eşinize oryantal oynarmısınız ?

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
kızlar yaa eşiniz hiç dedimi oryantel oyna diye tabi evde sadece eşinizin karşısında...peki bilmiyorsak ne yapıcaz ....eşiniz istiyor diye öğrenmeye çalıştınızmı hiç...kimisi dansöz kıyafeti alıp öyle oynuyormuş bide ay ne cilveli hatunlar var diyorum valla ben becerirmiyim acaba diyorum kendimce ..ama çok güzel bişey yaa ...eşlerimiz bayılır heralde buna...yarın bigün evlenirsem fikir olsun...ay beceremeyince ortaya çıkıcak görüntüleri düşünemiyorum tabi oryanteli becerince çok da güzel olur heralde gerçekten merak ediyorum eşler bunu illaki istermi...

ben oryantel oynayabiliyorum ama bunucok yakin bayan arkadaslarimin yaninda yapiyorum sadece...
sevgilimin yaninda oryantel oynamam diye dusunuyorum
ama evlendikte sonraonunla herseyini, geceni gunuduzunu her anini
paylasan biri olduktan sonra oynayabilirim :))

eşim hiç öyle bir istekte bulunmadı.Bulunsaydı da oynamazdım zaten çünkü bilmiyorum,ama bilseydim ve isteseydi oynardım.

Ayy canım böyle soruları nerden buluyorsun :97:

Yok ben almim :79: Hiç anlamamışımdır düğün vs. gecelerde şakkıdı şakkıdı oynayanları, niyeyse komik geliyor bana o görüntü:)

Oynamaz mıyııııızzz , oryantel ne ki ; salsa , çayda çıra , teke zortlatması vs vs ...

Daha da neler , alemsiniz yaaaa

hiç yetenekli degilim o konularda :) ama yalnızken arada omuz oynatırım mest olur orasıda ayrı :)

valla oynamak ısterım ama tek basıma komık olur yaa ama bılemıyorum ısterse bıraz duraksarım cunku tek basıma ama yok yk ben oynarım roman havası oynadgıma gore onu da oynarım tek basma .

bi cok erkek böyle seylerden gercekten hoslaniyor kanitlanmis bir sey bu zaten haberlerde duymustum ben evli degilim ama evli oldugumda o istese oynardim

karsısına gecıp bı basıma oynayamam...
ama bu konuda erkek arkdasımla cok uyumluyuzdur:) ben bayılırım oynamaya(kurtluyum bıraz) onun da benden asagı kalır yanı yoktur masallah guzel gobek atar :))))) karsılıklı oynarız bı guzel

canim bende oryantal oyniyabiliyorum, sevgilimde bayilir kiyafet almak ister bana :26:.. hic daha görmedi ama herzaman israr eder göster diye.. bende hep gecistiririm , evlenince yaparim diye düsünüyorum zaten benim sevgilim baska tür danslarda istiyor benden hahahaha evlenince bakicazzzzzzzzz artik diyorum hep

Kendimi öyle düsünüyorumda; aksam cekirdek citleyip cayimizi icerken kocis hadi laylay kalk bi oyna diyomus ben basliyomusum sakkidi sakkidi göbek atmaya

yok bana göre degil delimiyim ayol tek basima oyniycam

Canım eşler bunu illa ki ister mi yazmışsın ama ben çevremde hiç böyle bir talebi olan erkek görmedim duymadım, bence çoğu erkeğin de hoşuna filan gitmez nikahlı karısının dansöz kılığına girmesi sadece ona özel bile olsa adama ters gelir, sanmıyorum yani. Çok nadirdir bir erkeğin böyle bir taleple gelmesi ve bundan hoşlanması. Senin aklına nereden geldi ki?

Son düzenleme:
ben çok süper oynarım yakın kankalarıma ben öğretiyorum oynmayı :))

ama kocamın karşısında oynarmıyım bilemiyorum utanırmışım gibi geliyo ama utangaçlığımı yenersem oynarım herhalde nutku tutulur acayip seksi oynarım ee yetenek işi biiraz ..

Son düzenleme:
bütün erkeklerin isteyeceğini nerden çıkardınız.isteyen istisnadır bence.siz televizyonu çok izliyorsunuz galiba

isterse, aşkımla oynarım valla baş başayken. açarız müziği o karşımda dursun yeter ben oynarım

benim kocişte istemedi öle bişey zatı güzel bir müzik çaldımı beraber oyanarık deli gibi evde bir başımıza karşılıklı göbek atarız. çingenelik var ruhumuzda herhal

bütün erkekler istemez bunu.hatta ben hiç duymadım böyle birşey.evli değilim ama evlendiğimde isterse oynarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…