eşinize oryantal oynarmısınız ?

ayy bence çok güzel bişi bende diziyi izliorum. eşine oryantal dans yapmak bana cok hos gelio:)) tabi dans edebiliyorsan.

Bende eskiden oynardim esime, cok hosuna giderdi. Bir ara takmistim Tanyeli videolari izleyip ogreniyodum, pratik yaptikca daha iyi oluyo hem de formumuzu korumak icin iyi bi egzersiz. Tekrar baslamak lazim:))

Bende eskiden oynardim esime, cok hosuna giderdi. Bir ara takmistim Tanyeli videolari izleyip ogreniyodum, pratik yaptikca daha iyi oluyo hem de formumuzu korumak icin iyi bi egzersiz. Tekrar baslamak lazim:))

ay canım öylemiii hoşuna giderdi demek kızlar bakın iyi bir örnek oldu bize

bende yazın sevgilimle buluşabilme şansımız var izmirde orda azcık oynamıştım bida hep hadi bida dedi ama kedi her zaman bal yemez dedim birazda ewlenince görsün o halleri

Ne yazıkki düğünlerde bile oynama özürlülerden biriyim zaten de pek sevmem.Ama benimkinin karşısında abuk sabuk dans figürleri yaparım gülsün diye onun da hoşuna gider ama seksi manada olduğunu sanmıyorum.Kim karşısında gaffur gibi birinden etkilenir ama deilmi
Bizimkisinin neşesi yerine gelsin diye yaparım yorgun oldugu zamanlarda soytarılık maksatlı

bende yazın sevgilimle buluşabilme şansımız var izmirde orda azcık oynamıştım bida hep hadi bida dedi ama kedi her zaman bal yemez dedim birazda ewlenince görsün o halleri

oo bacım seninki bida bida dediğine göre çok güzel oynuyosun oryanteli ama cevabında çok iyi olmuş yahu süpersin

kız ne gaffuru oynama öyle yaa adamı soğutcan kendinden allah korusun
sen oryantel oyanamaya bak bacım netten falan araştır orda güzel dersler var

kız ne gaffuru oynama öyle yaa adamı soğutcan kendinden allah korusun
sen oryantel oyanamaya bak bacım netten falan araştır orda güzel dersler var

ne sogumasi canim,
eglence maksatli oynayabilir..
illa her dakika seksi olmasi gerekmiyor
bence oynayamadigini dusunenler
boyle cozum bulabilirler..
ne guzel eglenirler iste..
oryantal oynamiyo diye soguyacak adam icin zaten ugrasmaya degmez:88:

tabi değmez de gaffur çok iğrenç ya o yüzden dedim ben ama arkadaş her dakka gaffur oynamıyor zaten eğlence için olabilir doğru ama yinede gaffuru hiç sevmem ben ya

Valla ben kendimi bildim bileli kendi kendime oynardım.İlk okul zamanımda mezdeke vardı ünlü olan,hep onu oynatırlardı okulda.Lisede de Asena derlerdi.Üniversitede de devam etti ama evde durdukça ve yaş ilerledikçe :)) kilo da eklenince hiç oynamadım.Yakın zamanlarda düşündüm,demekki zayıf olmamın nedeni o zamanlar,dans etmekti.Yeniden deniyim dedim.

Bir gün nişanlımın pek fazla ilgilenmediğini düşünerek açtım müziği,kendi kendime dans etmeye başladım.Bir de baktım meğer beni izliyormuş.Hayran kalmış :))

Evlenince de isterim,hatta kıyafetlerinide alalım dedi :))

ay koptum resmen yaaa...çok güldüm akşam akşam valla bende hiç beceremem o şeyleri
tabi oynasam eşimin ağzının suyu akar onuda biliyorum fakat hiç bana göre değil yapamam yani harbi komik yaaa...düşünmesi bile

canım senin serüvenin güzel olmuş yaa hayran kalmış seninki baksana demekki becermişin bu işi kıyafetide alır seninki bak aha buraya yazdım
ama süper olur kıyafetle geçende gittigidiyorda oryantel kıyafeti satıyolardı nerden bulcaz da dememek lazım

kız niye komik olsun yahu bence süper bişey bi dene sen
ama önce prova yap ha hazır hissedincede kocana yap valla negüzel olur

ay bu arada ne anlatcam...biz geçen yaz marmaristeydik yani geçen yaza kadar orda yaşıyoduk..ve marmarisin en büyük eğlence kulübü arenayı belki bilenleriniz vardır..
arenada hep yabancı müzikler çalar orda içtik biz ve ben iyice kafayı bulduktan sonra öyle bi oynamaya başladımki..masalara çıkmalar eşime sokulmalar onu tahrik etmeler..ayy hayran kalmıştı adam..iyice bana sokuldu zaten çok büyük bi bar olduğu için karanlık renkli ışıklar halinde bi mekan ve herkez kopmuş...
ama eşim bana bikez daha aşık olmuştu ve gözü benden başkasını görmez olmuştu ozmanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…