- Konu Sahibi yellowbomb
-
Yılbaşı da geliyor artık,bilemiyeceğim.:84:
ay bu arada ne anlatcam...biz geçen yaz marmaristeydik yani geçen yaza kadar orda yaşıyoduk..ve marmarisin en büyük eğlence kulübü arenayı belki bilenleriniz vardır..
arenada hep yabancı müzikler çalar orda içtik biz ve ben iyice kafayı bulduktan sonra öyle bi oynamaya başladımki..masalara çıkmalar eşime sokulmalar onu tahrik etmeler..ayy hayran kalmıştı adam..iyice bana sokuldu zaten çok büyük bi bar olduğu için karanlık renkli ışıklar halinde bi mekan ve herkez kopmuş...
ama eşim bana bikez daha aşık olmuştu ve gözü benden başkasını görmez olmuştu ozmanlar...
vaovvvvvvvvv süpersin sen lirik yaa
kızlar hiç aklınıza geldimi ay ben evli olsam bu yılbaşı gecesini değerlendiridim ayol
hele bide malum yılbaşı hediyesi geldiyse kocadan e gelde oyanama ozaman
isim süpermiş hayırlı olsun cnm
evet hamileyken dans zor olur
ama hamilelik sonrası neler olur düşünemiyorum yaniii kikikiki
ayy sorma ama sende gece çocuğu uyuttuktan sonra oynarsın gece uykusu daha ağır olur bebeğin
arap kökenliyim.. genetik sanırım çok güzel oynarım oryantal.. dansa yeteneğim vardır. :) o istese iyi oluristemesine gerek kalmadan ben zaten oynuyor olurum malum kan çekiyo
ne sogumasi canim,
eglence maksatli oynayabilir..
illa her dakika seksi olmasi gerekmiyor
bence oynayamadigini dusunenler
boyle cozum bulabilirler..
ne guzel eglenirler iste..
oryantal oynamiyo diye soguyacak adam icin zaten ugrasmaya degmez:88:
Yok bacım benim kocişim beni gaffur dansıylada çok seksi buluyo hemen yaklaşıyor yamacıma
Ama her zaman gaffur dansı etmiyorum canım kocişime şımarıklık yapıcam zaman oynarımE ne demişler ''nasıl dans edersen et erkekler canlı hareketli bayanlardan hoşlanırlar'' kıpır kıpır derler ya
oynarim ne varrrya el yelilll lililiilliill
bende biliyorum bu parcayi hurra hurraa dimi bu
konu çok hoş yaa
oynanır,neden oynanmasın ki
hiç düşünmedim ama böyle bir istek gelse bende oynarım
no problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?