eşinize kızıpta yaptığınız en çılgınca sey neydi?

vallah eğer beni düşünmezse düşünmediği için başına benden ne bela geleceğini düşüneceğini bildiği için beni düşünmüştür amma düşünce yazdım beee

klava::mymeka:klava:

Bizde birgün o zamanki nişanlım şimdiki eşime :))) damatlık bakıoruz .çktık mağazadan.kız kardeşiyle aramzda problem wardı ondan bahsederken sinirlendim sesimi yükselttim o bana bağırdı ben ona Sokak ortasnda :)) Sonra o bağırırken döndüm sırtımı gidiorum ben.Neyse yürüdüm bayağı başka bi sokağa girdim sonra bi takıcıya gittim.düğünüm için takı bakıorum . . Hem ayrılma aşamasına gelip hemde gidip düğün için takı bakmakta garip tabi sırnaşık şey Neyse alp çıktm mağazadan.baktm dışarıda yine bağırdı , ben altta kalırmıyım bende yükselttim sesimi.sonra arkasndan bi kedi geldi.bende kediden aşırı derecede korkuorum.kedi bana doğru yaklaştı ben kocişin etrafnda dönüorum. dur şurda dio hemde çaktırmadan gülüo gamyoncuiremsu rahat onun etrafnda 15 tur atmışımdır kedi yüzünden . Etraftakiler hala bize bakmkta.en son gel dedi aldı kollarının arasına .kediyide kovdu .bidaha böle yapma vs.vs dedi -tatlicadiarzu-

gece gece güldürdünüz benı kızlar ya allahta sizleri güldürsün.opuyorumnanaktan benımde birkaç olayım var bırını anlatayım. gercı bıraz kötü oldu ama neyse. birgün eşimle kavga ettık cok sacma bır nedenden. fındık kabugunu bıle doldurmazdı aslında her neyse. bagırdı bana ben hıc sesımı cıkarmıyorum (çünkü suc bendeydı) kaydirigubbakcemile3nıye konusmuyorsun konussana susma dedı. o an durumdan sıyrılmak ıcın sen bağır bağır hamile hamile üz beni dedım:kedi: eşimin halı gözlerımın onunden gıtmıyor hala. bı sarıldı kı anlatamam. bitanem özür dılerım affet dedı. baba oluyorum yaa dıye bagırdı. eyvahedigeldismile ertesi gun tam annemleri arayacakken aşkım kan testı yapalım bu testler güvenlı olmayabılır dedım gıttık yaptırdık tabıkı hamıle değildim. :kedi: gercegı ancak 3 ay sonra söyledım gönlum razı olmadıhihoyyyt

:):):):))) :roflol::roflol:

şuan aklıma sadece 1 tanesi geldi ...
birgün ona kızgın olduğum bir günde netten bir üyelik alıyordum ...gizli soru en sevdiğiniz hayvan vardı bende eşimin adını yazmıştım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
birgün ona kızgın olduğum bir günde netten bir üyelik alıyordum ...gizli soru en sevdiğiniz hayvan vardı bende eşimin adını yazmıştım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy ne güldüm pandora Allah iyiliğini versin :roflol: bende fena halde kavga ettiğimiz ve burnumdan soluduğum bi gün net şifrelerimi değiştirmeye kalkmıştım girip didiklemesin merak etsin diye şifreyi öküz..x (onunadını yazmştım) :roflol: evlenmeden öncede yine kavga ettiğimiz bigün teldeki ' aşkım' yazısını odun diye değiştirmişliğim vardır :roflol: delikafadulden manyaklık tabiki ama kızgınlık anında yapılmış şeyler ... kaydirigubbakcemile3

Yine canımı çok sıktığı bi gün akşam 11 de dışarı attım kendimi çıkmadanda yanıma bi iki kıyafet aldım yüzümü bi daha göremiyceksin dedim telefonuda kapattım gidecek bi yer yok tabi, çarşıya indim gittim salak salak luna parkta oturdum ( bi tek orası kalabalıktı o saatte kaydirigubbakcemile3) sonra telefonu açtım artık nasıl hiç durmadan beni arıyorsa açar açmaz yine aradı bende açtım telefonu nerdesin öldüm meraktan saatlerdir arıyorum dedi bende lunaparkta çalan acayip yüksek sesli yabancı müziği kullanıp bardayım eğleniyorum yanımda tanımadığım erkekler var içiyoruz dedim sırf kudurtmak için kaydirigubbakcemile3 o beni delirtmişti çünkü o gün sinirden, sonrada telefonu kapattım saatlerce açmadım kaydirigubbakcemile3 aramadığı yer kalmamış sempatiksalakcinni deliye dönmüş heryeri aramış ayağa kaldırmış üzülmekten bitap düşmüş tabi bu arada sempatiksalakcinni sabaha karşı geldim eve yollarda kimsecikler yok korkudan dolmuş muavininden rica ettim eve kadar yanımda yürürmüsünüz diye sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 balkondan yanımda bi erkekle eve döndüğümü gördü yukarı çıktım kulaklarından dumanlar çıkacak şekilde kimdi o dedi bende sanane dedim artis artis diğer odaya geçtim sempatiksalakcinni ben öğrenirim nasılsa dedi silahı aldı akannehir (polis kendisi ) baktım iş ciddiye biniyor kuzu kuzu tuttum kolundan tamam gel anlatacam dedim anlattım üstüne bi ton laf yedim tabi sempatiksalakcinni bende ona söyledim bi sürü laf hem suçluym hem güçlü acayip bi geceydi ... sositososito

kocamla sevgiliyken beni kızdırmıştı onun dükkaındaydık. limonata içiyordum. limonatayı yüzün döktüm. bardağı da cama fırlattım. o da kolumu tuttu bende ona tükürdüm. kolumu bıraktı yüzünü tırmaladım. o da beni kucağına alıp arabaya kapatmıştı:)) çok şiddetli komediydi....alsanaalsanasmile

araba güneşin altındaydı ben saatlerce kilitli olduğumdan uyuya kalmıştım sonra beni eve getirmişti.

