Canım seni gene eşin düşünmüş benim eşim köpeklere yem olacağımı bilse değil aramak merak bile etmez, ayaklarını uzatır spor programı ya da national georaphic izler ya da fosur fosur uyur :çok üzgünüm:
benim eşimde bnden habersiz bi akrabamıza kredi kartını vermişti oda saolsun nakit para çekmiş ve ödememişti tabi sonra biz ödedikk ozamn ögrenince çok kızmıştım ve kafasına terlik fıralatmıştım tamam biraz abrattım ama cok sinirlenmiştimklava: zaten oda son oldu oda hatasını anladı ve bana sormadan artık hiç kimseye hiçbişeyni vermez sıkıysa versin artık oyarım onu klava: ]
gece gece güldürdünüz benı kızlar ya allahta sizleri güldürsün.opuyorumnanaktan benımde birkaç olayım var bırını anlatayım. gercı bıraz kötü oldu ama neyse. birgün eşimle kavga ettık cok sacma bır nedenden. fındık kabugunu bıle doldurmazdı aslında her neyse. bagırdı bana ben hıc sesımı cıkarmıyorum (çünkü suc bendeydı) kaydirigubbakcemile3nıye konusmuyorsun konussana susma dedı. o an durumdan sıyrılmak ıcın sen bağır bağır hamile hamile üz beni dedım:kedi: eşimin halı gözlerımın onunden gıtmıyor hala. bı sarıldı kı anlatamam. bitanem özür dılerım affet dedı. baba oluyorum yaa dıye bagırdı. eyvahedigeldismile ertesi gun tam annemleri arayacakken aşkım kan testı yapalım bu testler güvenlı olmayabılır dedım gıttık yaptırdık tabıkı hamıle değildim. :kedi: gercegı ancak 3 ay sonra söyledım gönlum razı olmadıhihoyyyt
şuan aklıma sadece 1 tanesi geldi ...
birgün ona kızgın olduğum bir günde netten bir üyelik alıyordum ...gizli soru en sevdiğiniz hayvan vardı bende eşimin adını yazmıştım kaydirigubbakcemile3
birgün ona kızgın olduğum bir günde netten bir üyelik alıyordum ...gizli soru en sevdiğiniz hayvan vardı bende eşimin adını yazmıştım kaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini versin emi delüüü:roflol:şuan aklıma sadece 1 tanesi geldi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?