eşinize oryantal oynarmısınız ?

dugunlerde milletin onunde oynuyom askimin onundemi oynamayimm
zaten muzige dayanamam ne tarz olursa olsun, ortamda musaitse hemen baslarimm
bi gun oynamistik beraber oryantal e benzer bisey
hic unutmam ilk defa onun yaninda oynamistim
ayy nasilda utanmistim hicte utanmazdim normaldee
sonra bi basladim durduramadi beni
sok oldu cocuk
ismail yk nin bi sarkisindada oynamistik "haydi bastir" da
her defasinda bu muzigi duyunca hatirlatiyo

küçük yaşlardan beri evde hep oynadığım için cok iyiyimdir bu konuda :)kendiside istemişti oynamamı öyle bir oynadım ki kendinden geçmişti:)

Yellowbomb ben daha ozelden mesaj atamiyorum canim. Ben oynarken kot can etegim vardi onu giyerdim bazen touplu ayakkabida giyerdim ama zor oluyodu onlarla oynamak. Bir ara oryantal kiyafeti almayi dusunustumde alinca guzel bisey almak lazim e birazda pahaliydi oyle kaldi. Ama dans ederken hareketlerini guzel gosterecek biseyler giymek lazim bence ne oldugu onemli degil, tayt olur, etek olur.. Video izlemenin bayagi faydasi oluyo ben Tanyeli'nin egitim icin hazirladigi videolarini izliyodum iki CD'den olusuyodu hareketleri tek tek gosteriyodu onu bulmaya calisabilirsin. Ayna karsisinda pratik yapabilirsin.

kiz ruya ne cevherler varmis sende hee
ortak bi yonumuz cikti desene

Kendimi öyle düsünüyorumda; aksam cekirdek citleyip cayimizi icerken kocis hadi laylay kalk bi oyna diyomus ben basliyomusum sakkidi sakkidi göbek atmaya

yok bana göre degil delimiyim ayol tek basima oyniycam

laylay inanamıyorum koptum şuanda
Allahım çok kötüyüm inanılmaz komiğime gitti yaaaa

konu komıik ama benim eşim de çook sever ama uzun sürmuyo oynamalarım ıkı göbek o kadar sonra utanıyorum yaa zaten yetiyii

Oynamayı çok severim ben Gündüz şarkı açıp evin içinde tek başına bile göbek atarım
Eşim hiç sevmez .Oynayan kadına tahammülü yokmuş.Yanında oynamamaya çalışıyorum bende

Benim eşim cilveden uzak böyle sadeliğin adamı anlayamıyorum onu bazen:97:

Ben iki yillik evliyim esim yabanci valla ben oynadim bi kereDDD Oryanteli hic sevmem cokda beceremem ama koydum Shakirayi singirtili birde kemer vardi oyandim vallahide billahideDD Cok begendi, etkilendi, deli oldu , bayildiDD Yabanci oldugu icin hosuna gitmis olabilir bir dahada yapmam zatenDDDD ilk ve son oldu iste ama eglenceliydi

Arabada son ses müzik dinlerken bazı zaman kendimizden geçip kafa sallayıp koptuğumuz oluyor ama oryantal fln bana göre değil .Kusura bakmasın kimsenin karsına geçip oyun oynayamam .

arkadaşlar merhaba sitede yeniyim ve konuya cevap vermek istedim :)

ben nişanlıma oryantal yaptım :) oynadım:) çok çok hoşuna gitti :))

slm evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor 5.seneye gircez nasipse bende dansöz kıyafeti alıp ogece yani yıldönümümüzde oynamayı düşünüyorum oryantali pek beceremem ama kıyafetle kıvırırım diye düşünüyorum eşlere arada böle süprizler yapmak lazım biraz cilve biraz naz etkilenmeyecek erkek yoktur bence

canım neden dansöz kıyafeti alıyorsun?
bence hoş dansa uygun bir elbise daha sıcak samimi olacaktır
kendi adıma dansöz kıyafeti çok itici duruyo
ona yakın bi kombin yapabilirsin bence
rahat bi kısa etek bile olabilir
dansöz kıyafetine hayır diyorum ben

Becerebilsem hiç durmam =))
Tabi biraz da arz-talep meselesi
Ama zaten sevgilicimle düğünden önce dans kursuna gitmeyi düşünüyoruz. Orada öğreniciim her bişeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…