• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ne kadar güveniyorsunuz

Merhaba hanımlar size sorum şu eşinize ne kadar güveniyorsunuz yani sizden bir şeyler gizlediğini düşünüyor musunuz ? Mesela sizden habersiz ailesine destek olmasını her gün sizden habersiz kardeşini işten eve bırakmasını ( ustelik bu kardeş hak istedi arabadan hakkı da aldı ona rağmen) sizden gizli yapsa tepkiniz ne olurdu..
Şuanki güncel konum çok yoruldum ve akışına bıraktım

Artk o kadar yoruldum ki inannin konusmadjm cnku haklı da çıkmayacağım. Benim ayrılık sürecimde eşim bana pijama almıştı inanır mısınız ben yokum bosaniyorm diye pijamami kardeşine vermis o almış hatta bedeni olmams ona başka benden alınmış yani artk öyle şeyler görüyorum ki susuyorum ne var bunda dicek

Bu araba yükseltme meselesi eşim bekarken kendi yükseltmiş ben yoktum kendi parasiyla yukseltmis evlenince yükseltilmesdi. herkes hakkını alirdi düğün borcu olandan adamdan sıfır destek olmusken hemen hak istenmesiyle yaranilmaz tabi ki
Diğer mesajımda da yazmıştım yine yazıyorum, bu yaşananlarda tek suçlu eşiniz, görümceniz hakkını ister hakkını isterken yeni evli borcu var hesabı yapmak zorunda değil, bunun hesabını eşiniz yapacaktı vaktiyle arabayı satıp yeni model alırken kardeşinin hakkını verecekti, vermemiş kadın da düğünden sonra istemiş o zaman eşiniz şu an borçlarım var kendimi toparlayayım öderim diyecekti, bunun yerine ne yapmış size aldığı altınları isteyip ödemiş, boşanıyorsunuz diye kalkmış sizin pijamanızı kardeşine vermiş, sizden gizli borç yapıp ailesine bir şeyler almış, sakin kafayla tekrar düşünürseniz tek kabahatlinin eşiniz olduğunu anlayacaksınız.

Siz eşimle iyi anlaşıyorum sorun 3. şahıslarda diye düşünüyorsunuz ama öyle değil, adam sizi ailesi olarak görmüyor ki 🤷‍♀️

Boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz ama hata yapmışsınız, eşinizin önceliği her zaman annesi ve kardeşi olacak, altınlarınıza da yazık olmuş üzerinde hiçbir hak iddia edemeyeceğiniz araba için gitmiş hepsi.

Araba yükseltme meselensii nerde çıktı anlamadım taa eşim evlenmeden 10 yıl önce ben yokken yuklsetmis yani evlenince değil. Üstelik kocama çok şey dedim tartışmalar oldu yani tek görünceye laf demiyorum ben

Ben de onu diyorum işte, tee o zaman parası varken arabayı yükselteceğine kardeşinin payını verseydi.
Belki kadın defalarca istedi, eşiniz yıllarca param yok, arabayı yükselttim borcum var deyip durdu. Evlilik arefesinde de "evleniyorum masrafım var, düğünden sonra altınlarla öderim" demiştir büyük ihtimalle.
Kadın hakkını istedi diye niye suçlu oluyor ki? Sizin evliliğinizin yıllanmasını beklemek zorunda değil.

Daha önce örnekleri olduğunda dogrudan hic uzatmadan gelip bana söylediği, izin istedigi icin maddi konularda guveniyorum tabi. Onun haricinde dr ailesi zaten uzakta. Ama oyle seylerden kendisi de pek hoslanmaz
O yuzden guveniyorum tabi ki

Biz evlendik kardeşi arabadan hak istedi bizde verdik hakkı almasına rağmen eşim onu goturup getiriyor
sizden gizli mi yaptı bunu yoksa biliyor musunuz?
eşinizin yolunu uzatıyor mu kardeşini alıp götürmesi falan

maddi yardım yapıyorsa sizin ekonomiyi etkiliyor mu
sizden gizli yapıyorsa sıkıntı

Eş tarafı istediği kadar uyanıklık yapabilir. Burada suçlu eşiniz. Görümce olmaz kayın olur, kayın olmaz kuzen olur. Mutlaka biri dadanır. Seni bu duruma sokan eşin. Kendi demiştir evlenince altınları veririm. Sen kondurmuyorsun ama emin ol planları senin adam yapıyor. Senin pijamayı görümce nereden öğrendi? Eşin demiştir görümcene sana vereyim diye.

Ben daha beterini gördüm eşimden ve ailesinden. Başlarda takan biri değildim, çok keyfine, laylaylom bir insanım, aman ne yaparlarsa yapsınlar dedim ama baktım benim görmezden gelmemi eş ailesi kerizlik sanıyor ve bana karşı edepsizleşiyor. Taleplerin ardı arkası kesilmiyor. (Bir de benden bekleniyor çoğu) Eşimde her şey yolunda sanıyor. Yakında böbreğimi filan isterlerdi. 😂 Eşimi karşıma aldım. Tek hakkın var paşa hazretleri, dedim. Benim senden önceki yaşantım misler gibiydi. Hiç zorlanmam, dünyalar da başıma yıkılmaz. Ama sen bu kerizlikle çok sürünürsün. Ciddi olduğumu bildiğinden bir daha bana sormadan büyük işlere kalkışmadı. Ufak tefekler sıkıntı değil tabi. Onu da yapsam ailesini çekemiyor olurdum.
Uzun oldu ama evlilik öncesi alınan arabaya altın vermişsin. Buna susup arabayla görümceyi bırakmasına karışırsan seni ciddiye almaz. Gidip tekrar dönersen seni ciddiye almaz. Büyük meselelerde susup küçük işler peşine düşme. Baktın olmuyor koy gitsin tekmeyi. Ne uğraşıyon?

Gelinin altinlariyla araba hakkını aldı bı zahmet az yüz lazım öyle her de binmeye diye dusunuyorm
vermeseydiniz altınlarınızı
görümcenizin hakkını eşiniz evlenmeden verseydi

bence eşiniz evlenince altınlardan veririm hakkını dedi size hiç sormadan
kız tabi hakkını alacak hiç kusura bakmayın
eşinize sordunuz mu neye güvenip veriyorsun kardeşine hakkını diye

abisinin arabasına da biner gayet

Arabada parası olmayan binemiyor mu ne saçma bir düşünce.

Ben eşime güvenirim mesela yanlış da yapsa bana söyler çünkü ben de kızsam da asla ona aşırı tepki göstermem.

Eşimin erkek yeğeni var, gece biri yanında rahatsızlanmış 26 yaşındaki kocaman adam eşimi arıyor napiyim diye. -evli ve çocuğu var- ambulansı ara dedi yani yakında değiliz ki aramızda 1.5 saat var burdan napabilriz. Amaçları ilgi çekmek mi, bak dayım benim yanımda demek mi bilemiyorum ama biz birbirimizi asla sevemedik muhtemelen ondan yapıyor 😄
Valla açık açık senin baban yokmu ihtiyaçlarını söyleyeceğin dedim ama nafile☺ bu ilgi çekmek için ise insan dayısının huzUrunu neden kaçırır ki. Akşam akşam eşim bana yalan söyleyerek kart ödeyeceğim diye gitti sevgililer gününde gezen yğenini durağa bıraktı. Sahil ilçesindeyiz bu sezonda ıssız alkolik lerin yolsuz insanların olduğu deniz kenarında dururken sıkıntı yok ama ordan köye geçen durağa gitmesi sıkıntı
Benim kızım yapsa yeminle kızardım

Back
X