eşinize oryantal oynarmısınız ?

bi cok erkek böyle seylerden gercekten hoslaniyor kanitlanmis bir sey bu zaten haberlerde duymustum ben evli degilim ama evli oldugumda o istese oynardim
evet ben çok duyuyorum bunu etrafda o yüzden aklıma düştü
ayy gerçekmi kız banada öğretsene yaa bende biracık bişeler yapıyorum ama çok da değil çok isterdim oryantel oynamayı oo seninki şimdiden istiyosa evlenince seni hergece oynatır bacım oyna valla seninki sevio demekki
canım ben çok duyar oldum son zamanlarda yani adam elin dansözüne bakacağına kendi karısına bakmak istiyomuş duydum yani nette falanda karşılaştım.biz bile bakıoz oryantellere
ayy banada öğretsene yaa çok seviyorum oryanteli evet çok seksi gelio banada
Oynarim tabiki ohhh ohhh :92:

ayy süpersin yaaa

evlı degılım ama oynardım zaten severım oynamayı sıkkıdı sıkkıdııııı...
valla kırk yıl dusunsem aklıma gelmez boyle bır soru

ay canım ne kadarda guzel benım sevgılım bıraz odun kıpırdartmaz bıyerını utanmasa tuvalete bıle arabayla gıder oynamak nerde o nerdeeee.

ama bende tam tersı gobıs atmaya bayılırımmm.ahhh ahhh nerdende buluyor benı bu odunlarrr

ben eşime bazen böyle jestler yaparım.aklıma düşürdün bir arada yine yapsam iyi olacak
ta evliliğimizin başlarında böyle masayı en sevdiğimiz yiyeceklerle aburla cuburla doldurup,içki alıp böyle seksü bir gece yaşamıştık hala arada hatırlar.bir de yılbaşında yapmıştık aynısını,onda da ben çok zevk almıştım.biraz oryantal sonrası romantik dansa geçmiştik sonrası da malum.epey oldu yine hazırlayım eşime böyle bir gece.:97:

Son düzenleyen: Moderatör:

oooooo adamın aklını başından almışın kız unutamamış baksana bence yendien yap valla bayağa zaman geçmiş zati...
oynayabiliyonmu bari
buarada yılbaşı için çok iyi fikir bu bence..yılbaşı da yaklaşıo yap valla canım

Son düzenleme:
Her erkek hoşlanır diye bir kaide yok.
11 senelik evliliğimde de eşime özel oryantal gösterisi yapmadım..
Başka şeyler yapıyorum ben, eşimin bu güne kadar benden özel oryantal talebi olmadı, olsaydı yapardım belki.

Son düzenleme:

isterse yap kız ne var bunda belki deme biliyomusun canım oryanteli

heee ama bakın bende erkekte mesela barfiks,şınav çekme vs vs gibi cimnastik hareketlerini çekici bulurum mesela..
nolcak şimdiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…