eşinize saçınızı boyatırmıydınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sev_al
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim benim saçımı değil ben onun saçlarını boyuyorum ayda bir kez benim saçlarım röfle ilerde boya düşünürsem eşime boyatABİLİRİM SANIRIM BECERİR VE BOYAMAK İSTER...

Kişisel bakım ile ilgili yapılan hiçbir şeyi eşim ile yapmıyorum. Görecekse bitmiş güzel halini görsün :jeyyar:

ben evli değilim nişanlıyım ama dün babam annemin saçını boyamış ne olcakki yani elinden geliyosa becerebilirim diye güveniyosa boyatılır

vallahı bende nısanlıyım ve nısanlıma sacımı boyucam dedım ıllakı ben boyucam dedı kendısı bı ısı yaparken cok tıtız yapar oyuzden askıma guvendım ve boyattım.superde oldu fönünü bıle kendı cektı.herseyımle ılgılenır saolsun bıtanemhihoyyyt

beceremez ki o :))
maymuna çevirir

birgün boyamı hazırladım tam ben kara kara nasıl boyarım diye düşünürken eşim yetişti ben demeden kendisi bitanem gel ben boyarım yorma kendini dedi.saolsun canımın elinden gelir böle şeyler bazen ojelerimi bile sürmek ister ve sürer.çok becerekli çoookkk(maşallahh)

boyatırım boyatmasına da bir kez denemiştik ben ğünlerce halıdan boya cıkarmaya uğraşmıstım aslında yere eski bişey de sermiştik nasıl becerdi anlayamadım

yıllardır benim kocacım boyar saçlarımı.nede olsa saçlarıma aklar düşmesine sebeb o ....telafi edecek tabikiÇok üzgünüm çoook

bend e boyatırm zaten turbanlııym bıtek eşım görcek ama daha boyatmadım :) kuaföre apar vermktensen eşıme rıca edıcem

bende seve seve boyatıyorum. çünkü bu konuda şanslıyım. eşim kuaför. bana hangi rengin gideceğini benden iyi biliyor..

ben saçımı sevdiriom çok güzel seviyo saatlerce sıkılmıyo:)

Benim saçımıda eşim boyar.Bazen yüzümü, gözümüde boyasa....İdare ediyor işte.

sagolsun saçlarımı hep eşim boyuyor güzelde boyuyor köfteee elide biraz daha pıratik kazanıp hızlansa dahada güzel olacak.

selam kızlar....

yaş ilerliyor saçlarada aklar düştü tabiii..
daha önce gölge röfle derken sonunda boya alıp kendim boyamaya karar verirdim.
bir insanın kendi saçını boyamasıda kolay değildir. bende eşime söyledim o bayadı.
nasıl oldu diye sormayın daha bende bilmiyorum. şuanda geçecek olan yarım saati bekliyorum. bakalım nasıl olmuş yıkadığımda bende göreceğim.bu arada da size anlatayım dedim.
siz eşinize saçınızı boyatırmıydınız açıkcası merak ettim...

daha bugün eşime boyattım,bulaştırınca ben bağıra çağıra bi hal oldum benneyaptımki
sonrada üzüldüm bağırdım diyee of ya senağlama
sonuç fena değildii.

ben önceden eşime boyatıyodum çok güzel boyuyodu şimdi görümcem boyuyor çokta güzel boyuyor eline sağlık

benim saçlarımı hep eşim boyar zaten,saçlarımda bayağı uzundur bu rada,fönde çeker ,tarar,örer şekil verir...
eşim kuaför diil bu arada kızlar ;) subay kendisi ama çok ta becerikli,kaşlarımı bile çıkanlrımı alır,benden daha becerikli bu konularda kendisi vallahi;))

Back
X