Benim çok var vallahi bi kere yine sinirden deliye döndüğüm bi gün nişan davetiyelerimiz yeni basılmıştı 500 tane filan hepsini un ufak olacak şekilde parça parça edip etrafa saçtım sempatiksalakcinni sırnaşık şey benim ona aldığım saati parfümü bibloları hepsini duvara çarpıp kırdım parçalarınıda odaya saçtım ( aklımca onu terkedecem benden hatıra hiçbşy kalmasın onda diye uğraşıyorum ) sonra kuzu kuzu odasını temizledi davetiyeleride bastırdı tabi ... sempatiksalakcinni delikafadulden

Allah iyiliğini versin emi delüüü:roflol:

bizde nişanlıyken birgün izmirde kordondayız deli gibi kavga ediyoruz.gitmek istiyorum bu beni bırakmıyor.sinirlenince gözü döner bişi görmez.bn deli gbi ağlıyorum tabi.heryerde insalar var bize bakıyorlar.tabi bu bni bırakmaynca bn bir çığlık basrsın imdaattt bni kaçırıolar die sonra bırktı git hadi dedi çektm gittim arkmdan takip ediomş bni yakaldı yine bn yürürken tabi bn yine başaldım deli bağırınmaya bi taksiye attı bni bn taksiciye dur incem diom eşim hayr devam sonra ilerde polis çevirmesi vardı durdurdu lar bizi bi bna bi eşime baktı polis indik filan kmliklerimizi istediler şoförü filan kenara çekip sorgulamaya başladılr bnmkinin halini görcktnz çok tısrtı ne olduğunu şaşırdı sonra dedim bn nişanlıyz biz kaçırmıor bni şikayetçimisin die sordulr bana o anda gözgöze geldk eşimle bn dedim hyr .sonra biriki nasihat etti polis memuru bize yolladı.tabi eşim hıçkırarak ağlamaya başlamştı sonra ve ben çok üzülmştm.onun ağlamasına dayanamadım.

gece gece çok güldüm yaa sırnaşık şey

biz sureklı yasıyoruz bı tanesını anlatım esımle sevgılıyken bıgun acayıp kavga etmıstık geldı benı aldı ozur falan derken barıstık arka koltuga bı döndüm kırmızı bir şal bu kımın dedım bılmıyorum arabayı bugun abime ermıstım dedı tabı delırdım otobanın ortasında fırlattım şalı laf aramızda şalda cok guzeldi benı hemn eve bırak dedım cok sınırlenmıstım ıkı gun hıc acmadım tlfları sonra konuscaz illla dedı gercegı abısınden ogrendım aslında o şal abısının esınmıs şalını arıyomus kadıncagız bende dedım otobanın ortasında bı yerlerde hahahhayy gıttı guzelım şal suan eltımle konusup gulerız ama o hala şalının pesınde komıktı yaa

akşam vakti alışveriş merkezine gidip kendime ziyafet çekmiştim oda deli gibi beni aramıştı ohhh iyi yapmıştım:umursamaz:

offf yazamam burada ama en son yaptıgım cok sevdıgım bır kıyafetımı kıskanclık konusu oldugu için parçalamak ben kıyafetı parcaladım ama gece uzun oldu o benı daha beter parcaladı:umursamaz:

ailece tatile gitmisiz ablamlar kardesim felan
neyse biz gece yemekte birbirimize laf sokmaya basladik neyse odaya ciktik tabi kavga uzadida uzadi sonra baristik ama ben hirsimi bir türlü alamamistim sabah oldu kahvaltiya inicez sen git bende birazdan iniyorum diyip esimi yolladim asagi indigimde esmin yeni aldigi marka bi tisörtü vardi tabi ben 55 kilo esimin tisörtü cuval gibi üzerimde ablamalr falan sok tabi ne bu kilik bende dedimki dun omuzlarim yandi bugun bununla gezicem tabi esim yorum bile yapamadi ve ben bütün gün denize bile o tisörtle girdim tisörtün halini siz düsünün artikbilmiyorumkismile

daha esimle yeni evliyiz bir alisveris merkezinde geziyoruz gözümüze kültabaklari carpti esimde dediki alalim bi tane bende ok dedim neyse ben diyorum bu olacak esim dior bu olacak en sonunda ben diyorum tamam senin dedigin olsun esim diyor yok senin dedigin olacak tabi sinirler tepeme cikti oradan ikimizinde begenmedigi bir küllük aldik iste yol boyunca ikimizde konusmadik eve girer girmez ben banyonun kapisini actim elimdeki kültabagini yere firlattim banyo tuzla buz olmustukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…