabi damara basmayacak o zaman ayyyyy ne kötüyüm ben yaaa.klava: Kötü Kazen

Bir keresinde yalandan bayılmıştım Kötü Kazen Çok korkmuştu. Bin kere özür dilemişti.
Daha böyle çoook var. Anaamm amma kötüymüşüz kızlar biz yaaa! Kötü Kazen

tatlicadiarzu yalandan bayılmayı nasıl yapıyosunuz ya onu ablamda yapıyomuş bi zamanlar ayy ben gülmekten duramam ki yapamam hemen başlarım kıkıkıkıhıhm gülmeye:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çöpe atıyorum..
Evde beni rahatsız eden ona ait bir şey varsa hemen aşağı inip çöpe atıyorum.:1closedeyes:
Neyse aptalım son günlerde siz bana bakmayın:1rolleyes:

:1shok:
çöpe atıyorum yazınca korktum..sırnaşık şey

ayy çok fena ama ya,hemen aşağı inip çöpee hooop,bayıldım..

şiddet yok,hakaret yok,kavga yok çok da keyifli bişey laelaelaelaelae

Bir keresinde yalandan bayılmıştım Kötü Kazen Çok korkmuştu. Bin kere özür dilemişti.

ayy cok super yaaa
nasıl inandirici olabildin
cunku ciddi bayılan pattadanak yere duser cuval gibi
numaradan bayılansa yavasca kendini yere bırakır

hahahaha anlat yaw cok komik
ay super hosuma gitti

ay bende hayat da bayılamam :) ölürüm gülmekten!yani o kadar şey yaşarım ağlamaktan ölcek duruma gelirim yinede bayılamam bayıl daha kardeşim bayılda ölsün korkudan :) :) Kötü Kazen

valla biz evli değiliz ama ikimzde inat olduğumuzdan çok kavga ederiz.en son kavga etmek için sakin biyer araken :) sahile indik kumlara bana öyle bi bağırdıki avucuma aldığım kumu kafasından aşağıya boşaltım ee tabi bizmki altta kalır mı o da bana:) ben ona o bana baya 15 dk kum savaşı yaptık sonra birden durup gülmeye başladık sarıldık birbirimize ama çok komik gözüküyodu ağzı burnu heryeri kum tabi paşa paşa o beni ben onu temizledikk:asigim:

ölüdenizde eşime turist kızlara baktı diye kızıp, yüzmeyi yeni öğrendiğim halde adaya doğru yüzüp suyun içinde yarım saat kadar beklemiştim. laf aramızda beklerken de boğulacam diye ödüm kopmuştu. eşim zor razı etmişti beni kıyıya çıkmaya.:asigim:

sevgilim bir kere yazın buluşcaz.bindim arabaya tutturdu senin bu elbiseden için gözüküyor.dedim yok ,görünmüyor belki belli belirsiz silüeim görünüyordur en fazla ki o da görünmüyor.gidiyoruz yolda surat astı söylendi.beni geri götür dedim.ne alaka fln bilememne ded.dedim çabuk geri götür şaka yapmıyorum.seninle ugraşamam.ben uygun buldugum herşeyi giyerim.sana laf düşmez.ben bunu uygun buluyorum.neyse geri geldi eve (ablamlardaydım o gün)aradı aradı açmadım.ablamın evini aradım(ablamlarla arkadaş kendisi benden önce de )ablama verme telefonu dedim.ve o hafta buluşabilcemiz tek gündü.1 saat hiç konuşmadım.sakinleştim biraz.tekrar aradı açtım.gelirim yanına ama bu kıyafetle ve en ufak kelimede,en ufak surat asışında yemminle atlar taksiye giderim dedim.o da bişi diyemedi.paşa paşa razı oldujeyyar çok çılgın bişi deil ama aklıma geldi işte.

benimkisi kriz gibiydi,hayatım hiç öyle kendimi kaybetiğimi hatırlamıyorum,çok sevdiğim belime kadar uzamış saçlarımı kısacık kırpık kırpık kestim sonrada elbiselerimi parçaladım.bide iş yerinde kafede milletin ortasında birbirimize girerdik.
dipnot:tabiki bunlar eşimin manik depresif hastası olduğu öğrenmeden önceydi.şimdi dengesizliklerini görmezden gelmeye çalışıyorum hasta olduğunu biliyorum çünkü ama dünyam gittikçe küçülmeye başladı her yer dar geliyor)

gece kavga etmiştik ve ben dışarıya attım kendimi arkadaşıma gittim o gece eve gelmedim telfonunuda hiç açmadım resmen çılgına dönmüş ama artık böyle çılgınlıklar yapamıyorum evde kızımı bırakamam şimdi sadece fenalaşma numaraları yapıyorum bu bile çok işime yarıyor

iskenderuna arkadaşına gideceğiz...
otobüs saat 10da...
saat 8de çıkmamız lazım engeç...
bişey söyledişimdi hatırlamıyorum çok sinirlendim...gitmiyorum ben dedim...
gidersin gitmezsin 40 dakikalık tartışmanın ardında elimi tuttu kapıya çekiştiriyo beni...
zaten uzun olan tırnaklarımı elinin üstüne geçirmemle elimi bnırakması bir oldu...
aldı valizi söylene söylne gitti...sadece camdan görünemeyen bir yerde 10 dakika bekledi...
geldi lütfen aşkım moduna geçti...2 kişi iskenderuna gideceğimizden daha çok para vererek taksiye bindik....yetiştik tabi otobüse...artık aşkımın sol elinin üstünde güzel karısından bir hatıra var...

