- Konu Sahibi yellowbomb
-
kızlarrrrrrrrrr
yılbaşıııı geliiiyy oryantelin tam zamanıbu fırsat kaçmazz
dugunlerde milletin onunde oynuyom askimin onundemi oynamayimm
zaten muzige dayanamam ne tarz olursa olsun, ortamda musaitse hemen baslarimm
bi gun oynamistik beraber oryantal e benzer bisey
hic unutmam ilk defa onun yaninda oynamistim
ayy nasilda utanmistim hicte utanmazdim normaldee
sonra bi basladim durduramadi beni
sok oldu cocuk
ismail yk nin bi sarkisindada oynamistik "haydi bastir" da
her defasinda bu muzigi duyunca hatirlatiyo
Kendimi öyle düsünüyorumda; aksam cekirdek citleyip cayimizi icerken kocis hadi laylay kalk bi oyna diyomus ben basliyomusum sakkidi sakkidi göbek atmaya
yok bana göre degil delimiyim ayol tek basima oyniycam
kızlar yaa eşiniz hiç dedimi oryantel oyna diye tabi evde sadece eşinizin karşısında...peki bilmiyorsak ne yapıcaz ....eşiniz istiyor diye öğrenmeye çalıştınızmı hiç...kimisi dansöz kıyafeti alıp öyle oynuyormuş bide ay ne cilveli hatunlar var diyorumvalla ben becerirmiyim acaba diyorum kendimce ..ama çok güzel bişey yaa ...eşlerimiz bayılır heralde buna...yarın bigün evlenirsem fikir olsun...ay beceremeyince ortaya çıkıcak görüntüleri düşünemiyorum tabi oryanteli becerince çok da güzel olur heralde gerçekten merak ediyorum eşler bunu illaki istermi...
evlimisin canım
istek gelmedi demek hiç
sende aniden yapıver adam şok olsun
slm evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor 5.seneye gircez nasipse bende dansöz kıyafeti alıp ogece yani yıldönümümüzde oynamayı düşünüyorum oryantali pek beceremem ama kıyafetle kıvırırım diye düşünüyorum eşlere arada böle süprizler yapmak lazım biraz cilve biraz naz etkilenmeyecek erkek yoktur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?