• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize yaptığınız ilk yemek neydi?

ben daha nişanlıyım, ona ilk olarak yaprak dolması sarmıştım, bayılmıştı (bu taktik hep işe yarar kaydirigubbakcemile3) daha sonralarıda bi sürü yemek yaptım ara ara çalıştığı yere de götürdüm :kedi:

Evlenmeden önce başarısızlıkla sonuçlanan mücver deneyimim olmuştu,hiç yapmamıştım daha önce mücver. :dilcikar:
Evlendkten sonra balayına gideceğimiz gün tavuk şnitzel ve makarna,onlar güzeldi haliyle.

kabak yemegı yapmıstım..annemın evındeyken.. :))
bidaha omrum boyunca kabak yemegı bana yapma dedi :roflol: :roflol: acaip fiyasko oldu benım için..
suan benım yemek yapabılme kabıliyetım onun gozunde koca bir 0 :roflol: :roflol:

2 kısılık yapacgıma 10 kısılık kadar koca bi tencereyı zaptetmıstım kabaktan çok herbıseye benzıodu yaws.. :roflol:
ama aşkım yedı bi guzel gıgı çıkmadı.. aradan 2gun gectı soyledi utana sıkıla o yemekten bidaha yapma olur mu aşkım didi.. :asigim: :asigim: :roflol:

Kırmızı bıberlı domates kavurması:) Bır de kayınvalıdemın tavuklu makarnası :) ay acıktım sımdı ya

Evlenmeden önce de yalnız yaşadığım için mutfakla aram gayet iyidir. Ama eşim makarna delisi olduğu için ona yoğurtlu, soslu makarna yapmıştım çok beğenmişti. hâla söyler eşim onun tadı bir ayrıydı diye ama eşim ta nişanlılık dönemimizde bile ailesinden herkese benim güzel yemek yaptığımı söylermiş.

ılk yemeğim tavuktu , düdüklüde paramparça olmuştu .Sonra zeytinyağlı ayşekadın yapmıştım.Şekeri fazla olduğu için ayşekadın tatlısı oluştu He he .Bunlar 30 yıl önceydi elbette .Kızlarımıza bakıyorum bravo gerçekten .Bayağı güzel yemekler yapmışlar :))

hazır ezo gelin çorbası
fırında sebzeli köfte
pilav

bitek çorba güzel olmuştu ama, ee hazır çorba olunca çok fazla yanlış yapacak şey olmuyor tabii
ama köfteler yanmış pilavda lapa olmuştu mafoldumben
ama benim suçum değildi ya eşim beni oyalamıştı söylemesi ayıp :utangac:
ona rağmen büyük bir affiyetle yemiştik evimizdeki ilk yemeğimizi :1hug:

ilk yemeğimiz evimizde fırında tavuk-patates,pilav,salata...
ne kadarda mutlu eğlenerek yemiştik...

Taze bamya ve pilav..
O bamyaları ayıklayana kadar akla karayı seçmiştim. Sadece bamyanın ayıklanıp pişmesi 2 saatimi almış ve ellerim nasır tutmuştu bir bir ayıklamaktan.. :bbo:
Sonra da oturup ağlamıştım evlilik ne zormuş diye !!! kaydirigubbakcemile3

ayyyy benn unutmuşum yaa hem evimize bikaç sonra geldik o yüzden hep kaynanamlarda annemlerdeydik geldiğimizdede dışardan söyledik galiba lahmacundu ama ben ne pişirdim aklıma gelmiyo yaa

Back
X