- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.091
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi yellowbomb
-
evet ben çok duyuyorum bunu etrafda o yüzden aklıma düştübi cok erkek böyle seylerden gercekten hoslaniyor kanitlanmis bir sey bu zaten haberlerde duymustum ben evli degilim ama evli oldugumda o istese oynardim
ayy gerçekmi kız banada öğretsene yaa bende biracık bişeler yapıyorum ama çok da değil çok isterdim oryantel oynamayı oo seninki şimdiden istiyosa evlenince seni hergece oynatır bacımcanim bende oryantal oyniyabiliyorum, sevgilimde bayilir kiyafet almak ister bana :26:.. hic daha görmedi ama herzaman israr eder göster diye.. bende hep gecistiririm, evlenince yaparim diye düsünüyorum zaten benim sevgilim baska tür danslarda istiyor benden hahahaha evlenince bakicazzzzzzzzz artik diyorum hep
canım ben çok duyar oldum son zamanlarda yani adam elin dansözüne bakacağına kendi karısına bakmak istiyomuş duydum yani nette falanda karşılaştım.biz bile bakıoz oryantellereCanım eşler bunu illa ki ister mi yazmışsın ama ben çevremde hiç böyle bir talebi olan erkek görmedim duymadım, bence çoğu erkeğin de hoşuna filan gitmez nikahlı karısının dansöz kılığına girmesi sadece ona özel bile olsa adama ters gelir, sanmıyorum yani. Çok nadirdir bir erkeğin böyle bir taleple gelmesi ve bundan hoşlanması. Senin aklına nereden geldi ki?
ayy banada öğretsene yaa çok seviyorum oryanteli evet çok seksi gelio banadaben çok süper oynarım yakın kankalarıma ben öğretiyorum oynmayı :))
ama kocamın karşısında oynarmıyım bilemiyorum utanırmışım gibi geliyo ama utangaçlığımı yenersem oynarım herhalde nutku tutulur acayip seksi oynarım ee yetenek işi biiraz ..
Oynarim tabiki ohhh ohhh :92:
karsısına gecıp bı basıma oynayamam...
ama bu konuda erkek arkdasımla cok uyumluyuzdur:) ben bayılırım oynamaya(kurtluyum bıraz) onun da benden asagı kalır yanı yoktur masallah guzel gobek atar :))))) karsılıklı oynarız bı guzel
Ben bale yapıyorum.:76:
ben eşime bazen böyle jestler yaparım.aklıma düşürdün bir arada yine yapsam iyi olacak
ta evliliğimizin başlarında böyle masayı en sevdiğimiz yiyeceklerle aburla cuburla doldurup,içki alıp böyle seksü bir gece yaşamıştık hala arada hatırlar.bir de yılbaşında yapmıştık aynısını,onda da ben çok zevk almıştım.biraz oryantal sonrası romantik dansa geçmiştik sonrası da malum.epey oldu yine hazırlayım eşime böyle bir gece.:97:
yaw bale seksi değil bacım adam etkilenirmiki baleden
Her erkek hoşlanır diye bir kaide yok.
11 senelik evliliğimde de eşime özel oryantal gösterisi yapmadım..
Başka şeyler yapıyorum ben, eşimin bu güne kadar benden özel oryantal talebi olmadı, olsaydı yapardım belki.
Göbek dansı bana itici gelmiştir oldum olası.Bale tercihim.Tango'da olur bak.:86:
yellowbomb konularınıza bayılıyorum :))
katılıyorum gülmekten:))))))
Göbek dansı bana itici gelmiştir oldum olası.Bale tercihim.Tango'da olur bak.:86:
bnimki istemez
hele bi istesin
dabsözlere çok mu baktın diye küserim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?