eşinize oryantal oynarmısınız ?

kız herseyın fazlası zarar dıye bosuna dememıs buyuk buyuk buyuk dedelerımız :))))
ben otursam bıle herıf kalkıyor :)))) belıne de ceketı takıyoruz ooohhh sagdan soldan :)))))

o barfıks cekerkene bende gobek atayıııımmmmmmmm
feristah ın fantazılerını bıle gectı bu

ya koptum şuanda çok gülüyorum ay sen çok yaşa ay sen oryantel oynuyon adam yerde şınav çekio allahım fanteziye bak gerçekten feriştahın fantezilerini geçti ...bismillah
yok bacım diyom ya sırayla bikaç gün sonra çeksin o şınavı mekiği

Son düzenleme:
Dansöz kıyafetiyle değil ama normal oynayabilirim şıkıdım şıkıdım.
Ama her zaman değil arada ve karşılıklı olursa ancak.

:118:

edele ve dipppdiri füçut fentesisiii

feriştah yaaaa idolümmmm :)))))))))))))))))))))))))))

Eski balerinim ben ,onu da yaparım.
Lirik dans da çok güzel ama.

kız sende ne cevherler varmıs bak bak baaaaaaaakkkkk :82: baleleeeeerrr lırık danslaaarrr tangolaaaarrrr ooohh yasadı enıste yasadııı

dogru adam sınav cekerken bı de bana bakacak dıye sakatlanmasın

güsel oynanırsa eğer,abartıp striptiz direği alır gelirlermiş eve bi dee ay

çok başarılı olmamak gerek zannımca sanırım heraldem:90:

Dansöz kıyafeti dediniz de aklıma geldi.Lisede bizim sınıfta bir kız vardı,bir gün okula geldi gözü mor.Meğer dansöz kıyafeti diktirmiş,abisi de görünce '' Bu ne,dansöz mü olacaksın başımıza?'' diye kızı dövmüştü.Gülüncek bir durum değil;ama basmıştım kahkahayı.Kız zaar dansözlüğe özeniyordu,samimiyetim yoktu kendisi ile.:92:

abooooooooooowwwwwww benım kı aska geldı mı alır ceketı takar belıneeeeeee
aboooooooooooowwwwww sopar la benım herıf

heheheheh :)))))) adamları alıştırırsak masayada çıkartırlar bizi walla :))) ay düşünemiyorum öyle masada kendimi şipidik şipidik

ay bızde kucukken yılbası tatılınde bır otele gıtmıstık cok yakın aıle dostlarımızla..onlarında kızı vardı benımle yasıt..neyse annemler otelın eglence kısmında eglenıyorlar bızde kızla oda da takılıyoruz..hadı dedık annemlerın yanına gıdelım..bı gıttık bızımkıler cosmus,arkadasımın annesı sahneye cıkmıs dansozle karsılıklı gobek atıyor,benım arkdas basladı mı aglamaya 'annem dansoz olduuuuuuuuu annem dansoz olduuuuuuuuu' dıye kızı zor ıkna etmıstı annemler

ya ööle hanım hanımcık oynamayı demiyo yellow sanırım,bööle hane yılan gibi kıvrım kıvrım sexü bi danstan bahsediyo galbamfena yaneee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…