Minik kuş, minnişdiyorum gıcık oluyor
Genel olarak beklentiyi düşük tuttuğum için canım falan diyince şaşırıyor haliyle. Ben çok samimiyimdir ama isimlerim yanına bile -ciğim kelimesi eklemem3.dünya savaşı çıkmıyor mu ya ben küsünce ismiyle hitap ediyorum diye daha çok kavga ediyoruz
X beyciğim bari de yazıktır günahtırGenel olarak beklentiyi düşük tuttuğum için canım falan diyince şaşırıyor haliyle. Ben çok samimiyimdir ama isimlerim yanına bile -ciğim kelimesi eklemem
Aynen bende adıyla seslensem ne oldu neye kızdın diyo adam ya gerçi ona herzaman giciğim o ayrıTombili kuş diyorum ben adiyla seslendigim de kiziyor
Cicikuş çok tatlı olur yaaMinik kuş, minnişdiyorum gıcık oluyor
Bir üst level olarak soyisimle hitap etme var bi de künye okur gibiX beyciğim bari de yazıktır günahtır
Yok tertip ahahahaBir üst level olarak soyisimle hitap etme var bi de künye okur gibi
Gece gece gülmekten altıma edicemÇıtırcık
En sevdiğim cips markasıyla hitap ediyorum
Valla bence de tatlı ama bi de eşime deyim bakalım ne diyorCicikuş çok tatlı olur yaa
Şaşırt beniNeden en minnos kelimeler sadece konu sahibive en zekzi en kiskirtici falan da olmaliydi bu saatte
Şaşırt beni
Dıngılı fıstık ahahahYok tertip ahahaha
Söylediklerinin en tatlısı buydu benceDıngılı fıstık ahahahsöylemeyecektim ama bu hitap bazenleri çok hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?