• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ne kadar güveniyorsunuz

Hytagac

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
701
842
23
29
Merhaba hanımlar size sorum şu eşinize ne kadar güveniyorsunuz yani sizden bir şeyler gizlediğini düşünüyor musunuz ? Mesela sizden habersiz ailesine destek olmasını her gün sizden habersiz kardeşini işten eve bırakmasını ( ustelik bu kardeş hak istedi arabadan hakkı da aldı ona rağmen) sizden gizli yapsa tepkiniz ne olurdu..

Merhaba hanımlar size sorum şu eşinize ne kadar güveniyorsunuz yani sizden bir şeyler gizlediğini düşünüyor musunuz ? Mesela sizden habersiz ailesine destek olmasını her gün sizden habersiz kardeşini işten eve bırakmasını ( ustelik bu kardeş hak istedi arabadan hakkı da aldı ona rağmen) sizden gizli yapsa tepkiniz ne olurdu..
Elime bu konularda çok güvenirim ailesine yada aileme maddi bir destek yada öyle gezme tozma birşey olsa ilk bana söyler onaylarsam yapar ki zaten karışmam da ailesi yapsın bendr aileme yaparım oda karışmaz ama habersiz yapsa kıyamet kopar sonuçta biz aileyiz

Bu tip şeyleri benden gizli yapmaz çünkü sorun etmem. Ailesi için yapmak istediği her şeyi yapabilir. Gizlemesini gerektiren bir durum olmaz.

bu dediklerini yapacağını düşünmüyorum. Biz hayatta her şeyimizi paylaşırız. Maddi konularda eşlerin parada hakkı olduğunu düşünür ve hakkıma girmez. Kardeşini her gün bıraksa sanırım normal şartlarda karışmazdım ama pay isteyip hak almışsa kendine araba alsın . Tüm bunları yapsa çıldırırdım baktım kendini savunuyor ve devam edecek boşanmaya giderdi hata olduğunu söyleyip yapmayacaksa da tüm maaşını getirmesini söylerdim. Benden gizli tek kuruş alamazdı ailesiyle de konuşurdum .Tabi böyle bir evlilik bilmiyorum ağızda kekremsi bir tat bırakır

Elime bu konularda çok güvenirim ailesine yada aileme maddi bir destek yada öyle gezme tozma birşey olsa ilk bana söyler onaylarsam yapar ki zaten karışmam da ailesi yapsın bendr aileme yaparım oda karışmaz ama habersiz yapsa kıyamet kopar sonuçta biz aile

Yapilan yardimlar aile butcemizi sarsmiyorsa sorun etmezdim.
Kardesinide eve birakabilir. Atıyorum kardeşi bana ciddi bir saygısızlık yaptiysa esimin samimi olmasindan rahatsizlik duyardim.
Arabadaki hak olayini anlayamadim.
Cok yuzeysel yazmissiniz konuya.
Biz evlendik kardeşi arabadan hak istedi bizde verdik hakkı almasına rağmen eşim onu goturup getiriyor

bu dediklerini yapacağını düşünmüyorum. Biz hayatta her şeyimizi paylaşırız. Maddi konularda eşlerin parada hakkı olduğunu düşünür ve hakkıma girmez. Kardeşini her gün bıraksa sanırım normal şartlarda karışmazdım ama pay isteyip hak almışsa kendine araba alsın . Tüm bunları yapsa çıldırırdım baktım kendini savunuyor ve devam edecek boşanmaya giderdi hata olduğunu söyleyip yapmayacaksa da tüm maaşını getirmesini söylerdim. Benden gizli tek kuruş alamazdı ailesiyle de konuşurdum .Tabi böyle bir evlilik bilmiyorum ağızda kekremsi bir tat bırakır
Evet kardeş arabadan hak aldı ama hala maşallah biniyor eşim onu bırakıyor yani nasıl bir yöntem bulucam bilmiyorm

Babaları almış arabayı eşim sonra arabasını büyütmüş daha iyi model almış babam aldı ilk arabayı diye hak istendi

Bir anne olarak yazayım. Cocuklarimdan birine araba alıyorsam digerinede almam gerekir. Alamiyorsam da 1 arabayi iki cocuguma bolustururum. Bu abes degil ki

Biz evlendik kardeşi arabadan hak istedi bizde verdik hakkı almasına rağmen eşim onu goturup getiriyor
Kardeşi yada ailesi destek mi oldu araba alırken hakkı nasıl elde etti ben orayı anlamadım?

Babaları almış arabayı eşim sonra arabasını büyütmüş daha iyi model almış babam aldı ilk arabayı diye hak istendi
Ne güzel işmiş ya ozaman babalarının arasının değeri neyse onu ikiye bölüp verseydi eşiniz bu durumda haklısın bende bırakmasını istemezdim ve böyle iyi bir abiye de hak mak meselesi yapılmaz ya adam hakkını aldığı halde hala bırakıyorsa helal olsun

Benden bir şey gizlemez. Gizlemesi gereken tepkiler vermiyorum. Kendimce doğru olanı söylüyorum beni karistirmadigi çocuğumun rızkını harharman yapmadığı sürece de kardesini alıp bırakmasına karışmam. Ama bu benim kocam için geçerli. Aynı şekilde o da bana ve aile ilişkilerime saygılı.

Evet kardeş arabadan hak aldı ama hala maşallah biniyor eşim onu bırakıyor yani nasıl bir yöntem bulucam bilmiyorm
Parasını vermeyen arabanıza binemiyor mu? Belediye otobüsü mü bu 😂

E doğru olan bu zaten, siz neye sinirleniyorsunuz ki? Hakkını size mi hibe etseydi?

Bir anne olarak yazayım. Cocuklarimdan birine araba alıyorsam digerinede almam gerekir. Alamiyorsam da 1 arabayi iki cocuguma bolustururum. Bu abes degi

Bir anne olarak yazayım. Cocuklarimdan birine araba alıyorsam digerinede almam gerekir. Alamiyorsam da 1 arabayi iki cocuguma bolustururum. Bu abes degil ki
İlk araba babası almış eşim sonra yükseltmiş modelini ama hak da verildi zaten hakkı alıp hala bu şekilde olması beni rahatsz ediyor sadece

Yok babaları almış arabayı vaktinde o yüzden hak istedi
Iyi de hakkı var zaten arabada. Baba ikisinin de babası. Arabada ikisinin de hakkı var. Hatta başka kardeşleri varsa onun da hakkı var.

Soruya gelecek olursam eşim ailesiyle ne yapıyor ne ediyor haberim bile yok cünkü bana ne.

Son düzenleme:
Komşu komşuyu getirip götürüyor bu kadar abartıp kocanizla ilişkinizi niye zedeliyorsunuz ki ?

Back
X