Valla bu konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorumalkisalkisalkis
Koptum gülmekten,biz kadınlar ne fenayız...Hem güldüm hem üzüldüm
Yazık adamlara yaaaabilmiyorumkismile
sevgili iken ona ördüğüm bi atkıyı hiç takmıyodu ( atkı kullanmazmış hiçç evlenince öğrendim)
bende o kadar heveslerle ördüm insan bi kaç kez bari takar dedim bundan bi kaç ay önce gezmeye giderken takacaksın dedim tabi hava soğuk acayip nese apartmanın girşine indik çıkıyoz ne bu ya dedi doladın bende hiç sesimi çıkarmadan doğru eve çıktım tabi peşimden...yakcam şu atkıyı dedi bende sen misin öle diyen aldım atkıyı makasla bi güzel parçaladım ondan sonrada tabi iice bağırtı kopardım kaydirigubbakcemile3
şaşıp kalmıştı..tabi sonra barıştık bana diyoki tamam bi daha ör takacam bende dedimm daha çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk beklersinnn :1closedeyes:
Bana ör canım, ben takarım . kaydirigubbakcemile3
kendi kendini tirnaklamak ha sırnaşık şeyBen Saçlarimi Civciv Sarisina Boyatmak Için Gece Saat 21 Da Sokaklarda Dolanip Açik Kuaför Aramiştim Ama Bulamamiştim:)
Bir De Kendi Giysi Ve Geceliklerimi Kesip Parçalamiştim, Bi De Kendi Yüzümü Gözümü Tirnaklamiştim ...
genelde hep ilk evlendiğim zamanlar yapardım , şimdi üzerime olgunluk çöktü . daha makul düşünüyorum ve akıllıca.
o zamanki deliliklerimden biri, bir gün evden fırlayıp kapının önündeki arabasının lastiğini patlatmak oldu. hıncımı alamıyordum napim bende en sevdiği şeye zarar verdim. sonrasında gitti paşa paşa değiştrdi....
bir gün de bana sinema sözü vardı. akşam gelince sinemaya gideriz demişti. eve geldi "ne sineması?" demesi gözümü döndürdü.( hani yorgunum sonra gidelim dese amenna). o hızla evden çıktım en geç seansa biletimi aldım. film geç bitti, mesafede uzak. araç bekle falan derken epey geç döndüm.telde kapalı.milleti ayağa kaldırmış(ne kadar deli olduğumu bilir). eve döndüm ev kalabalık. hiçbirşey söylemeden yatak oadasına girdim ve yattım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?