eşinize oryantal oynarmısınız ?

ne dansıydı bakim bu sadrazamcım
adamı bukara aşık etmişin merak ettim kız şimdi

canım müziğe ayak uydurman yeter..inna hot pitbull çalardı sende ona göre oynarsın işte oldu bitti..
monotonluktan şikayet edenler için iyi bi yöntem fakat şuan hamile olduğum için bişi yapamıyorum

vaovvvvvvvvv süpersin sen lirik yaa
kızlar hiç aklınıza geldimi ay ben evli olsam bu yılbaşı gecesini değerlendiridim ayol
hele bide malum yılbaşı hediyesi geldiyse kocadan e gelde oyanama ozaman

ahh canım yaa bende hamile olmasaydım iki döktürürdüm amma velakin omayram müsade etmiyy oda karnımda oynar heralde

aaa ben seni doğurdu biliyodum kız
buarada o dediğin şarkının ş sini bilmem canım ya
ama fikrin süper ya monotonluktan şikayet için süper bir akıl gerçekten oryantellede olabilirmi canım bu taktın oryantele dicen ama dans olarak en yatkın olduğum tür bu

Son düzenleyen: Moderatör:
isim süpermiş hayırlı olsun cnm
evet hamileyken dans zor olur
ama hamilelik sonrası neler olur düşünemiyorum yaniii kikikiki

zaten türk kadınlarının içinde var bi oynaklık oryantel oynaman bayanda çok azdır ben kendi başıma oynuyorum eşime özel değil oda odaya gelince beraber oynuyoruz

isim süpermiş hayırlı olsun cnm
evet hamileyken dans zor olur
ama hamilelik sonrası neler olur düşünemiyorum yaniii kikikiki

çok tşk ederim hayatım...
yani bakcezzzz artıkın...
yok bebeğim doğurmadım martın 2sinde..bu seferde gerçi bebek tam oynadığım zamanda ağlar falan anamm olsun o doğsunda oda oynar babasına..

arap kökenliyim.. genetik sanırım çok güzel oynarım oryantal.. dansa yeteneğim vardır. :) o istese iyi olur istemesine gerek kalmadan ben zaten oynuyor olurum malum kan çekiyo

ayy sorma ama sende gece çocuğu uyuttuktan sonra oynarsın gece uykusu daha ağır olur bebeğin

Yok bacım benim kocişim beni gaffur dansıylada çok seksi buluyo hemen yaklaşıyor yamacıma
Ama her zaman gaffur dansı etmiyorum canım kocişime şımarıklık yapıcam zaman oynarımE ne demişler ''nasıl dans edersen et erkekler canlı hareketli bayanlardan hoşlanırlar'' kıpır kıpır derler ya

aynen iki kivirt, biraz sokul yanina tamamdir:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…