ayy cok super yaaa
nasıl inandirici olabildin
cunku ciddi bayılan pattadanak yere duser cuval gibi
numaradan bayılansa yavasca kendini yere bırakır

hahahaha anlat yaw cok komik
ay super hosuma gitti

Bende pattadanak düşüyorum zaten bacım çuval gibi :roflol: Ölüyo korkudan sırnaşık şey
Ne bileyim beceriyorum işte. Kabiliyet meselesi jeyyar:icecream:
Bazen de kavga edip yatarsak yalandan yatakta ağlıyorum:mymeka:
Karanlıkta görmüyo nasıl olsa. Kıyamıyo özür diliyo sonra:tomato::tomato::tomatoyaw tamam atmayın kötüyüm biliyorum:tomato:)

evli değilim erkk arkadaşım .. ben bir badi almıştımm çarşıdan sonra onunla buluştuk bu badiyi gördü yok yakası açıkmış bana 50 kere yakası açık giyme demişş aldı badiyi carrrrttttt yırttı lokantadayızz bende sinirden çatladım gömleginden tuttum aşagı dogru pat pat pat düğmeleri sırayla döküldü yırrttım üzerindeki gömlegini...

Son düzenleme:
Ooofffff kızlar yaa ne güzel anlatmıssınız,bizimde bir sürü vukuatımız oldu ama malesef sizin gibi böyle zevkle anlatamıyorum çünkü şimdi boşanma aşamasındayız :1no2: Allahım yaaaa keşke hiç üzmeseydim kocamı senağlamasenağlama

geri dönüşü yokmu?
bi şans daha versen evliliğine.:1hug:

geri dönüşü yokmu?
bi şans daha versen evliliğine.:1hug:

Malesef canım eşim de istemiyor zaten...Ama biz burda anlatılanlardan daha kötü seyler yaşadık.OOfff gülsemmi ağlasammı bilemiyorum ama bende sokakta hemde eşimin münasip olmayan bir yerine dizimle vurmustum Ama o ne yaptı kolumdan tuttu yürü eve gidiyoruz dedi sadece bu kadar yani...Keşke beni orda öldüresiye dövseydi de ona bir daha böle kötü şeyler yapmasaydım senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
bıkere cok kızdıgım ıçın almadım eve aldıgımdada ordan oraya savurdum hamıleydım korksunda yapmasın dıye sınır krızı gecırıyomuş gıbı yaptım nasıl aglamıştı korkusundan görsenız bıkerede valızımı toplayıp yuzugumu çıkartıp bıttı demıştım ıstemıyorum dedım barışmak ıçın yapmadıgını bırakmadı o yalvardıkça ben valızımı hazırladım...ooooooooo okadar cokkı

dün gece çok fena tartıştık msnde de telefonda da..çılgına dmnmüştüm çünkü evlerinde haz etmediğim abuk subuk bi kız vardı..tutturdum size geliyorum diye saat gece 1. buçuk..gelemezsin gelsen de açmam kapıyı dedi görürsün sen deyip gece yarısı çıktım yola..evler yakın ama gecenin 1. buçuğu tırsa tırsa gittim sokakta yanımdan bi kaç erkek falan geçti önüme baka baka yürüdüm..indi aşağı sokakta bi güzel kavga ettik böyle gülerek anlatamıyorum bunları çünkü çok kötüydü bu seferki kavgamız hatta ona tokat attım..gözleri doldu dudağı titredi falan..o da kolumdan çekeleyip durdu..kötüydü ya ama barıştık sonra ayrılamıyoruz biz birbirimizden naparsak yapalım..bundan sonra böyle şeyler yaşamak istemiyorum insan çok yıpranıyo..

Kavga ediyoruz ama bizim hiç çılgınca yaptığımız bir kavgamız olmadı daha doğrusu hiç büyük bir kavgamız olmadı ALLAH da yaşatmasın

benim eşimde bnden habersiz bi akrabamıza kredi kartını vermişti oda saolsun nakit para çekmiş ve ödememişti tabi sonra biz ödedikk ozamn ögrenince çok kızmıştım ve kafasına terlik fıralatmıştım tamam biraz abrattım ama cok sinirlenmiştimklava: zaten oda son oldu oda hatasını anladı ve bana sormadan artık hiç kimseye hiçbişeyni vermez sıkıysa versin artık oyarım onuklava: ]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…