Eşinize/sevgilinize hitap ederken kullandığınız en minnoş kelime nedir?😁

Peki nasıl hitap ettiğimi düşünüp cevap bulamamam. Resmen adama hiç muamelesi yapıyormuşum farkında değilim. Gidim de sarılim yav. Üzüldüm harbiden simdi bak.

Peki nasıl hitap ettiğimi düşünüp cevap bulamamam. Resmen adama hiç muamelesi yapıyormuşum farkında değilim. Gidim de sarılim yav. Üzüldüm harbiden simdi bak.
Cevaplara bi göz at derim . Ilham kaynağı resmen .

Ben yemek yemeye bayılırım hayatta en sevdiğim aktivite yemek yemek dolayısıyla eşime hitap ettiğim isimlerde en sevdiğim yemeklerin isimleri

-Kaymaklı kadayıfım
-Ballı çöreğim
-Patatesli böreğim

Arada gözüme çok minnoş geliyor o zamanda minnoş hayvanları onun tipine uydurarak sesleniyorum mesela;

-Kara ördeğim
-Minik kuşum gibi

Aşkitellam'ı ve sevdiceğimi'de çok severim ve sık söylerim bu kadar

Bazen eşimi severken burada ki kisiligimden çok uzak, yalap şalap biri haline dönüyorum. Aynı video da ki kadınlar gibi oluyorum

Inanmazsin ama arada bir "güzelliğinden gözlerimi alamadığım içimi titreten aşkımla devam ediyoruz inşallah " repliğini söylerim o kahkahaya boğulur sjshsbzvs

Patron kucacım aşkım hayatım öyle muhabbet kuşumuza cici kuş derken alıştm ona da diyorum ismiyle hitap edemiyorum
kızınca da ya böyle ruhsuz hayatım derim ya da sıfat kullanmam :)

Patron kucacım aşkım hayatım öyle muhabbet kuşumuza cici kuş derken alıştm ona da diyorum ismiyle hitap edemiyorum
kızınca da ya böyle ruhsuz hayatım derim ya da sıfat kullanmam :)
Aaaa patron güzelmiş. Kulağa da seksi geliyor . Bunu cebe atmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…